Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Assllaa korunmam patir patir

Hadi insalllaaahhhh kiizzxx:))) neden dusuk yaptin yani nedeni neydi kuzu
Kuzum sağlıksız gebelikmiş yani doğduğunda down sendromlu yada engelli olabilirmiş kese falan görünmüştü bi anda başladı kanama azdı ama durmadı doktorum herşey çok güzel dedikten 2 saat sonra olanlar oldu ne yazıkki

İnşâllah inşallah
Allhin izni ile olur insallahh ben de gidiyorum yavastan hem de şarjım bitiyor iyi geceler kizlar gorusmek uzere❤ koskoca topiktr 2 -3 kisi kaldik gerisi hamile arada sirada giriyorlar oyle bakip cikiyorlar . Insallah bizde saglikla hamis oluruz da baskalarina umut oluruz dilegi ile iyi gecelerrr kiiisssslllaarr❤❤

Nazar etmis dermisim simdi daha iyi insallah bu sefer saglikli olur tutunur annisine

İyi geceler bitanem

Dün ayakta durunca kasiklarim ağrıyor uzanınca geçiyordu. İnşallah adet olacağım için değildir. Bir de bir ara oturturken ani tansiyon düşmesi yaşadım sanırım, birkaç saniyelik başım döndü fena. Tabi bu da böyle hemen olmaz biliyorum, normalde de herşeyden çok etkilenen bir tansiyonum olduğu için. Ayy ben hamile kalsam kesin tansiyon düşüklüğünden çekeceğim çok.

Benimde suan öyle ayakta kalınca kasıgıma biniyor uzanınca oturunca geçiyor vallaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…