İnşâllah inşallahAssllaa korunmam patir patir
Hadi insalllaaahhhh kiizzxx:))) neden dusuk yaptin yani nedeni neydi kuzu
Kuzum sağlıksız gebelikmiş yani doğduğunda down sendromlu yada engelli olabilirmiş kese falan görünmüştü bi anda başladı kanama azdı ama durmadı doktorum herşey çok güzel dedikten 2 saat sonra olanlar oldu ne yazıkkiAssllaa korunmam patir patir
Hadi insalllaaahhhh kiizzxx:))) neden dusuk yaptin yani nedeni neydi kuzu
Allhin izni ile olur insallahh ben de gidiyorum yavastan hem de şarjım bitiyorİnşâllah inşallah
Nazar etmis dermisim simdiKuzum sağlıksız gebelikmiş yani doğduğunda down sendromlu yada engelli olabilirmiş kese falan görünmüştü bi anda başladı kanama azdı ama durmadı doktorum herşey çok güzel dedikten 2 saat sonra olanlar oldu ne yazıkki
İyi geceler bitanemAllhin izni ile olur insallahh ben de gidiyorum yavastan hem de şarjım bitiyoriyi geceler kizlar gorusmek uzere❤ koskoca topiktr 2 -3 kisi kaldik gerisi hamile arada sirada giriyorlar oyle bakip cikiyorlar . Insallah bizde saglikla hamis oluruz da baskalarina umut oluruz dilegi ile iyi gecelerrr kiiisssslllaarr❤❤
Kocam bana bir tanem demez hic icim bi hos olduİyi geceler bitanem
Amiin hepimizinki inşallah bekletmeden gelip sıkıca tutunsunlar :)Nazar etmis dermisim simdidaha iyi insallah bu sefer saglikli olur tutunur annisine ❤
Öküz o öküz ne anlarKocam bana bir tanem demez hic icim bi hos oldu
Günaydııııın ne gördün kızGunaydinn kisssllllaaarrrrr bu gece cok guzel bir ruya gordum insallah gerceklesir insalllahhhh❤bilincaltimim bana bi oyunu olmasin lutfeennn❤
Hadi hayırlısıııGünaydın kızlar. Şafak 6.
Cok guzel bir ruyaydi tabi konusu bebekGünaydııııın ne gördün kızbu arada kaçıncı günündesin bakıyım
Ay inşallah gerçek olur canımmmm olucak bu ay hissediyorumCok guzel bir ruyaydi tabi konusu bebekbugub 7. Gunum
Gunudin cnmcim. Hayrolsn insllh ruyanGunaydinn kisssllllaaarrrrr bu gece cok guzel bir ruya gordum insallah gerceklesir insalllahhhh❤bilincaltimim bana bi oyunu olmasin lutfeennn❤
Bugun belim agriiiiyyyyiiiii oksuruk tuttu oksurunce kasiklarim agriiiyiiAy inşallah gerçek olur canımmmm olucak bu ay hissediyorumİyi baya olmus canım belirti varmı
❤Gunudin cnmcim. Hayrolsn insllh ruyan
Kasık ağrısı tek taraftamı daha çokBugun belim agriiiiyyyyiiiii oksuruk tuttu oksurunce kasiklarim agriiiyii
Benimde suan öyle ayakta kalınca kasıgıma biniyor uzanınca oturunca geçiyor vallaaDün ayakta durunca kasiklarim ağrıyor uzanınca geçiyordu. İnşallah adet olacağım için değildir.Bir de bir ara oturturken ani tansiyon düşmesi yaşadım sanırım, birkaç saniyelik başım döndü fena. Tabi bu da böyle hemen olmaz biliyorum, normalde de herşeyden çok etkilenen bir tansiyonum olduğu için. Ayy ben hamile kalsam kesin tansiyon düşüklüğünden çekeceğim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?