Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde suan öyle ayakta kalınca kasıgıma biniyor uzanınca oturunca geçiyor vallaa
Ay kız senin belirtilerin bana çok uyuyor. Dünden beri biraz da ishalim ya normalde kabızlık çeken ben günde birkaç defa tuvalete çıkıyorum. Bu çok iyi tabi benim için. Ayyy inşallah bende de bebiş vardır.

Aynen aaay şaka gibi bende ishal gibi sürekli tuvalete çıktım pazar günü sonra kabıza çevirdi şimdi yine ishal gibiyim belirtilerim sana uyuyor vallaa ya

kızlar gunaydın dun aksam yazmıstım ama arada kaynadı sanırım, forumu her gun okuyorum ama sohbetinize dahil olamıyorum :) sizinle bisey paylasmak istiyorum, bebek yapmaya karar verdigimizden beri bi turlu denemek kısmet olmadı, once grip oldum ilac kullandım, bu son uc haftadır da dislerim basladı agrımaya kanal tedavisi iltihap vs derken bi suru ağır antibiyotik verdi dr ve o yuzden de hep korunduk. bu aksilikler bi isaret olabilir mi? acaba vaz mı gecmeliyim veya biraz daha beklemeli miyim?

Hicbir fikrim yok canim

Aslında bu bebeğe de işaret olabilir. O gelmeden olabilecek sağlık sorunlarını halletmek gerekiyor gibi düşünün. Hamileyken diş sorunu yaşasanız tedavi de olamayacaksınız, hamile kalmadan ortaya çıkıp halledilmesi güzel bir şey. Tedavileriniz bittikten sonra denemeye baslayabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin.

3.5 yıl sonra bebek yapmaya karar verdim ama boyle aksilikler cıkınca biraz korktum acaba yanlıs bi karar mı, iki aydır bi kere bile denemek kısmet olmadı diye dusundum ama evet haklısınız belki de boyle bakmak gerekli en azından simdi bunları halletmis oldum tesekkur ederim cevabınız icin

Canım kısmet işi bence bu bebek ne zaman gelicekse geliyor bence gerçekten istiyorsan vzgeçme derim zaten zor oluyor artık biliyorsunki

Canim senin birseymi ben bebek tedavisi görurken asilama oldum tutmadi diye üzülürken beynimdeki bos sıvım boşaldi 1ay hastanede yattim 3 ameliyat oldum. Hep sükrettim iyiki hamile kalmamisim daha zor süreç olucakti. Rabbim bizim icin en dogrusunu biliyor

Iki tarafli sulale de heyecanla bekliyorlar bizden bebek tabi koca tarafi benim istemedigimi saniyoar

En iyisi canim. Benim kayinvalidede gecen aksam doguramadin 3 4 tane diye serzeniste bulundu. Bende cok istiyorsan kendin dogur dedim.ayni kayinvalide kendi kizina bir daha dogurma kendini yipratma diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…