Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh bebeğim agzın bal yesin keşke olsa keşke ama olsa testte çıkmazmıydı ya tüp bebektem sonraki aylarda gecikme olabiliyor diye okudum ama bilemedim inşallahhh senin dediğin gibidir
Geçen ay kimyasal olmuştu dimi ? Kuzum anlarsın aslında kendinden aslında yani bazı belirtilerinden neyse gene biraz bekle bakalım geç döllenmedir belkide

Geçen ay kimyasal olmuştu dimi ? Kuzum anlarsın aslında kendinden aslında yani bazı belirtilerinden neyse gene biraz bekle bakalım geç döllenmedir belkide
Evet cnm kimyasal olmuştu 36. Gün başlamıştı kanama normalde hiç şaşmaz 28 gğn döngüm ya o kadar çok ağrım varki anlıyamıyorum akıntım var bşde regl öncesi bazen olur bazen olmazdı ayırt edeceğim bi fark yok yani kasılma ve sancı dışında

Bugünü saymazsak 5 kaldı. Ama işte ben sabirsizligima kızıyorum ama kendime engel de olamıyorum.
Kuzuu hamiş olabilirsin bende ilk ovulasyonda pik görmüştüm biliyomusun az kalmış adete 2. Yum olucağını sanmıyorum bi fotoyu atsana

Ben umutlandırmak istemiyorum ama neyse İçimde tutucam:))

5 gün var dimi cnm 6 7 kala öprenşyorlar geç döllenme değilse çıkar bnce ovuda koyulaşma var
Evet ama onlarınki erken dollenmedir diye düşünüyorum. Ovulasyonun 9. Günüydü bugün benim. Kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim. şimdi çıkmaz büyük ihtimalle, yarın ilk idrarla yapayım bir. Yapayım değil mi

Test varsa yap kuzum 10. Gün olacak yarın silik göz kırpar belkş bize bebiş

Canım ben yumurtlamanın 10.günü yaptım böyle çıktı sonra direkt hcg yaptım pozitifti olabilir yani

Eklentiler

• EE8D3136-3446-466F-8AFB-2C75E9DE54FA.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…