Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden laf sokunca insallah sabaha kadar düsünup kendimi yipratirdim. hastalik surecinden sonra biri lafmi sokuyor yapistiriyorum lafi.ben üzülecegime onlar üzulsun.
Ayni ben de oyle oldum basta alttan aliyordum .baktim bunlar susmuyor artik patir patir soyluyorumm

En iyisi canim. Benim kayinvalidede gecen aksam doguramadin 3 4 tane diye serzeniste bulundu. Bende cok istiyorsan kendin dogur dedim.ayni kayinvalide kendi kizina bir daha dogurma kendini yipratma diyor
Niye karısırlarki anlamıyorum yaa 3-4 tane doğurmak zorundasın sanki bosverin duymazlıktan gel

Cok gecmis olsun, evet belki de ben biraz buyutuyorum tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore verir insallah

Canım kısmet işi bence bu bebek ne zaman gelicekse geliyor bence gerçekten istiyorsan vzgeçme derim zaten zor oluyor artık biliyorsunki

Evet cok istiyorum gercekten sadece biraz stres yaptım galiba insallah kısmetimde vardır tesekkur ederim canım

Canım benim de dün kasık ağrım baya vardi aynı yatinca geçiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…