Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla istediklerini düşünsünler. Bana eskiden yapıyodu mesafeni koydum yapamıyo. Anlamıyorum sanki kendileri yapıyo Rabbim naisp ediyo ama Bi anlasalar..
Kesinlikle Rabbimin lütfu evlat. Bir ay sadece bir ay umut edip negatif görmelerini isterdim bazılarının o zaman belki anlarlar bizi

Kesinlikle Rabbimin lütfu evlat. Bir ay sadece bir ay umut edip negatif görmelerini isterdim bazılarının o zaman belki anlarlar bizi
Yok ya benim bahsettiğim görümcem Bi sene önce düşük yaptı ama anlamadı yine. Geçen gün sosyal medya hesabında bebeğinin ultrason resmini paylaşmış eskiden olsa üzülürdüm umrumda olmadı valla

Çok mantıklı bi karar canım bir süre daha söylemeyin. Nasip olursa eğer ben de öyle yapmak istiyorum ne olacak sanki erkenden öğrendikleri zaman sevinecek değiller meraklari son bulacak sadece
Aynen oyle, herkes için hakkimizda hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Saol kuzum Rabbim hepinizden razı olsun inşallah sevginizi dualarınızı o kadar çok hissediyorum ki inşallahhh gülüm Rabbim bizlerede nasip edecek inşallah

Arada sesini cikar kiz olmi bole

Yaa ne güzel yeni bir hamiş var maşallah Beklemekseni gözün aydıınn

Kızlar benim bi kaç gündür midem bulanmaya başladı
Mide üşütmesi mi acaba
Akşam yemek hazırlığunda yanmayla birlikte bulandı baya kötü oldum sonra geçti şimdi hafif var
Reglimin 5.günüü
Kanama 2 gün sürdü

L Loriklorik gülüm dualarimdasin ins bu asilaman pozitifle sonuçlanır ins ins ins ins
Insallah insalllah insallaj mecburen kalktim cok yoruldum misafir geldi .simdi mutfagi toparlarken sol tarafima agri girip cikti ya korkuyorum artik sona yaklasinca

Insallah insalllah insallaj mecburen kalktim cok yoruldum misafir geldi .simdi mutfagi toparlarken sol tarafima agri girip cikti ya korkuyorum artik sona yaklasinca
Inş iyiye işarettir gülüm bende tüm gebeliklerimde hissettiğim şey kasik ağrısı ve batması olmuştu
Cnm kv biliyomu tedavini
Aslında ona gore misafir hizmet olayına girerdin sende

Inş iyiye işarettir gülüm bende tüm gebeliklerimde hissettiğim şey kasik ağrısı ve batması olmuştu
Cnm kv biliyomu tedavini
Aslında ona gore misafir hizmet olayına girerdin sende
Biliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istemem
Sicak basmasi da oluyor muftak cami da acik aslinda spguk hava

Bende 3 haftadan 3 haftaya gidiyorum artık ve bende cok ozluyorum. Kocasız gecirsek bu donemi sanki daha iyi he ya maşallah bende cok şaşırdım. Bana da erken hissetcem gibi gelio. ☺
Yok kiiz kocasiz olmuo inan ki. En buyuk destekci cunku onlr. Her nazini ceker. Ama baska kimsye geciremiosn nazini
Bekliyorum cnm dr tirodleri düzenle öyle bana gel dedi ilaç kullanıyorum tiroid için cnm bitane vitamin verdi
Ayrıca ben bide macun kullaniyorum
Sifa olsn hepsi insllh. Tez zmnda senn de gzl haberjni alalim ❤
Ay kiz bn ewlendigimden beri hep 2 mujdem birden olcak diodum sansima asilama yapilan zmnda aldik ewi herkez dio 2 mujde olcak die insallah olur ay o mutlulugu tahmin bile edemiom ew icin bile sevinemedim inanirmisin bebisim olsun dunyalar bnim olur
Ne imkansizlarn oldu senn de olur eminim. Ki ole imkanszlim da yok sizde. Belki de duan kabul olmus bosuna uzuluosnz.
Ay cok giciksiniz olcak tabi o guzel gunler kim lak die mutlu oluo herkez bi gozyasi dokecek snra mutlu olcak dua edicez birbirimize umutsuzluk yok minik elleri bizde tutucaz
Ha bole yaaa
Bnde bayadir burdayimda bu aralar uzak durmaya calisiom ondan fark etmemisimdir yoksa kacmaz tmm sende 3 5 aya hamis cikarsin biz civi caktik
Bir saga vuruon bi sola vuruon civiyi anca bebisinin odasina foto asarken cakarsin
Ikk geceden hamile kalanlar plan yapip planladiklari zaman hamile kalanlar ya onlar onlar da gozyasi dukuyorlar miydi
Lorikooo noli yavrm saanaa.
Hamdolsn sagliginz yerinde. Hic yakisio mu senin gibi inancli birine. Milletin cocuk yerine baska dertleri vaar. Hayatta her sey bole deil midir zaten ? Cok istedgn sey hep vazgecince oluo.
Yuru be hatuun kim tutar senii
Can acitan bi agri miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…