- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Aynen öyle umutlu tuttu gözüyle bakıyor bende tutmadı havasındayımHemen umutsz olmayalm demek istemis sanki. Umudu var esinin.
Once bi sonucunu gorun ondan sonra bu konuyu acarsin. Simdiden soleme surkli. Bozmayin moralinizi cnm
Test yaptın mı canım bir daha ?Bi yerde okudum tüp bebekten sonra gecikme olabiliyormuş cnm
Maşallah kuzuya, yolk sac diyorlar galiba değil mi öyle birşey vardı, minicik daha, darısı bana inş kalp atışı duyarımTeyzeleri bakın
Bekleyin kiz su an hicbirsey yapamazsiniz,zaten doktora gitseniz,bile bisey yapamazlarHaklısın bebeğim onlar umutlu biz umutsuz vakabende beklerim sorun değilde yaş gidiyor onuda düşünüyorum aşılamalara geçene kadar kafama takmıyordum sağolsun etraf bi güzel takalım kafana der gibiler şimdide zaman geçirmemek için acele ediyorum kötü değilizde sonuç belli olana kadar boynum bükük gezeyim bari kız eşim hala normal yolla olur düşüncesinde de ondan dediğin gibi adet olana kadar bekleyeyim
Evet canım öyle galiba ben de yeni yeni öğreniyorum doktor göstermese bilemiyorum ne nedir zamanla öğreniyoruz. Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsinMaşallah kuzuya, yolk sac diyorlar galiba değil mi öyle birşey vardı, minicik daha, darısı bana inş kalp atışı duyarım
Alla alla genelik testi yaptınmıValla bilmiyorum cnm bana ne oluyor 5 gün geçti regl agrım var gelmiyor arada akıntı geliyor koşup bakıyorum yok
Geçen ay yaptırmıştım cnmBende öyle düşünüyorum kuzum sen tüp bebek yaptırmışmıydın
Yok kuzum evde testim yok ama umudum yok çok ağrım var bi haftadırTest yaptın mı canım bir daha ?
Ayın 22 sinde bir gün gecikme varken yapmıştım cnm negatiftiAlla alla genelik testi yaptınmı
Kız belli olmaz ben bel ağrısından ölüyordum hatırlamıyor musun, adet belirtileriyle aynı hemen hemen, neyse perşembeye bişey kalmamış olmazsan kan testi yaptırırsın belkiYok kuzum evde testim yok ama umudum yok çok ağrım var bi haftadır
Ama ben reglde agrım olmazdı bu kadar kuzu bilmiyorum ki keşke bebek olsa keşke evet perşembe kan veririm gelmezseKız belli olmaz ben bel ağrısından ölüyordum hatırlamıyor musun, adet belirtileriyle aynı hemen hemen, neyse perşembeye bişey kalmamış olmazsan kan testi yaptırırsın belki
Anladım canımAyın 22 sinde bir gün gecikme varken yapmıştım cnm negatifti
Kiz hic unutulcak gibi de deil haaAyy evet çok iyi bilirim o bulantıyi.Eve sigamiyordum ben 3 ay mutfaga girmedim hiç bir şey yiyememistim.Ye kus ye kus öyleydi vallaAma anlaşılan unutmuşum ki yine buralardayim
Insllh umudu gercklesir ❤Aynen öyle umutlu tuttu gözüyle bakıyor bende tutmadı havasındayımdediğin gibi bi sonuç belli olsun artık öyle söylerim sende büyüttün bebişi
Kuzu bence sen hamilesin çünkü bende bel ağrım ve kasık ağrım vardı hep yani adet olucak olsan olurdun zaten hadi bakalıııım :)Yok kuzum evde testim yok ama umudum yok çok ağrım var bi haftadır
Kız koyu çıkması iyi bişey değilmi bata kaç gün varKızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım. Normalde yarın bir daha yapacaktım ama dayanamadım bugün yaptım. Düne göre daha koyu gibi. Bekleyemiyorum ben bu ay yaa. Hofff.
Atsama canım nasıl bakalımKızlar ben dün ovulasyon testi yapmıştım. Normalde yarın bir daha yapacaktım ama dayanamadım bugün yaptım. Düne göre daha koyu gibi. Bekleyemiyorum ben bu ay yaa. Hofff.
Ahh bebeğim agzın bal yesin keşke olsa keşke ama olsa testte çıkmazmıydı ya tüp bebektem sonraki aylarda gecikme olabiliyor diye okudum ama bilemedim inşallahhh senin dediğin gibidirKuzu bence sen hamilesin çünkü bende bel ağrım ve kasık ağrım vardı hep yani adet olucak olsan olurdun zaten hadi bakalıııım :)
Bilmiorm ama azicik ic. Ne icin iceceksinKızlar ıhlamur zarar vermez dimi gebeliğin ilk zamanları bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?