- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Solda ne gariptir ki soldaki yumisim olgunduKasık ağrısı tek taraftamı daha çok
Benimde soldan yumurtladım bu ay ve hep orası ağrıdı halada sol ağrıyor mesela kız inşallah bebiş gelmiştirSolda ne gariptir ki soldaki yumisim olgundu
Ay kız senin belirtilerin bana çok uyuyor.Benimde suan öyle ayakta kalınca kasıgıma biniyor uzanınca oturunca geçiyor vallaa
Aynen aaay şaka gibi bende ishal gibi sürekli tuvalete çıktım pazar günü sonra kabıza çevirdi şimdi yine ishal gibiyim belirtilerim sana uyuyor vallaa yaAy kız senin belirtilerin bana çok uyuyor.Dünden beri biraz da ishalim ya normalde kabızlık çeken ben günde birkaç defa tuvalete çıkıyorum. Bu çok iyi tabi benim için. Ayyy inşallah bende de bebiş vardır.
Insalllaaahhh kiizzzz valahha insallahhhb❤❤❤❤Benimde soldan yumurtladım bu ay ve hep orası ağrıdı halada sol ağrıyor mesela kız inşallah bebiş gelmiştir
Allahım inşallah bebistendir benim belirtiler de. Amin.Aynen aaay şaka gibi bende ishal gibi sürekli tuvalete çıktım pazar günü sonra kabıza çevirdi şimdi yine ishal gibiyim belirtilerim sana uyuyor vallaa ya
Hicbir fikrim yok canimkızlar gunaydın dun aksam yazmıstım ama arada kaynadı sanırım, forumu her gun okuyorum ama sohbetinize dahil olamıyorum :) sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?
Aslında bu bebeğe de işaret olabilir. O gelmeden olabilecek sağlık sorunlarını halletmek gerekiyor gibi düşünün. Hamileyken diş sorunu yaşasanız tedavi de olamayacaksınız, hamile kalmadan ortaya çıkıp halledilmesi güzel bir şey. Tedavileriniz bittikten sonra denemeye baslayabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.kızlar gunaydın dun aksam yazmıstım ama arada kaynadı sanırım, forumu her gun okuyorum ama sohbetinize dahil olamıyorum :) sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?
Aslında bu bebeğe de işaret olabilir. O gelmeden olabilecek sağlık sorunlarını halletmek gerekiyor gibi düşünün. Hamileyken diş sorunu yaşasanız tedavi de olamayacaksınız, hamile kalmadan ortaya çıkıp halledilmesi güzel bir şey. Tedavileriniz bittikten sonra denemeye baslayabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.
Yok yok anlatma zaten. Insllh gercklesr❤insallah hayrolsun söylemek istrmiyorum. Anlamina baktim iyidi hayra isaret ediyor
InsallahYok yok anlatma zaten. Insllh gercklesr
Ben de bi ara cok goruodum. Ozluodum resmen oglumuInsallahcok etkilendim yine her zamanki gibi
Ne kadar tatli yaaaBen de bi ara cok goruodum. Ozluodum resmen oglumugozumn onune gelirdi
Canım kısmet işi bence bu bebek ne zaman gelicekse geliyor bence gerçekten istiyorsan vzgeçme derim zaten zor oluyor artık biliyorsunkikızlar gunaydın dun aksam yazmıstım ama arada kaynadı sanırım, forumu her gun okuyorum ama sohbetinize dahil olamıyorum :) sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?
Aynen çok istiyorum senin hamiş olmanı yaaaInsalllaaahhh kiizzzz valahha insallahhhb❤❤❤❤
İnşallah canım benim yaAllahım inşallah bebistendir benim belirtiler de. Amin.
Iki tarafli sulale de heyecanla bekliyorlar bizden bebekAynen çok istiyorum senin hamiş olmanı yaaa❤❤
kızlar gunaydın dun aksam yazmıstım ama arada kaynadı sanırım, forumu her gun okuyorum ama sohbetinize dahil olamıyorum :) sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?
Iki tarafli sulale de heyecanla bekliyorlar bizden bebektabi koca tarafi benim istemedigimi saniyoar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?