- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Isteyen kendi yapar madem cok istekliEn iyisi canim. Benim kayinvalidede gecen aksam doguramadin 3 4 tane diye serzeniste bulundu. Bende cok istiyorsan kendin dogur dedim.ayni kayinvalide kendi kizina bir daha dogurma kendini yipratma diyor
Hadi hayırlı olsunKızlar 36,79 çıkmış düşük sanki ya. Adetime daha var ondan olabilirmi sizce
Isteyen kendi yapar madem cok istekli
Hadi ya sen mi öyle dedin yoksaIki tarafli sulale de heyecanla bekliyorlar bizden bebektabi koca tarafi benim istemedigimi saniyoar
Teşekkür ederim canım rahatım zaten stres yapmanın bir faydası yok çünküHadi hayırlı olsunsağlıkla ilerlesin inşallah içini ferah tut kat kat artacak değerin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ayni ben de oyle oldum basta alttan aliyordum .baktim bunlar susmuyor artik patir patir soyluyorummEskiden laf sokunca insallah sabaha kadar düsünup kendimi yipratirdim. hastalik surecinden sonra biri lafmi sokuyor yapistiriyorum lafi.ben üzülecegime onlar üzulsun.
Niye karısırlarki anlamıyorum yaa 3-4 tane doğurmak zorundasın sanki bosverin duymazlıktan gelEn iyisi canim. Benim kayinvalidede gecen aksam doguramadin 3 4 tane diye serzeniste bulundu. Bende cok istiyorsan kendin dogur dedim.ayni kayinvalide kendi kizina bir daha dogurma kendini yipratma diyor
Hicbirsey demedim ya kendi uydurmalariHadi ya sen mi öyle dedin yoksa
Canim senin birseymi ben bebek tedavisi görurken asilama oldum tutmadi diye üzülürken beynimdeki bos sıvım boşaldi 1ay hastanede yattim 3 ameliyat oldum. Hep sükrettim iyiki hamile kalmamisim daha zor süreç olucakti. Rabbim bizim icin en dogrusunu biliyor
Alla alla öylesine laf çıkarıyorlar vallahiHicbirsey demedim ya kendi uydurmalari
Niye karısırlarki anlamıyorum yaa 3-4 tane doğurmak zorundasın sanki bosverin duymazlıktan gel
Canım kısmet işi bence bu bebek ne zaman gelicekse geliyor bence gerçekten istiyorsan vzgeçme derim zaten zor oluyor artık biliyorsunki
Aynen canım vallaAgzi olan konusuyor işte
İnşallah vardır rahat tut içini canımEvet cok istiyorum gercekten sadece biraz stres yaptım galiba insallah kısmetimde vardır tesekkur ederim canım
Patir patir soylenicek hrrsey onlarin yuzune basta yemi gelindim ama simdi yeni gelinden ciktimHahagıcık oluyorum böyle dır dır edenlere
1 yıl oldumu yeni gelinlik bitiyor valla söyle gitsin hahaPatir patir soylenicek hrrsey onlarin yuzune basta yemi gelindim ama simdi yeni gelinden ciktim
Canım benim de dün kasık ağrım baya vardi aynı yatinca geçiyorduDün ayakta durunca kasiklarim ağrıyor uzanınca geçiyordu. İnşallah adet olacağım için değildir.Bir de bir ara oturturken ani tansiyon düşmesi yaşadım sanırım, birkaç saniyelik başım döndü fena. Tabi bu da böyle hemen olmaz biliyorum, normalde de herşeyden çok etkilenen bir tansiyonum olduğu için. Ayy ben hamile kalsam kesin tansiyon düşüklüğünden çekeceğim çok.
YaaCanım benim de dün kasık ağrım baya vardi aynı yatinca geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?