- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Para iste kuzu ya bu zamanda para da kolay kazanılmıyor.Başarı oranı yüksek ama çok pahalı
Mutlaka dondurma işlemi yapın kuzuAyni doktor da 2. Asilamam işte insallah nasip olur . Bu sefer olmazsa cok iyi bir tanidigi doktor varmis bizi ona yonlendiricekmis tup icintupte zaten sayılı yumurtam kalmis hepsini alırlarsa erken menapoza girerim diye de aklim yerinden cikiyor
Inşallah gerek kalmaz tüpe kendiliginden olsun cok istiyorumMutlaka dondurma işlemi yapın kuzu
Dogru valla paran yoksa bi hiçsin belki yaşadığım için böle düşünüyorum maddi durumum iyi olsa ihtiyacı olan birinin tüp bebek masrafını karşılardım en güzel duayı o anne ederPara iste kuzu ya bu zamanda para da kolay kazanılmıyor.
Ahh bebeğim inşallah gönül öle istiyor zatenInşallah gerek kalmaz tüpe kendiliginden olsun cok istiyorum
Kuzum inşallah olurda gerek kalmaz Rabbim bu emeklerin karşılığını er yada geç verecek inanıyorum Ben çünkü daha yaşımızda çook genç hiiç kötü şeyler düşünme aynı yaştayız seninle iyi düşünelim iyi olsun kuzum :)Ayni doktor da 2. Asilamam işte insallah nasip olur . Bu sefer olmazsa cok iyi bir tanidigi doktor varmis bizi ona yonlendiricekmis tup icintupte zaten sayılı yumurtam kalmis hepsini alırlarsa erken menapoza girerim diye de aklim yerinden cikiyor
Kuzu sen naptın test felan yaptınmıAhh bebeğim inşallah gönül öle istiyor zaten
Yok bitanemmm 22 negatif olunca daha yapmadım testimde yok zaten 28 ekadar olmazsam o gğn hastane işimiz vae kan veririm ama sanmıyorum oldugunu olsa çıkardı testteKuzu sen naptın test felan yaptınmı
Belirti falan yokmu bi dinle bakalım kendini :)Yok bitanemmm 22 negatif olunca daha yapmadım testimde yok zaten 28 ekadar olmazsam o gğn hastane işimiz vae kan veririm ama sanmıyorum oldugunu olsa çıkardı testte
Ne guzel olur iste bu fenomenler o kadar iphone cekilisi yapicaklarina oylr bisey yapsalarDogru valla paran yoksa bi hiçsin belki yaşadığım için böle düşünüyorum maddi durumum iyi olsa ihtiyacı olan birinin tüp bebek masrafını karşılardım en güzel duayı o anne eder
Hadi ya geçtimi adetin canımYa bende yine geçen ay ki gibi belirtiler var ondan soruyorum göğüs hassasiyeti dışında hayır olsun bakalım
Yaaa kıyamamSimdiki doktorum nisa hastanesinde Fatma Ersan hoca
O gun icinde gittik ona cok iyi ilgili motive edici konsuuyor.
Amh degerim ile alttan muyane arasinda fark var amh dusuk cikmasina ragmen yumurtalarim iyo durumdaymış yasima gore azmis ama o kadar cemin dedigi kadar yokmus abartmis o .
Cok sukur o bize hala sansiniz,var deyince esimin gozleri doldu orda ( ay yazarken gozlerim ddu yasadim o gunu resmen ) .
O gun hemen gonalf ignelere basladim . Sakin strs yapma olucak insallah dedi .
Disari ciktik hastanenin kantinindeyiz esim birakti kendini nasil agliyor nasil agliyor .herkes esime bakiyorcok zor bir gundu. Sonra esim bahceciyi aradi baya tartisti onlarla cemden şikayetçiyiz dedi falan filan
Insallahhh kuzuumm insallah rbbiim buyuk ❤Kuzum inşallah olurda gerek kalmaz Rabbim bu emeklerin karşılığını er yada geç verecek inanıyorum Ben çünkü daha yaşımızda çook genç hiiç kötü şeyler düşünme aynı yaştayız seninle iyi düşünelim iyi olsun kuzum :)
Cok iyi bir hoca tavsiye ederimYaaa kıyamamaklımda bulunsun Fatma Hoca bakalım
Adet gelecek gibi hissediyorum sağ kasıkta hareketlenme var uyutmuyor bazen ve akıntım var kuzumBelirti falan yokmu bi dinle bakalım kendini :)
Yok ya 1 kasım bat normalde takvim 3 kasım diyor bakalım yumurtlama olduğunu farkettim aslında ama bu ay sanmıyorum düşük üstüne bu kadar çabuk olmaz diyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyorHadi ya geçtimi adetin canım
Insallah bebistendir be mucizemiz,gelsin insallah❤❤Adet gelecek gibi hissediyorum sağ kasıkta hareketlenme var uyutmuyor bazen ve akıntım var kuzum
Aynen valla en büyük sevap ilerde zengin olursam aklımdaNe guzel olur iste bu fenomenler o kadar iphone cekilisi yapicaklarina oylr bisey yapsalar
Bunlarda gebelik belirtisi biliyosunkiii :)Adet gelecek gibi hissediyorum sağ kasıkta hareketlenme var uyutmuyor bazen ve akıntım var kuzum
Insallah hamissindirYok ya 1 kasım bat normalde takvim 3 kasım diyor bakalım yumurtlama olduğunu farkettim aslında ama bu ay sanmıyorum düşük üstüne bu kadar çabuk olmaz diyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor
Once beni gorAynen valla en büyük sevap ilerde zengin olursam aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?