Resmen para için yapmış ya bu doktorlar nasıl bu kadar insafsız olabiliyorlar bazıları tabiDegildim cunku hem altunizadeye hem de karsidaki şubesine gittik once gittik yasiniz cok genç deneyin degerlerinoz cok iyi 6 ay deneyin deneyin olmazsa gelin cunku yasin cok grnc ignelerle falan cok yorucu bir donem dedi bize mehmet resit hoca . 6 ay sonra olmayinca esimin israri uzerine cem celike gittik sonra onun oncrside istanbul arastirmaya gittik ordan doktor amh istemisti onu yaptirmistik daha önceden. Cem hoca da bakti sonuca adetinde gel tedaviye baslayalim dedi
3 gun sonra adet olucaktim zateb iki tane vitamin yazdi bunlari kullan obur ay gel dedi biz de dedik ki 3 gun sonra adetim zaman kaybi olmasin. O da tamam gelin dddi . Ama yadigi takviyeler de 2 kutu ilac 280 lira tuttmustu. 3 gun de mutlaka kullan dedi . (Gereksizdi bence 3 gun kullanmak )
Adet gunu geldim alttan muyane etti hemsiresinin suratina bakti birbirlerine kas goz yaptilar .sonra bize direk desi ki siz bu degerlerle asla normal yolla hamile kalamazsniz dedi .asilama bile tutmaz dedi . O kadar etkileyici konustu ki .. sonra direk tup bebek deneyin en iyisi dedi isterseniz islemleri burda baslatalim ya da baska yerde baslayin dedi . O oyle deyince esimle yol boyu aglayarak geri döndük .cok kotu bir gündü. Basta konusmustuk asilama yaptirmak istedigimizi o da biliyordu sonucta asilama yapilacagini diyebilirdi o gun asilama uzerine degiliz diye .. ayni gun sagolsun yusra bana kendi doktorunu onerdi gerisini biliyorsunuzcok uzattim hakkinizi helal edin
Evet demi kuzu Allah en güzelini bilir ona ne şüpheGecen bendebir yazi okudum cok hosuma gitti . Şöyle
BAZEN BIR KAPI KAPANIR .BIN KAPI ACILIR . AMA BIZ KAPANAN KAPIDA TAKILI KALDIGIMIZDAN ACILAN KAPIYI GOREMIYORUZ .
Ayri ayri doktorlarina gittik altunizadedeki de alttan muyane etti gayet iyi durumdasin dediValla bir ay bile hasretini çekmeyenler yokluğunun acısını bilmeyenler karşıma geçip göbeğini tutup canım şunu çekti canım bunu çekti diyor sabır Allah sabır
Hem değerlerin iyi altı ay deneyin hem de bu değerlerle anca tüp bebek olurbu ne yaman çelişki
Ticari amacli tabi ki de iki kutu ilac 280 lira ya ben o paraya bir ton ilac alirimResmen para için yapmış ya bu doktorlar nasıl bu kadar insafsız olabiliyorlar bazıları tabi
Hiç sorma kuzum en çokta o can yakıyorValla bir ay bile hasretini çekmeyenler yokluğunun acısını bilmeyenler karşıma geçip göbeğini tutup canım şunu çekti canım bunu çekti diyor sabır Allah sabır
Hem değerlerin iyi altı ay deneyin hem de bu değerlerle anca tüp bebek olurbu ne yaman çelişki
Bizim hayir gördüklerimiz şer, şer gorduklerimizde hayir olabiliyor . ALLAH BIZI BIZDEN IYI BILIYORDUREvet demi kuzu Allah en güzelini bilir ona ne şüphe
Yazık ya ne hale geldi insanlık insanlara kötü şeyler söyleyip gaz veriyolar Valla her doktora güvenmemek lazım insanı hem maddi hem manevi yoruyolarTicari amacli tabi ki de iki kutu ilac 280 lira ya ben o paraya bir ton ilac aliriminsnalrin umutlari ile oynuyorlar . O bi tane kadin 20 senedir cocugu olmayan kadin onda tedavi görmüş gecen gun orda spgum yapti . Onu gorunce ilk aklima gelen esime de dedim acaba bunlara kac para kitlediler .cunku 6 aylik kontrol parasini pesin aliyorlar 550 lira
Canım çok yok uçlarına dokunursam sızlıyo sadece kasık ağrım oluyor arada benim sadeceKuzum göğüs hassasiyetin falan varmı
Pahali diye isinde iyi oldugunun bi kaniti yok sonuctaYazık ya ne hale geldi insanlık insanlara kötü şeyler söyleyip gaz veriyolar Valla her doktora güvenmemek lazım insanı hem maddi hem manevi yoruyolar
Aynen canım Allah hepimiz için hayırlı olan şeyi hayırlı zamanda veriyor kesinlikleBizim hayir gördüklerimiz şer, şer gorduklerimizde hayir olabiliyor . ALLAH BIZI BIZDEN IYI BILIYORDUR
Ay ona çok ağladım ama ya inanamıyolarTicari amacli tabi ki de iki kutu ilac 280 lira ya ben o paraya bir ton ilac aliriminsnalrin umutlari ile oynuyorlar . O bi tane kadin 20 senedir cocugu olmayan kadin onda tedavi görmüş gecen gun orda spgum yapti . Onu gorunce ilk aklima gelen esime de dedim acaba bunlara kac para kitlediler .cunku 6 aylik kontrol parasini pesin aliyorlar 550 lira
Ya bende yine geçen ay ki gibi belirtiler var ondan soruyorum göğüs hassasiyeti dışında hayır olsun bakalımCanım çok yok uçlarına dokunursam sızlıyo sadece kasık ağrım oluyor arada benim sadece
Şimdiki doktorun kim canım o ne dedi peki?Ayri ayri doktorlarina gittik altunizadedeki de alttan muyane etti gayet iyi durumdasin dedi
Cem çelik de karsidaki subede calsiyor ona da ayri gittik o dedi cok kotu diye
Cok merak ediyorum kac para odediklerini . Bebeginin adini da umut koymuslarAy ona çok ağladım ama ya inanamıyolar
Valla baya oldugu kesin ilk tedavi değil çünkü galibaCok merak ediyorum kac para odediklerini . Bebeginin adini da umut koymuslar
Allah düşürmesin öyle doktorlara vallahi iyi ki başka doktora gittiniz kuzumPahali diye isinde iyi oldugunun bi kaniti yok sonuctaesim arabayi satarim artik diyordu adam oyle bi hipnoz olmustu ki o gun
Simdiki doktorum nisa hastanesinde Fatma Ersan hocaŞimdiki doktorun kim canım o ne dedi peki?
Baska doktora gittik ayni gun evet . O bize cok olumli konustuAllah düşürmesin öyle doktorlara vallahi iyi ki başka doktora gittiniz kuzum
Yasi da var kadinin bi de her islem icin bir ton para bi ara bana vermsilersi aciklayici fiyat bilgisi kagidini yirtip attimValla baya oldugu kesin ilk tedavi değil çünkü galiba
Hadi bakalım kuzum inşallah güzel haber verirsinBaska doktora gittik ayni gun evet . O bize cok olumli konustu
Başarı oranı yüksek ama çok pahalıYasi da var kadinin bi de her islem icin bir ton para bi ara bana vermsilersi aciklayici fiyat bilgisi kagidini yirtip attim
Ayni doktor da 2. Asilamam işte insallah nasip olur . Bu sefer olmazsa cok iyi bir tanidigi doktor varmis bizi ona yonlendiricekmis tup icinHadi bakalım kuzum inşallah güzel haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?