Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmen para için yapmış ya bu doktorlar nasıl bu kadar insafsız olabiliyorlar bazıları tabi

Ayri ayri doktorlarina gittik altunizadedeki de alttan muyane etti gayet iyi durumdasin dedi
Cem çelik de karsidaki subede calsiyor ona da ayri gittik o dedi cok kotu diye

Resmen para için yapmış ya bu doktorlar nasıl bu kadar insafsız olabiliyorlar bazıları tabi
Ticari amacli tabi ki de iki kutu ilac 280 lira ya ben o paraya bir ton ilac alirim insnalrin umutlari ile oynuyorlar . O bi tane kadin 20 senedir cocugu olmayan kadin onda tedavi görmüş gecen gun orda spgum yapti . Onu gorunce ilk aklima gelen esime de dedim acaba bunlara kac para kitlediler .cunku 6 aylik kontrol parasini pesin aliyorlar 550 lira

Hiç sorma kuzum en çokta o can yakıyor

Yazık ya ne hale geldi insanlık insanlara kötü şeyler söyleyip gaz veriyolar Valla her doktora güvenmemek lazım insanı hem maddi hem manevi yoruyolar

Yazık ya ne hale geldi insanlık insanlara kötü şeyler söyleyip gaz veriyolar Valla her doktora güvenmemek lazım insanı hem maddi hem manevi yoruyolar
Pahali diye isinde iyi oldugunun bi kaniti yok sonucta esim arabayi satarim artik diyordu adam oyle bi hipnoz olmustu ki o gun

Ay ona çok ağladım ama ya inanamıyolar

Şimdiki doktorun kim canım o ne dedi peki?
Simdiki doktorum nisa hastanesinde Fatma Ersan hoca
O gun icinde gittik ona cok iyi ilgili motive edici konsuuyor.
Amh degerim ile alttan muyane arasinda fark var amh dusuk cikmasina ragmen yumurtalarim iyo durumdaymış yasima gore azmis ama o kadar cemin dedigi kadar yokmus abartmis o .
Cok sukur o bize hala sansiniz,var deyince esimin gozleri doldu orda ( ay yazarken gozlerim ddu yasadim o gunu resmen ) .
O gun hemen gonalf ignelere basladim . Sakin strs yapma olucak insallah dedi .
Disari ciktik hastanenin kantinindeyiz esim birakti kendini nasil agliyor nasil agliyor .herkes esime bakiyor cok zor bir gundu. Sonra esim bahceciyi aradi baya tartisti onlarla cemden şikayetçiyiz dedi falan filan

Hadi bakalım kuzum inşallah güzel haber verirsin
Ayni doktor da 2. Asilamam işte insallah nasip olur . Bu sefer olmazsa cok iyi bir tanidigi doktor varmis bizi ona yonlendiricekmis tup icin tupte zaten sayılı yumurtam kalmis hepsini alırlarsa erken menapoza girerim diye de aklim yerinden cikiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…