- 8 Ekim 2019
- 779
- 1.457
- 63
Kızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
Evet canım ordan almıştım basit kullanımı adetin bittiyse hemen başla testlere
Canım 13. Haftadayım ben cinsiyet eğer erkekse erken belli olabiliyor biraz da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar tahmin ediyor bazıları etmiyorAyy kaçıncı haftandasınbebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra nasıl ilerliyor cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo kan testi yapılıyo mu vitaminlere falan bakmak için ? Anlatsana biraz
Evet cnm kapıda ödeme yokmus yaacanım birgebeningunlugu diye yaz whatsapp numaraları da cıkıyor ordan siparis veriyorsun ben siparisi verdim ertesi gun elime ulasti teslimat konusunda cok iyiler yani bana da burdan tavsiye edilmisti onun uzerine aldım
Evet cnm kapıda ödeme yokmus yaa
Bence artmış, bu testlerde pek belli olmuyor sadeceEki Görüntüle 2559671
Ama bir şey soracağım. Yumurtlama zamanı dışında daha silik olması gerekmiyor mu?
Benimkide seninki gibi yavaş yavaş koyulasiyordu. En son yaptığım boyleydi sonra hcg testi yaptım. Kasetlerde tam belli olmayabilir.Eki Görüntüle 2559671
Ama bir şey soracağım. Yumurtlama zamanı dışında daha silik olması gerekmiyor mu?
Anladım canım inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsinCanım 13. Haftadayım ben cinsiyet eğer erkekse erken belli olabiliyor biraz da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar tahmin ediyor bazıları etmiyorkan tahlillleri istedi doktor 6 haftalıkta kalp atışı duyulduğu zaman çok şükür temiz çıktı ama bütün tahliller miydi onu bilmiyorum en son yirmi gün önce gitmiştim yarın bakalım neler duyacam
Kaçıncı günü hcg yaptın sen? Evet kaset testler yumurtlamada bile tam koyulasmiyordu benim, o yüzden biraz umut verdi bana.Benimkide seninki gibi yavaş yavaş koyulasiyordu. En son yaptığım boyleydi sonra hcg testi yaptım. Kasetlerde tam belli olmayabilir.
Instagram kullanmasanizda watsappdan alabilirsiniz ordan sipariş alıyorlar.Kızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm
Ben hayit otu suyu kullanmıştım, Bence faydalı bi urun.Tamam canım, zaten rahimi kalinlastirdigini gebeliğe hazırladığını falan okumuştum.
canım sor doktoruna bazı doktorlar gerek duymuyor bazıları da hepsini istiyor sağlıkla ilerlesin hamişliğimiz olmayan arkadaşlarımız da bir önce göbüşleri dolsunAnladım canım inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsinben henüz kan testi vs yaptırmadım doktorum bir şey istemedi salı günü yeniden gideceğim o zaman sorayım
Her satış sitesinde var ovu testi n11 gittigidiyor vb. Ama genellikle ınstagramdaki bayandan alıp memnun kaldı çoğu kişi bende dahil. Hatta biraz önce kıyaslamalı bir foto attım buraya bakabilirsin.Tesekkur ederim cnm
Ben 5 gün kala yaptım erken gebelik testi cikmadi, 4 gün kala yaptım normal ucuz olan testlerden silik olarak cıktı.Kaçıncı günü hcg yaptın sen? Evet kaset testler yumurtlamada bile tam koyulasmiyordu benim, o yüzden biraz umut verdi bana.
Ben 8.haftada tüm gebelik tahlillerini yaptırdım, herşeye bakıyorlar.Anladım canım inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsinben henüz kan testi vs yaptırmadım doktorum bir şey istemedi salı günü yeniden gideceğim o zaman sorayım
Oğlumda 16. Haftaya gelene kadar 2 özel hastane doktoru ve 1 devlet doktoru asla söylemedi cinsiyetini :) oysa 12. Haftada söyleyenler var dediğimde onlar %100 doğruyu söyleyemezler dedi..Ayy kaçıncı haftandasınbebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra nasıl ilerliyor cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo kan testi yapılıyo mu vitaminlere falan bakmak için ? Anlatsana biraz
Yarın sabah bir delilik yapıp yapabilirim ben de test. Elimde bir gebelik testi var ama yapmadan durabiliyorum ilginç bir şekilde.Ben 5 gün kala yaptım erken gebelik testi cikmadi, 4 gün kala yaptım normal ucuz olan testlerden silik olarak cıktı.
Sorucam canım. Eveettt amin amin amin isteyen herkese nasip olsunAynen
canım sor doktoruna bazı doktorlar gerek duymuyor bazıları da hepsini istiyor sağlıkla ilerlesin hamişliğimiz olmayan arkadaşlarımız da bir önce göbüşleri dolsun
Yaa anladımmOğlumda 16. Haftaya gelene kadar 2 özel hastane doktoru ve 1 devlet doktoru asla söylemedi cinsiyetini :) oysa 12. Haftada söyleyenler var dediğimde onlar %100 doğruyu söyleyemezler dedi..
Şimdi 16. Haftayı bekliyorum. Öncesinde öğrenebileceğime dair umudum yok çünkü. İkinci daha başka. Diğer gebeliğim daha rahattı. Onda kanamam da olmadı hiç. O yüzden bunda başka deneyimler ediniyorum :)Yaa anladımmikinci gebeliğinde daha bilinçli oluyosundur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?