Bnce hemen gidin cnm ne kadar genç o kadar iyiKızlar şimdi bana bi akıl verin 3. Aşılamamın 5. Günündeyim zaten buda tutmazsa tüp bebek raporu çıkıyor ve ben eşime son iki haftadır buda tutmazsa hemen tüp bebeğe başvuralım dedim tamam dedi dün akşam yine dedim haftaya belli olacak tüp bebek için görüşmeye gelebilir misin acaba diye sordum dur bi acele etmeyelim dedi o öyle deyince çok sinirlendim zaten hemen başlamıyorlar ki konuşuyorsun test felan yapıyorlar kim bilir ne zaman başlayacaklar çok tepki verdim o susan taraf oldubende zaman kaybı olmasın istiyorum ısrarlı mı olmalıyım yoksa onu mu dinlemeliyim konu maddi kaynaklı değil ne için zamana bıraktığınıda anlamıyorum çok heveslenmiştim adet olur olmaz görüşmeye gitmek için hevesim kursağımda kaldı ni yapiim
Yok olmadım cnmOldun mu
Açık sözlü annişKiskandim valla hormonlrimla berabrrhic yalan yok
Ya ne zaman gitcen kuzu doktoraYok olmadım cnm
Perşembe eşimin randevusu var cnm o zaman gitcem bnde tabi gelmezseYa ne zaman gitcen kuzu doktora
Gelmez insallah bebiktendir .bebikteb degilse de saglikla ilgili degildir insallahPerşembe eşimin randevusu var cnm o zaman gitcem bnde tabi gelmezse
Amin cnm inşallah benide o korkutuyor kuzuGelmez insallah bebiktendir .bebikteb degilse de saglikla ilgili degildir insallah
Adetin normal duzensiz de degil ya acaba neden gercekten cok merak ettimAmin cnm inşallah benide o korkutuyor kuzu
Huyum kurumasinAçık sözlü anniş
Bi yerde okudum tüp bebekten sonra gecikme olabiliyormuş cnmAdetin normal duzensiz de degil ya acaba neden gercekten cok merak ettim
Bende simdi okudum olabiliyormjus aldgimiz hormonlardanBi yerde okudum tüp bebekten sonra gecikme olabiliyormuş cnm
Ayyy maşallah kuzuyaaTeyzeleri bakın
Niye zor geçiyor canım çok kilo mu aldınHic ole deme kiiz. Ben de diodum ne guzl yemiorm veriom diye ama bi sure sonra dayanilmio.
Evet cnm gelmezse yinede gitcem hastaneye bakalım doktor ne diyecekBende simdi okudum olabiliyormjus aldgimiz hormonlardan
Yok cnm ondan deil. Ilk 3 ay bisey yiyemedim ondan dedim. Tiksinmeye bulantiya dayanamiosn artkNiye zor geçiyor canım çok kilo mu aldın
Ayy evet çok iyi bilirim o bulantıyi.Eve sigamiyordum ben 3 ay mutfaga girmedim hiç bir şey yiyememistim.Ye kus ye kus öyleydi vallaYok cnm ondan deil. Ilk 3 ay bisey yiyemedim ondan dedim. Tiksinmeye bulantiya dayanamiosn artk
Haklısın bebeğim onlar umutlu biz umutsuz vakaBekle bence ikinizin ortak karari olmali israrci olmamalisin kuzu bence . Erkekler bizden daha umutlu belki bu sefer tutar dusuncesindedir. Insallah tutar tupe gerek kalmazadet oldugun zaman gidersiniz bence bi akisina birakin .daha cok yeni asilaman 5. Gunu .benim esimde hoslanmaz birisinin kotu bisey olunca anlatmayi kotu bi durumu bizim durumun ustune anlatma der hep tup bebek konusunda da ayni sekilde su anlik durum onemli bizim icin diyor.
Bende öyle düşünüyorum kuzum sen tüp bebek yaptırmışmıydınBnce hemen gidin cnm ne kadar genç o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?