- 20 Mart 2011
- 13.963
- 32.570
- 798
Kesinlikle Rabbimin lütfu evlat. Bir ay sadece bir ay umut edip negatif görmelerini isterdim bazılarının o zaman belki anlarlar biziValla istediklerini düşünsünler. Bana eskiden yapıyodu mesafeni koydum yapamıyo. Anlamıyorum sanki kendileri yapıyo Rabbim naisp ediyo ama Bi anlasalar..
Yapın öyle o zaman bende duygusalımdırYok kiz sanmm bn deliyim arada nesem gelio 2 dk snra agliom fln her zmn boleydim
Canım aynen aynı yerde ve aynı saatte verdim bir daha da cumartesi veriyim diyprum eşimle birlikte tek basıma git gel zor oluyorMaşAllah cnm çok güzel artmış degern vereceksn demi yine kan aynı yerde mi verdin kanı
Yok ya benim bahsettiğim görümcem Bi sene önce düşük yaptı ama anlamadı yine. Geçen gün sosyal medya hesabında bebeğinin ultrason resmini paylaşmış eskiden olsa üzülürdüm umrumda olmadı vallaKesinlikle Rabbimin lütfu evlat. Bir ay sadece bir ay umut edip negatif görmelerini isterdim bazılarının o zaman belki anlarlar bizi
Aynen oyle, herkes için hakkimizda hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahÇok mantıklı bi karar canım bir süre daha söylemeyin. Nasip olursa eğer ben de öyle yapmak istiyorum ne olacak sanki erkenden öğrendikleri zaman sevinecek değiller meraklari son bulacak sadece
napiosun güzel yürekli anne adayıHayırlı akşamlar güzel annee
çok güzel cnm MaşAllah hayırla sağlıkla ilerlesin insAllahCanım aynen aynı yerde ve aynı saatte verdim bir daha da cumartesi veriyim diyprum eşimle birlikte tek basıma git gel zor oluyor
çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ins❤Kızlar kan vermiştim 2 saat önce sonucum 130 çıktı
Saol kuzum Rabbim hepinizden razı olsun inşallah sevginizi dualarınızı o kadar çok hissediyorum ki inşallahhh gülüm Rabbim bizlerede nasip edecek inşallahkızlar yaa
günlerdir yazılanları okuyorum tam yazcam bi iş çıkıyo iş yerinde yine kalıyo
diye diye bir ton sayfa okuyup nihayet sona ulaştım
Beklemekseni canımmm okadar çok sevindim ki sana
çok ama çok tebrik ediyorum
sağlıkla sıhhatle gelsin annesi
ne olur bize de dua et
özel birşey yapmışmıydın kuzum macun kür falan söyle bize de
belirtin olmuşmuydu bide okuduysam da kaçırdım belkide
E Eslem91 canım sende üzülme oldumu
bize o bebekler gelecek bir şekilde öyle düşün
yaşadığın hissettiğin herşeyi anlıyorum
birbirimize destek ola ola biz de göreceğiz o günleri inşallah
hep böyle dua edelim umut edelim hepimiz
Arada sesini cikar kiz olmi bolemerhaba, evet ben de aranıza yeni katılanlardanım ama yazdıklarınızı okudukca hep olumlu guzel seyler dusunuyorum kendimi motive ediyorum :) bu konuları konusabilecek kimse yok cevremde o yuzden sohbetinize katılamasam da bu forumu okumak bana cok iyi geliyor
Insallah insalllah insallaj mecburen kalktim cok yoruldum misafir geldi .simdi mutfagi toparlarken sol tarafima agri girip cikti ya korkuyorum artik sona yaklasincaL Loriklorik gülüm dualarimdasin ins bu asilaman pozitifle sonuçlanır ins ins ins ins
Inş iyiye işarettir gülüm bende tüm gebeliklerimde hissettiğim şey kasik ağrısı ve batması olmuştuInsallah insalllah insallaj mecburen kalktim cok yoruldum misafir geldi .simdi mutfagi toparlarken sol tarafima agri girip cikti ya korkuyorum artik sona yaklasinca
Sağol canım hepimizin inşallahnapiosun güzel yürekli anne adayı
çok güzel cnm MaşAllah hayırla sağlıkla ilerlesin insAllah
Sağol canım benim sende durumlar neçok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ins❤
Aynen bencede tek belirti o kesinlikleInş iyiye işarettir gülüm bende tüm gebeliklerimde hissettiğim şey kasik ağrısı ve batması olmuştu
Cnm kv biliyomu tedavini
Aslında ona gore misafir hizmet olayına girerdin sende
Sağol canım benim inşallah böyle ilerler
Biliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istememInş iyiye işarettir gülüm bende tüm gebeliklerimde hissettiğim şey kasik ağrısı ve batması olmuştu
Cnm kv biliyomu tedavini
Aslında ona gore misafir hizmet olayına girerdin sende
Yok kiiz kocasiz olmuo inan ki. En buyuk destekci cunku onlr. Her nazini ceker. Ama baska kimsye geciremiosn naziniBende 3 haftadan 3 haftaya gidiyorum artık ve bende cok ozluyorum. Kocasız gecirsek bu donemi sanki daha iyihe ya maşallah bende cok şaşırdım. Bana da erken hissetcem gibi gelio. ☺
Sifa olsn hepsi insllh. Tez zmnda senn de gzl haberjni alalim ❤Bekliyorum cnm dr tirodleri düzenle öyle bana gel dedi ilaç kullanıyorum tiroid için cnm bitane vitamin verdi
Ayrıca ben bide macun kullaniyorum
Ne imkansizlarn oldu senn de olur eminim. Ki ole imkanszlim da yok sizde. Belki de duan kabul olmus bosuna uzuluosnz.Ay kiz bn ewlendigimden beri hep 2 mujdem birden olcak diodum sansima asilama yapilan zmnda aldik ewi herkez dio 2 mujde olcak die insallah olur ay o mutlulugu tahmin bile edemiom ew icin bile sevinemedim inanirmisin bebisim olsun dunyalar bnim olur
Ha bole yaaaAy cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucaz
Bir saga vuruon bi sola vuruonBnde bayadir burdayimda bu aralar uzak durmaya calisiom ondan fark etmemisimdir yoksa kacmaztmm sende 3 5 aya hamis cikarsin biz civi caktik
Lorikooo noli yavrm saanaa.Ikk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi
Yuru be hatuun kim tutar seniiKuzum yapamayacağım diye asla düşünme bebeği olanlar kendileri mi yapmış. Allah Ol diyecek ki olsun. Hayatta emin ol herkesin bir imtihanı var evet bu gerçekten çok zor ama her zaman daha zor olanını görüp hamdetmek sabredemiyorsak sabır için dua etmek lazım.
Gencecik yaşta evladı şehit düşen anneler var, ne beter hastalıklarla cebelleşen ınsanlar var var da var.. Ha her şeyi yolunda giden ballı insanlar yok mu onlardan da çok var.
Bizim payimiza bu düştü ya eşlerimiz destek olmasaydı Allah korusun napardik o zaman böyleleri de var.
Gerçekten ciddi manada dibe vuruyorum bazen, sonra eşim diyor ki sen Müslüman değil misin umutsuzluk islamiyette haramdır.
Bol bol dua edelim sabrımızı artırsın melegimize kavuştursun Rabbim tamam mı güzel arkadaşım benim
Can acitan bi agri miydiInsallah insalllah insallaj mecburen kalktim cok yoruldum misafir geldi .simdi mutfagi toparlarken sol tarafima agri girip cikti ya korkuyorum artik sona yaklasinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?