Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ovulasyon testı almak istyrm nereden daha iyi almam için
Not=İnstagram kullanmyrm

canım birgebeningunlugu diye yaz whatsapp numaraları da cıkıyor ordan siparis veriyorsun ben siparisi verdim ertesi gun elime ulasti teslimat konusunda cok iyiler yani bana da burdan tavsiye edilmisti onun uzerine aldım

Ayy kaçıncı haftandasın bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra nasıl ilerliyor cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo kan testi yapılıyo mu vitaminlere falan bakmak için ? Anlatsana biraz
Canım 13. Haftadayım ben cinsiyet eğer erkekse erken belli olabiliyor biraz da doktora bağlı sanırım bazı doktorlar tahmin ediyor bazıları etmiyor kan tahlillleri istedi doktor 6 haftalıkta kalp atışı duyulduğu zaman çok şükür temiz çıktı ama bütün tahliller miydi onu bilmiyorum en son yirmi gün önce gitmiştim yarın bakalım neler duyacam

Eklentiler

• Screenshot_20191128-162037_Gallery.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 26
Anladım canım inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin ben henüz kan testi vs yaptırmadım doktorum bir şey istemedi salı günü yeniden gideceğim o zaman sorayım

Benimkide seninki gibi yavaş yavaş koyulasiyordu. En son yaptığım boyleydi sonra hcg testi yaptım. Kasetlerde tam belli olmayabilir.
Kaçıncı günü hcg yaptın sen? Evet kaset testler yumurtlamada bile tam koyulasmiyordu benim, o yüzden biraz umut verdi bana.

Aynen
Anladım canım inşallah yarın da güzel haberlerle gelirsin ben henüz kan testi vs yaptırmadım doktorum bir şey istemedi salı günü yeniden gideceğim o zaman sorayım
canım sor doktoruna bazı doktorlar gerek duymuyor bazıları da hepsini istiyor sağlıkla ilerlesin hamişliğimiz olmayan arkadaşlarımız da bir önce göbüşleri dolsun

Ayy kaçıncı haftandasın bebeği görüp kalp atışını duyduktan sonra nasıl ilerliyor cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyo kan testi yapılıyo mu vitaminlere falan bakmak için ? Anlatsana biraz
Oğlumda 16. Haftaya gelene kadar 2 özel hastane doktoru ve 1 devlet doktoru asla söylemedi cinsiyetini :) oysa 12. Haftada söyleyenler var dediğimde onlar %100 doğruyu söyleyemezler dedi..

Ben 5 gün kala yaptım erken gebelik testi cikmadi, 4 gün kala yaptım normal ucuz olan testlerden silik olarak cıktı.
Yarın sabah bir delilik yapıp yapabilirim ben de test. Elimde bir gebelik testi var ama yapmadan durabiliyorum ilginç bir şekilde. Silik çıkarsa zaten soluğu sağlık ocaginda alırım. Bugün sağ kasigimda ara ara ağrı olup bacağıma doğru vuruyor atakta olduğum zamanlarda. Ama beni en çok şaşırtan hiç akintimin olmaması, normalde sürekli bir beyaz akıntım olurdu. Gecen hafta sonu sağ kasigimda baslayan ağrıyla birlikte kesildi. Hikaye yazar gibi uzattıkça uzattım ben de. ama ne yapayım heyecanliyim galiba.

Oğlumda 16. Haftaya gelene kadar 2 özel hastane doktoru ve 1 devlet doktoru asla söylemedi cinsiyetini :) oysa 12. Haftada söyleyenler var dediğimde onlar %100 doğruyu söyleyemezler dedi..
Yaa anladımm ikinci gebeliğinde daha bilinçli oluyosundur değil mi

Yaa anladımm ikinci gebeliğinde daha bilinçli oluyosundur değil mi
Şimdi 16. Haftayı bekliyorum. Öncesinde öğrenebileceğime dair umudum yok çünkü. İkinci daha başka. Diğer gebeliğim daha rahattı. Onda kanamam da olmadı hiç. O yüzden bunda başka deneyimler ediniyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…