- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım kuruma çizgiside olabilir bilemedimArkadaşlar benim de 4 gün var. Dün ve ondan önceki günde test yaptım 2. Çizginin gölgesini bile göremedim. Aynı test bu sabah böyle çıktı. Böyle olup hamile olan var mı, bi bakar mısınızEki Görüntüle 2558932
Eveeet canım bende çok mutlu oldum ya
Canım sen ovulasyon takibi yaptın mı?Ayyy aynen sabırsızız bizler sanırım yaaa zaman geçmez şimdiya ben kadın doğuma gitmedim aile hekimime gittim adet gününde bir daha kan ver dedi ama çarşamba yada perşembe veririrm ben kan
Amin bitanem kesin olumlu olacağını bilsen bi şekil halledeceksinde öle bi ihtimal yok işte zor olmaz mı kuzu ya olmayan çocugun borcunu ödüyorum kredi çekmiştik bi yandanda para biriktirmeye çalışıyorum inşallahhh o zamana kadar kendi gelir cnmTlfda ilaçlar hariç dedi bakalım yaza çok var ciddi para ya Allah yardımcımız olsun kuzum
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm tüp bebek ayrı masraf doktorlar tahliller ayrı masraf cidden. Yusra gelmiyo ne zamandır o ne alemdeAmin bitanem kesin olumlu olacağını bilsen bi şekil halledeceksinde öle bi ihtimal yok işte zor olmaz mı kuzu ya olmayan çocugun borcunu ödüyorum kredi çekmiştik bi yandanda para biriktirmeye çalışıyorum inşallahhh o zamana kadar kendi gelir cnm
Amiiin canım benim amiin valla eşimde bende çalışıyoruz ama nihayetinde para basmıyoruz şuan yapma imkanımız yok zaten yaza da krediyleAmin bitanem kesin olumlu olacağını bilsen bi şekil halledeceksinde öle bi ihtimal yok işte zor olmaz mı kuzu ya olmayan çocugun borcunu ödüyorum kredi çekmiştik bi yandanda para biriktirmeye çalışıyorum inşallahhh o zamana kadar kendi gelir cnm
Amin cnm malesef öle iyi cnm oda az önce konuştuk ara verdi birazAllah hepimizin yardımcısı olsun cnm tüp bebek ayrı masraf doktorlar tahliller ayrı masraf cidden. Yusra gelmiyo ne zamandır o ne alemde
Rabbim hepimizşn yardımcısı olsun cnm bnm valla reklamlarda heo onlar memnun olan kadar şikayeyçi olanda var kafam çok karışık bnde karar veremedim gideceğim yere birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor L Loriklorik hiç memnun değil bahçeviden meselaAmiiin canım benim amiin valla eşimde bende çalışıyoruz ama nihayetinde para basmıyoruz şuan yapma imkanımız yok zaten yaza da krediylebahçeci tüp bebekte çok iyi dünya üçüncüsü falanız diyorlar o yüzden çok kafama yattı ama ya nasip... imtihan imtihan imtihan Rabbim yardımcımız olsun...
Aynen kullandım canım o yuzden zaten erken öğrendim. Bugün çatlamanın 10.günüydü. Kasığım çok sğrıyordu benim önce ovulasyon testi yaptım ikiside koyu çıktı sonra şüphelendim genelik testi yaptım çıktı kan falan verdim işte sonraCanım sen ovulasyon takibi yaptın mı?
Bir de bu kadar erken öğrendiğine göre epey belirti vardı
Biraz zaman geçince ara vermek mantıklı zaten ya insan çok yıpranır gerçekten. Rabbim herkese nasip etsin inş hayırlı sağlıklı evlat.Amin cnm malesef öle iyi cnm oda az önce konuştuk ara verdi biraz
Valla kuzu arada verdim olmadı ben numuneyim galibaBiraz zaman geçince ara vermek mantıklı zaten ya insan çok yıpranır gerçekten. Rabbim herkese nasip etsin inş hayırlı sağlıklı evlat.
Hmm bide ondan dinleyelim haklısın kuzum... valla bazen dibe çöküyorum bildiğin, bazen kendine gel verecek olan Allah kendi malın değil ki isyan ediyorsun diyorum çok zor bir süreç. Çok dokunan bir söz var:Rabbim hepimizşn yardımcısı olsun cnm bnm valla reklamlarda heo onlar memnun olan kadar şikayeyçi olanda var kafam çok karışık bnde karar veremedim gideceğim yere birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor L Loriklorik hiç memnun değil bahçeviden mesela
Çok çok sağlıklı ilerlesin İnşallah canımAynen kullandım canım o yuzden zaten erken öğrendim. Bugün çatlamanın 10.günüydü. Kasığım çok sğrıyordu benim önce ovulasyon testi yaptım ikiside koyu çıktı sonra şüphelendim genelik testi yaptım çıktı kan falan verdim işte sonra
İnşallah canım benimÇok çok sağlıklı ilerlesin İnşallah canım
Çok güzelmiş kuzum bizimde imtihanımız belki kuzum sabredip mükafatını alırız inşallah zor olmaz mı ya 3 yıl her adette aynı beklenti içim acıyor artık belki bnm için hayırlısı bu bilmediğim için yıkılıyorum elhamdülillah toplanıyorum sonra birgün bnde kavuşcam diyorumHmm bide ondan dinleyelim haklısın kuzum... valla bazen dibe çöküyorum bildiğin, bazen kendine gel verecek olan Allah kendi malın değil ki isyan ediyorsun diyorum çok zor bir süreç. Çok dokunan bir söz var:
"Her oluş nasip işi; kimi kırk yıl kapıda bekler açılmaz, kimi eşikten geçerken açık bulur kapıyı. Nasip işte..."
