Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avrupa şafak hastanesine 10bine yaptırmıştım cnm herşey dahil ikinciyi cem bey yada bülent tıraşta denicem param tamam olursa tabi
Bi tanidigim bulent tirasa gitmişti 50 bin tl yi buluyor dedi masrafı, onlarda ekstra bişey varmiydi bilmiyorum ama baya pahalı geldi bana. Amerikaya gönderiyor dedi bişeyleri ama su an hatırlamıyorum.

Cok mu cogu gitti azi kaldiisim dusundun mu
Babasi ayri ben ayri dusunuorz isim isi inada girdi baklm nolcak
Kız 4.5 ay ne çabuk gecti öyle. Daha dün gibi hatırlıyorum hamilelik haberini verdiğini. Maşallah maşallah.
Kiz bana gecmek bilmio ya sabirsz biriyim herlde ondan biraz da gecmio bana . Allhtan 2 aydr sehir disindaym. Evde olsam daha beterdi

Bi tanidigim bulent tirasa gitmişti 50 bin tl yi buluyor dedi masrafı, onlarda ekstra bişey varmiydi bilmiyorum ama baya pahalı geldi bana. Amerikaya gönderiyor dedi bişeyleri ama su an hatırlamıyorum.
Cnm farklı bişeyler yapmış olabilirler genetiğe gitmiş olabilir o zaman fiyat artıyor

Merhaba kızlarrr bende yoktum ne çok konuşulmuş kitap okur gibi okudum valla 300küsür sayfa L Loriklorik dönmüşsün canım inşallah güzel haberler vericeksin bu ay inşallah 2019 bitmeden herkes hamile kalırrrrr N Nana Ana yine mi gittin canım üzülme lütfen okudumda doktor resmen kendi çıkarı için senin duygularınla oynamış aptal şey bide yemin ediyor böyle doktorlarrabbim herkese vericek gönülünün güzelliklerini dualarım hep sizinle E Eslem91 canım sende alıcaksın hamile haberini hemde habrsizce öğreniceksinnnn hamile oldğunu öğrenen annelerrrr inşallah sağlıklı ilerlersiniz sağsalim kucaklarınıza alırısnızz inşallaaaaahhhhhhhhhh

Ahh bebeğim inşallahhhh

Hadi insalllaaahh❤❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…