Daha cok var yaaa. 4.5 ay kaldiNe kadar tatli yaaa❤❤ kac ayiniz kaldi kavusmaya
Cok mu cogu gitti azi kaldiDaha cok var yaaa. 4.5 ay kaldi
Bi tanidigim bulent tirasa gitmişti 50 bin tl yi buluyor dedi masrafı, onlarda ekstra bişey varmiydi bilmiyorum ama baya pahalı geldi bana. Amerikaya gönderiyor dedi bişeyleri ama su an hatırlamıyorum.Avrupa şafak hastanesine 10bine yaptırmıştım cnm herşey dahil ikinciyi cem bey yada bülent tıraşta denicem param tamam olursa tabi
Kız 4.5 ay ne çabuk gecti öyle. Daha dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini verdiğini. Maşallah maşallah.Daha cok var yaaa. 4.5 ay kaldi
Babasi ayri ben ayri dusunuorzCok mu cogu gitti azi kaldiisim dusundun mu
Kiz bana gecmek bilmio yaKız 4.5 ay ne çabuk gecti öyle. Daha dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini verdiğini. Maşallah maşallah.
Ne dusunuyonuzBabasi ayri ben ayri dusunuorzisim isi inada girdi baklm nolcak
Kiz bana gecmek bilmio yasabirsz biriyim herlde ondan biraz da gecmio bana . Allhtan 2 aydr sehir disindaym. Evde olsam daha beterdi
Ben yigit efe ya da fatihli bisey istiorm. Babayi bilmiormNe dusunuyonuz
Annaaaa bi de kimlikle babasinin adini koyarmisBen yigit efe ya da fatihli bisey istiorm. Babayi bilmiormonceki bulduklrini sevmedgim icin solemio artk bana. Kimligi cikarnca gorcekmisim
Cnm farklı bişeyler yapmış olabilirler genetiğe gitmiş olabilir o zaman fiyat artıyorBi tanidigim bulent tirasa gitmişti 50 bin tl yi buluyor dedi masrafı, onlarda ekstra bişey varmiydi bilmiyorum ama baya pahalı geldi bana. Amerikaya gönderiyor dedi bişeyleri ama su an hatırlamıyorum.
50 bin ya bi araba parasiCnm farklı bişeyler yapmış olabilirler genetiğe gitmiş olabilir o zaman fiyat artıyor
Valla öyle kuzu ben o kadar biriktirene kadar yaşlanırım50 bin ya bi araba parasi
Ahh bebeğim inşallahhhhMerhaba kızlarrr bende yoktumne çok konuşulmuş kitap okur gibi okudum valla 300küsür sayfa L Loriklorik dönmüşsün canım inşallah güzel haberler vericeksin bu ay inşallah 2019 bitmeden herkes hamile kalırrrrr N Nana Ana yine mi gittin canım üzülme lütfen okudumda doktor resmen kendi çıkarı için senin duygularınla oynamış aptal şey bide yemin ediyor böyle doktorlar rabbim herkese vericek gönülünün güzelliklerini dualarım hep sizinle❤ E Eslem91 canım sende alıcaksın hamile haberini hemde habrsizce öğreniceksinnnn hamile oldğunu öğrenen annelerrrr inşallah sağlıklı ilerlersiniz sağsalim kucaklarınıza alırısnızz inşallaaaaahhhhhhhhhh
Hadi insalllaaahhMerhaba kızlarrr bende yoktumne çok konuşulmuş kitap okur gibi okudum valla 300küsür sayfa L Loriklorik dönmüşsün canım inşallah güzel haberler vericeksin bu ay inşallah 2019 bitmeden herkes hamile kalırrrrr N Nana Ana yine mi gittin canım üzülme lütfen okudumda doktor resmen kendi çıkarı için senin duygularınla oynamış aptal şey bide yemin ediyor böyle doktorlar rabbim herkese vericek gönülünün güzelliklerini dualarım hep sizinle❤ E Eslem91 canım sende alıcaksın hamile haberini hemde habrsizce öğreniceksinnnn hamile oldğunu öğrenen annelerrrr inşallah sağlıklı ilerlersiniz sağsalim kucaklarınıza alırısnızz inşallaaaaahhhhhhhhhh
Göğüslerin ne durumda canım? Sağ göğsüme koltuk altından sancı giriyor bir iki saniye, geçiyor sonra.İnşallah canım benim ya
Büyük ihtimal öyledir ama yinede çok para. Rabbim herkese aratmadan nasip etsin inşallah.Cnm farklı bişeyler yapmış olabilirler genetiğe gitmiş olabilir o zaman fiyat artıyor
Amin amin amin.Kızlar selam bugünkü sohbetinize de yine geç katıldım ben bu topikten çok umutluyum 2020ye girmeden aralık ayında herkes hamiş olacak inşallaaahhhhh
Canım sende belirtiler var sanki öyle okudum. bat ne zamanAmin amin amin.
Birşeyler var da bebek belirtisi mi, hayıt tohumu etkisi mi, adet belirtisi mi bilemiyorum.Canım sende belirtiler var sanki öyle okudum. bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?