Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kuzum bu jel gogus kasik vajinal agri yapiomus bacak sizlamasi fln yapio oyuzden pek önemseyemiorum her yerde yazio sadece ekstra bel agrisi goguslerim cok erken sisti belki oda jelin etkusi damar fln cikmis bna olede gelio olabilir bide ilk kez bugun terle uyandim kolayina terlemiorum bn baska bilmiom bunlari da 2 gundur fark ettim kabizim bide ay cok fena

Ne olacak halimiz
Iyiyiye isarer olsunds kabız ol bisey olmaz

etmez olur muyuz hiç her gönlümde duamdasinz
ben net kaçıncı haftamdayim hala bilmiorum ya şaka gibi 12 aralığa randevu aldm o zmana kalp atışı duyulur artık insAllah
Duyarsın artık canım inş senin hcg de yüksekti, çok varmış ama ya ben 10 gün zor bekliyorum 4 gün kaldı şimdi

Ayy seni gorunce kndimi gordum tatli icin cingar cikariodum adetliyken aman boswer hamisliginin tadini ve sansini zorla kiz
ben memnunum ama eşim biraz şikayetçi olacak gibi bklm hayırlısı bı buçuk senedir istiyorduk bı zahmet çeksin
Duyarsın artık canım inş senin hcg de yüksekti, çok varmış ama ya ben 10 gün zor bekliyorum 4 gün kaldı şimdi ☺
İnsAllah canım aynen 22 Kasım da 9504 tü baya yüksek olur o zamana artık insAllah duyarım

Senin kiz kac yasindydi canisi

Aaaa lütfen onlar sosyal medyada "....... nın annesi" Başka hiçbir sıfatları yok saygı duyalım ister alinlarina ister totolarina yaparlar bize mi soracaklar "çekirdek aile" sahipleri
Ay benim görümcem de öyle yazmış oğlunun adını eşinin Bi tanesi olduğunu

Aaaa lütfen onlar sosyal medyada "....... nın annesi" Başka hiçbir sıfatları yok saygı duyalım ister alinlarina ister totolarina yaparlar bize mi soracaklar "çekirdek aile" sahipleri
Babasinin prenseesi
Annesinin biricik kizi
Didisinin didisi
Öyyyyykkkk

Hormonlardan o az alttan alsın olucak o kadar valla kusura bakmasınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…