Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Var sol tarafta iç kısımlarda yanma var ve şaka gibi olan miğdemin bulanması bence ben kesin olarak üşüttüm
Hadi ya ya bende de sol kasık hep ağrıdı hala da ağrıyor arada bence tek bir kasıgın ağrıması kesin gebelik belirtisi bana göre

Ben de ayni durumdayim ya bazen gecelrri agliyorum bazen hoc takmiyorum olacağı varsa olur diyorum sonda benden sonra evlenenlerin kucaklari dolu gorunce yine agliyom
Aman onları boşver benimde etrafımda herkes hamile bi ben işte ama en rahatladığım düşük yaptığım için artık kimse sormuyor :))

Hadi ya ya bende de sol kasık hep ağrıdı hala da ağrıyor arada bence tek bir kasıgın ağrıması kesin gebelik belirtisi bana göre
Yok ya benim ara ara geçen ay iki taraftada vardı bu ay gönül gözüm bile kapalı bakalım adet gelince anlicaz :))

Bence sen hamissinnn dusukten sonra cabuk oluyor gebelik
Kuzum ben hiiç sanmıyorum çünkü pek değerlendirmedim ama en büyük şüphem bel ağrısı geçen ay bel ağrımdan anladım bu ayda başladı düne kadar vardı bugün sadece kasık var ara ara şuan bişey yok mesela aman bu bebeler geliyosa gelsin artık bezdim canımdan :))

Kız büyük komuşma her sene bi tane fırlatırsan ne olacak sezaryende korunma şart
Assllaa korunmam patir patir
Hadi insalllaaahhhh kiizzxx:))) neden dusuk yaptin yani nedeni neydi kuzu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…