Degildim cunku hem altunizadeye hem de karsidaki şubesine gittik once gittik yasiniz cok genç deneyin degerlerinoz cok iyi 6 ay deneyin deneyin olmazsa gelin cunku yasin cok grnc ignelerle falan cok yorucu bir donem dedi bize mehmet resit hoca . 6 ay sonra olmayinca esimin israri uzerine cem celike gittik sonra onun oncrside istanbul arastirmaya gittik ordan doktor amh istemisti onu yaptirmistik daha önceden. Cem hoca da bakti sonuca adetinde gel tedaviye baslayalim dediRabbim hepimizşn yardımcısı olsun cnm bnm valla reklamlarda heo onlar memnun olan kadar şikayeyçi olanda var kafam çok karışık bnde karar veremedim gideceğim yere birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor L Loriklorik hiç memnun değil bahçeviden mesela
Amin inşallah kuzumEveeet canım bende çok mutlu oldum yainşallah sağlıkla ilerler sanada nasip eder allahım yeniden
Gecen bendebir yazi okudum cok hosuma gitti . ŞöyleHmm bide ondan dinleyelim haklısın kuzum... valla bazen dibe çöküyorum bildiğin, bazen kendine gel verecek olan Allah kendi malın değil ki isyan ediyorsun diyorum çok zor bir süreç. Çok dokunan bir söz var:
"Her oluş nasip işi; kimi kırk yıl kapıda bekler açılmaz, kimi eşikten geçerken açık bulur kapıyı. Nasip işte..."
Kuzum göğüs hassasiyetin falan varmıAynen kullandım canım o yuzden zaten erken öğrendim. Bugün çatlamanın 10.günüydü. Kasığım çok sğrıyordu benim önce ovulasyon testi yaptım ikiside koyu çıktı sonra şüphelendim genelik testi yaptım çıktı kan falan verdim işte sonra
Valla bir ay bile hasretini çekmeyenler yokluğunun acısını bilmeyenler karşıma geçip göbeğini tutup canım şunu çekti canım bunu çekti diyor sabır Allah sabırÇok güzelmiş kuzum bizimde imtihanımız belki kuzum sabredip mükafatını alırız inşallah zor olmaz mı ya 3 yıl her adette aynı beklenti içim acıyor artık belki bnm için hayırlısı bu bilmediğim için yıkılıyorum elhamdülillah toplanıyorum sonra birgün bnde kavuşcam diyorum
Hem değerlerin iyi altı ay deneyin hem de bu değerlerle anca tüp bebek olurDegildim cunku hem altunizadeye hem de karsidaki şubesine gittik once gittik yasiniz cok genç deneyin degerlerinoz cok iyi 6 ay deneyin deneyin olmazsa gelin cunku yasin cok grnc ignelerle falan cok yorucu bir donem dedi bize mehmet resit hoca . 6 ay sonra olmayinca esimin israri uzerine cem celike gittik sonra onun oncrside istanbul arastirmaya gittik ordan doktor amh istemisti onu yaptirmistik daha önceden. Cem hoca da bakti sonuca adetinde gel tedaviye baslayalim dedi
3 gun sonra adet olucaktim zateb iki tane vitamin yazdi bunlari kullan obur ay gel dedi biz de dedik ki 3 gun sonra adetim zaman kaybi olmasin. O da tamam gelin dddi . Ama yadigi takviyeler de 2 kutu ilac 280 lira tuttmustu. 3 gun de mutlaka kullan dedi . (Gereksizdi bence 3 gun kullanmak )
Adet gunu geldim alttan muyane etti hemsiresinin suratina bakti birbirlerine kas goz yaptilar .sonra bize direk desi ki siz bu degerlerle asla normal yolla hamile kalamazsniz dedi .asilama bile tutmaz dedi . O kadar etkileyici konustu ki .. sonra direk tup bebek deneyin en iyisi dedi isterseniz islemleri burda baslatalim ya da baska yerde baslayin dedi . O oyle deyince esimle yol boyu aglayarak geri döndük .cok kotu bir gündü. Basta konusmustuk asilama yaptirmak istedigimizi o da biliyordu sonucta asilama yapilacagini diyebilirdi o gun asilama uzerine degiliz diye .. ayni gun sagolsun yusra bana kendi doktorunu onerdi gerisini biliyorsunuzcok uzattim hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?