- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Ben 10.günde öğrendim geç döllenmeydi bide benimTest varsa yap kuzum 10. Gün olacak yarın silik göz kırpar belkş bize bebiş
Sağol canım elimden geleni yapıyorum allahım korusun inşallahİyi yaptın cnm yiğenimize iyi bak annesi
Ay inşallah yaa.Test varsa yap kuzum 10. Gün olacak yarın silik göz kırpar belkş bize bebiş
Bence gününü bekle canım emin olursun en azındanÇok erken diye yapmak istemiyorum ama kendimi tutamazsam yarın yapabilirim.
Biliyorum canım, seninki koyu işte. Yarin sabah ilk isim gebelik testi o zaman.Canım ben yumurtlamanın 10.günü yaptım böyle çıktı sonra direkt hcg yaptım pozitifti olabilir yani
Yapmaaa bekle gününü derim :))Evet ama onlarınki erken dollenmedir diye düşünüyorum. Ovulasyonun 9. Günüydü bugün benim. Kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim.şimdi çıkmaz büyük ihtimalle, yarın ilk idrarla yapayım bir. Yapayım değil mi
Kızlar ıhlamur zarar vermez dimi gebeliğin ilk zamanları bilen varmı?
Yap bakalım belli olmaz canımBiliyorum canım, seninki koyu işte. Yarin sabah ilk isim gebelik testi o zaman.
Canım emin olamadım 2 yudum aldım bıraktım nolur nolmaz doktora danısırım artıkCanım ben çok aşırı olmamak şartıyla içilit diye biliuorum hatta gebelikte önerilen badir bitkilerden biri ağrı kesici.ve rahatlatıcı imiş tabi her gebelik fatklıdır doktora sormak en iyisi
Sen hamiş miydin ben şimdi farkediyorum
Amin cnmSağol canım elimden geleni yapıyorum allahım korusun inşallah
Canım emin olamadım 2 yudum aldım bıraktım nolur nolmaz doktora danısırım artık☺ Evet canım dün öğrendim daha çok yeni ama
Kendimi durdurabilebilemiyorumsa demek kiii.Yapmaaa bekle gününü derim :))
Canım test yaptınmı pekiiiiKızlar kızlar paranoya anne adayı geldiii
Adete yakın dönemde birliktelik olunca sanki bebek varmışda zarar veriyormuş gibi hissediyorum çünkü hemen sonrasında adetim geliyortabi varsa onu her türlü korur Allah ❣
C.tesi sabahı pembe lekeyle başladı öğlene doğru söküldüm vee inanılmaz sancı çektim midem bulandı kusacaktım o derece
Ertesi gün biraz azalarak devam etti .
Dün kahverengiye döndü ve baya azald
Bugünde aynı şekilde
Dün kahve içerken midem aşırı bulandı
Bugünde akşam yemeğinde sadece çorba içtim.
yemek ağır geldi yiyemedim şimdi çok açım
Kanama geçirip hamile olduğunu öğrenen yakın bi arkaaşım var hep acaba mı diyorum bu yüzden
Bide aşırı duygusalım direk ağlamaya başlıyorum herşeye
Sağol canım benim darısı isteyen herkeseCanım benim maşallah çok tebrik ederim gözünüz aydın
Allah sağlıkla ilerletsin sen ne zamandır istiyodunun ve ne kadar sürede oldu
Eğer elinde fazladan test varsa ve bekleyemiyorsan 5 gün sabah ilk idrarla yap bakalım silik de olsa yakalarız belkiKendimi durdurabilebilemiyorumsa demek kiii.
Canım test yaptınmı pekiiii
Canım kafanı rahat bırak zaten bebiş geliceği zamanı seçiyor bence hayırlısıyla seninde olucak olumlu düşünYapmıştım canım adet olmadan bi gün önce negatifti :)
Boşuna kuruntu yapıyorum işte
Nasıl üzerimden atmalıyım bu hali bilmiyorum
Canım kafanı rahat bırak zaten bebiş geliceği zamanı seçiyor bence hayırlısıyla seninde olucak olumlu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?