Bence içme cnm ben yasak diye biliyorumKızlar ıhlamur zarar vermez dimi gebeliğin ilk zamanları bilen varmı?
2 yudum aldım canım sonra aklıma geldi içilirmi acaba diyeBilmiorm ama azicik ic. Ne icin iceceksin
Cok Mecbur deilsen icme derim
Öylemi 2 yudum aldım aklıma geldi içmiyim o zamanBence içme cnm ben yasak diye biliyorum
Geçen ay kimyasal olmuştu dimi ? Kuzum anlarsın aslında kendinden aslında yani bazı belirtilerinden neyse gene biraz bekle bakalım geç döllenmedir belkideAhh bebeğim agzın bal yesin keşke olsa keşke ama olsa testte çıkmazmıydı ya tüp bebektem sonraki aylarda gecikme olabiliyor diye okudum ama bilemedim inşallahhh senin dediğin gibidir
Bugünü saymazsak 5 kaldı. Ama işte ben sabirsizligima kızıyorum ama kendime engel de olamıyorum.Kız koyu çıkması iyi bişey değilmi bata kaç gün var
Bncede içme cnm ne olur ne olmaz kolay bulmadın o bebeyi aman dikkat etÖylemi 2 yudum aldım aklıma geldi içmiyim o zaman
Evet cnm kimyasal olmuştu 36. Gün başlamıştı kanama normalde hiç şaşmaz 28 gğn döngüm ya o kadar çok ağrım varki anlıyamıyorum akıntım var bşde regl öncesi bazen olur bazen olmazdı ayırt edeceğim bi fark yok yani kasılma ve sancı dışındaGeçen ay kimyasal olmuştu dimi ? Kuzum anlarsın aslında kendinden aslında yani bazı belirtilerinden neyse gene biraz bekle bakalım geç döllenmedir belkide
Kuzuu hamiş olabilirsin bende ilk ovulasyonda pik görmüştüm biliyomusun az kalmış adete 2. Yum olucağını sanmıyorum bi fotoyu atsanaBugünü saymazsak 5 kaldı. Ama işte ben sabirsizligima kızıyorum ama kendime engel de olamıyorum.
Ben umutlandırmak istemiyorum ama neyse İçimde tutucam:))Evet cnm kimyasal olmuştu 36. Gün başlamıştı kanama normalde hiç şaşmaz 28 gğn döngüm ya o kadar çok ağrım varki anlıyamıyorum akıntım var bşde regl öncesi bazen olur bazen olmazdı ayırt edeceğim bi fark yok yani kasılma ve sancı dışında
Ben pik görmedim işte sadece biraz daha koyu dünki ne göre.Kuzuu hamiş olabilirsin bende ilk ovulasyonda pik görmüştüm biliyomusun az kalmış adete 2. Yum olucağını sanmıyorum bi fotoyu atsana
Rabbim duysun sesini gülüm inşallah senin dediğin çıkarBen umutlandırmak istemiyorum ama neyse İçimde tutucam:))
Gebelik testin yok mu cnm yapsana varsaEki Görüntüle 2559271
Böyle kızlar. Koyulaşma var mı sizce de?
Çok erken diye yapmak istemiyorum ama kendimi tutamazsam yarın yapabilirim.Gebelik testin yok mu cnm yapsana varsa
5 gün var dimi cnm 6 7 kala öprenşyorlar geç döllenme değilse çıkar bnce ovuda koyulaşma varÇok erken diye yapmak istemiyorum ama kendimi tutamazsam yarın yapabilirim.
Evet ama onlarınki erken dollenmedir diye düşünüyorum. Ovulasyonun 9. Günüydü bugün benim. Kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim.5 gün var dimi cnm 6 7 kala öprenşyorlar geç döllenme değilse çıkar bnce ovuda koyulaşma var
Aynen canım içmiyorum bıraktımBncede içme cnm ne olur ne olmaz kolay bulmadın o bebeyi aman dikkat et
Test varsa yap kuzum 10. Gün olacak yarın silik göz kırpar belkş bize bebişEvet ama onlarınki erken dollenmedir diye düşünüyorum. Ovulasyonun 9. Günüydü bugün benim. Kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim.şimdi çıkmaz büyük ihtimalle, yarın ilk idrarla yapayım bir. Yapayım değil mi
Canım ben yumurtlamanın 10.günü yaptım böyle çıktı sonra direkt hcg yaptım pozitifti olabilir yaniEvet ama onlarınki erken dollenmedir diye düşünüyorum. Ovulasyonun 9. Günüydü bugün benim. Kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim.şimdi çıkmaz büyük ihtimalle, yarın ilk idrarla yapayım bir. Yapayım değil mi
İyi yaptın cnm yiğenimize iyi bak annesiAynen canım içmiyorum bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?