Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutlaka dondurma işlemi yapın kuzu

Kuzum inşallah olurda gerek kalmaz Rabbim bu emeklerin karşılığını er yada geç verecek inanıyorum Ben çünkü daha yaşımızda çook genç hiiç kötü şeyler düşünme aynı yaştayız seninle iyi düşünelim iyi olsun kuzum :)

Kuzu sen naptın test felan yaptınmı
Yok bitanemmm 22 negatif olunca daha yapmadım testimde yok zaten 28 ekadar olmazsam o gğn hastane işimiz vae kan veririm ama sanmıyorum oldugunu olsa çıkardı testte

Yok bitanemmm 22 negatif olunca daha yapmadım testimde yok zaten 28 ekadar olmazsam o gğn hastane işimiz vae kan veririm ama sanmıyorum oldugunu olsa çıkardı testte
Belirti falan yokmu bi dinle bakalım kendini :)

Dogru valla paran yoksa bi hiçsin belki yaşadığım için böle düşünüyorum maddi durumum iyi olsa ihtiyacı olan birinin tüp bebek masrafını karşılardım en güzel duayı o anne eder
Ne guzel olur iste bu fenomenler o kadar iphone cekilisi yapicaklarina oylr bisey yapsalar

Yaaa kıyamam aklımda bulunsun Fatma Hoca bakalım

Insallahhh kuzuumm insallah rbbiim buyuk ❤

Hadi ya geçtimi adetin canım
Yok ya 1 kasım bat normalde takvim 3 kasım diyor bakalım yumurtlama olduğunu farkettim aslında ama bu ay sanmıyorum düşük üstüne bu kadar çabuk olmaz diyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor

Yok ya 1 kasım bat normalde takvim 3 kasım diyor bakalım yumurtlama olduğunu farkettim aslında ama bu ay sanmıyorum düşük üstüne bu kadar çabuk olmaz diyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor
Insallah hamissindir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…