Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen umutsz olmayalm demek istemis sanki. Umudu var esinin.
Once bi sonucunu gorun ondan sonra bu konuyu acarsin. Simdiden soleme surkli. Bozmayin moralinizi cnm
Aynen öyle umutlu tuttu gözüyle bakıyor bende tutmadı havasındayım dediğin gibi bi sonuç belli olsun artık öyle söylerim sende büyüttün bebişi

Bekleyin kiz su an hicbirsey yapamazsiniz,zaten doktora gitseniz,bile bisey yapamazlar

Yok kuzum evde testim yok ama umudum yok çok ağrım var bi haftadır
Kız belli olmaz ben bel ağrısından ölüyordum hatırlamıyor musun, adet belirtileriyle aynı hemen hemen, neyse perşembeye bişey kalmamış olmazsan kan testi yaptırırsın belki

Kız belli olmaz ben bel ağrısından ölüyordum hatırlamıyor musun, adet belirtileriyle aynı hemen hemen, neyse perşembeye bişey kalmamış olmazsan kan testi yaptırırsın belki
Ama ben reglde agrım olmazdı bu kadar kuzu bilmiyorum ki keşke bebek olsa keşke evet perşembe kan veririm gelmezse

Ayy evet çok iyi bilirim o bulantıyi.Eve sigamiyordum ben 3 ay mutfaga girmedim hiç bir şey yiyememistim.Ye kus ye kus öyleydi valla Ama anlaşılan unutmuşum ki yine buralardayim
Kiz hic unutulcak gibi de deil haa
Insanin cok zoruna gidio yiyememek
Aynen öyle umutlu tuttu gözüyle bakıyor bende tutmadı havasındayım dediğin gibi bi sonuç belli olsun artık öyle söylerim sende büyüttün bebişi
Insllh umudu gercklesir ❤
Hamdolsn bu gunlere gelebildik. Rabbim hepimize nasip etsin

Kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım. Normalde yarın bir daha yapacaktım ama dayanamadım bugün yaptım. Düne göre daha koyu gibi. Bekleyemiyorum ben bu ay yaa. Hofff.

Kızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım. Normalde yarın bir daha yapacaktım ama dayanamadım bugün yaptım. Düne göre daha koyu gibi. Bekleyemiyorum ben bu ay yaa. Hofff.
Kız koyu çıkması iyi bişey değilmi bata kaç gün var

Kuzu bence sen hamilesin çünkü bende bel ağrım ve kasık ağrım vardı hep yani adet olucak olsan olurdun zaten hadi bakalıııım :)
Ahh bebeğim agzın bal yesin keşke olsa keşke ama olsa testte çıkmazmıydı ya tüp bebektem sonraki aylarda gecikme olabiliyor diye okudum ama bilemedim inşallahhh senin dediğin gibidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…