- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Baska baskaAy olmazmi ama jel kullaniorum ya kuzum bn onun yan etkileri cok oyuzden pek onemsemiorum belim cok agrio terleme basladi vs ama jelden onlar
Ya kuzum bu jel gogus kasik vajinal agri yapiomus bacak sizlamasi fln yapio oyuzden pek önemseyemiorum her yerde yazio sadece ekstra bel agrisi goguslerim cok erken sisti belki oda jelin etkusi damar fln cikmis bna olede gelio olabilir bide ilk kez bugun terle uyandim kolayina terlemiorum bn baska bilmiom bunlari da 2 gundur fark ettim kabizim bide ay cok fenaBaska baska
Ne olacak halimizYa kuzum bu jel gogus kasik vajinal agri yapiomus bacak sizlamasi fln yapio oyuzden pek önemseyemiorum her yerde yazio sadece ekstra bel agrisi goguslerim cok erken sisti belki oda jelin etkusi damar fln cikmis bna olede gelio olabilir bide ilk kez bugun terle uyandim kolayina terlemiorum bn baska bilmiom bunlari da 2 gundur fark ettim kabizim bide ay cok fena
Ay gicik oluorum kndimizi kndimiz hamile yapioz dinlemiodum ne guzl bi anda seytan durttu simdi de dusunuom neler var die bilincsiz oluo ama oluoNe olacak halimiz
Iyiyiye isarer olsunds kabız ol bisey olmaz
Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama elimde olmadan yapıyorum galibaAy yazik adama ya hormonlarina sole sakin kalsin kiz adami biktirma
Ayy seni gorunce kndimi gordum tatli icin cingar cikariodum adetliykenBende öyle yapmaya çalışıyorum ama elimde olmadan yapıyorum galiba
Kbizlik hamilelik belirtisiymis simdi baktinAy gicik oluorum kndimizi kndimiz hamile yapioz dinlemiodum ne guzl bi anda seytan durttu simdi de dusunuom neler var die bilincsiz oluo ama oluocnm ck sklio yada bilemedim
Totomuz kasinsa hamis oluoruz kiz inanmiorum ama umutsuzda degilimKbizlik hamilelik belirtisiymis simdi baktin
Duyarsın artık canım inş senin hcg de yüksekti, çok varmış ama ya ben 10 gün zor bekliyorum 4 gün kaldı şimdietmez olur muyuz hiç her gönlümde duamdasinz❣
ben net kaçıncı haftamdayim hala bilmiorum ya şaka gibi12 aralığa randevu aldm o zmana kalp atışı duyulur artık insAllah
Totomuz kasinsa hamis oluoruz kiz inanmiorum ama umutsuzda degilimbide bnm guatirim var oyuzden oda yapmis olabilir
Sabhdan beri sayemde guluosun bak ama hic demion ii ki geri geldin fln tuuuu ayip ya
Iyi ki geri geldinSabhdan beri sayemde guluosun bak ama hic demion ii ki geri geldin fln tuuuu ayip ya
Ay saol yani zorla solettikIyi ki geri geldiniiiiiiyiii kiiiiiiii
Ayy seni gorunce kndimi gordum tatli icin cingar cikariodum adetliykenaman boswer hamisliginin tadini ve sansini zorla kiz
İnsAllah canım aynen 22 Kasım da 9504 tü baya yüksek olur o zamana artık insAllah duyarımDuyarsın artık canım inş senin hcg de yüksekti, çok varmış ama ya ben 10 gün zor bekliyorum 4 gün kaldı şimdi ☺
Senin kiz kac yasindydi canisiben memnunum ama eşim biraz şikayetçi olacak gibi bklm hayırlısı bı buçuk senedir istiyorduk bı zahmet çeksin
İnsAllah canım aynen 22 Kasım da 9504 tü baya yüksek olur o zamana artık insAllah duyarım
Ay benim görümcem de öyle yazmış oğlunun adını eşinin Bi tanesi olduğunuAaaa lütfen onlar sosyal medyada "....... nın annesi" Başka hiçbir sıfatları yok saygı duyalımister alinlarina ister totolarina yaparlar bize mi soracaklar "çekirdek aile" sahipleri
Bncede destekliorum seniben memnunum ama eşim biraz şikayetçi olacak gibi bklm hayırlısı bı buçuk senedir istiyorduk bı zahmet çeksin
İnsAllah canım aynen 22 Kasım da 9504 tü baya yüksek olur o zamana artık insAllah duyarım
Babasinin prenseesiAaaa lütfen onlar sosyal medyada "....... nın annesi" Başka hiçbir sıfatları yok saygı duyalımister alinlarina ister totolarina yaparlar bize mi soracaklar "çekirdek aile" sahipleri
At canım sabırsızıkla bekliyorumEvet canım ben cuma sabahı test yapcam bakalım hayırlısı.resmini atarım size
Hormonlardan o az alttan alsın olucak o kadar valla kusura bakmasınlarKızlar ya bu ara bende aşırrrrrııı alınganlık var eşimle ha bire tartışıyoruz hiç sabrım yok adet öncesindeki gibi yay gibi gerginim resmen baş ağrısı var boğazım ağrıyor hasta olucam snrm
Kocacım daha şimdiden böyleysen yandık 9 ayı nasıl doldurcaz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?