- 25 Temmuz 2013
- 13.359
- 54.563
- 798
Ay ya üç gün var adetime. Çok yüksek çıkmayacak biliyorum ama varsa inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Çok teşekkür ederim. Titriyorum ben yaa.Ay ankarada da hava fena da kiz walla gordum kndime olmus gibi cok sewindim rabbim insallah yuksek bi kan testi cikarir hayirli saglikli bebisin olur ya
Ben 4-5 gün kala öğrendim canımSen kaç gün kala ogrenmistin canım hcg testte
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda hiç farketmez senin bir evladın daha vardı dimiGünaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Evet canım var ben gördümmm kan ver benceEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Sakin sakin insallah bebis var git kan verAy ya üç gün var adetime. Çok yüksek çıkmayacak biliyorum ama varsa inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Çok teşekkür ederim. Titriyorum ben yaa.
Canım sakin ol bende erken öğrendim biliyosun bence git kan ver ona göre kendine dikkat edersin bir şekilde git merak ettim vallaAy ya üç gün var adetime. Çok yüksek çıkmayacak biliyorum ama varsa inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Çok teşekkür ederim. Titriyorum ben yaa.
Canım benim 36 çıkmıstı hemen yüksek çıkmaz zaten adetine daha varmısAy ya üç gün var adetime. Çok yüksek çıkmayacak biliyorum ama varsa inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Çok teşekkür ederim. Titriyorum ben yaa.
Hayırlı olsun bir kızın vardı değil miGünaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Var var ikinci çizgi var hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Hayır ve genelde sağlık ocağı sabah saatlerinde kan alıyor. Sonraki gün sonuç çıkıyor. Sen şimdi gitsen kan almazlar. Bir acile git istersenArkadaşımı aradım arabayla gelip alacak beni. Sağlık ocaklarinda ayni gün çıkıyor mu sonuç
Hayır ertesi gün çıkıyor araya haftasonu giriyor birde hemen alamassın zaten orda kan verme saati geçmiştir canımArkadaşımı aradım arabayla gelip alacak beni. Sağlık ocaklarinda ayni gün çıkıyor mu sonuç
Sabh aliolar saglik ocaklari bu saatte almazlar ve ertesi gun ogledeb snra veriolar hastanete git ögleden sonra cikio hemenArkadaşımı aradım arabayla gelip alacak beni. Sağlık ocaklarinda ayni gün çıkıyor mu sonuç
Ben gördüm, kaç gün var bata?Eki Görüntüle 2559911
Evet görüyorum ben de canım maşallah inşallah koyulaşır daha erkendi ama ona rağmen çıktı değil miEki Görüntüle 2559911
Allah razı olsun canım benim inşallah senin de güzel mi güzel sağlıklı bir kızın olurAyyy masallah size rabbim saglikla nasip etsin kizim olsun bnde istion da iste insallah sirma sacli fistik guzeli kizin olur balim
Aminnnn canım benim sağolYaaa ben de kızları çok severim. Sağlıcakla gelsin inşallah.
Aynen canım sağlıklı olsun hiç fark etmez tabiHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda hiç farketmez senin bir evladın daha vardı dimi
Evet canım bir tane kızım varHayırlı olsun bir kızın vardı değil mi
Aayyyyyy hado insallah saglikla gelsin cinsiyet onemli degil kuzum ya cok sevindim ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Günaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Eveett varrrEki Görüntüle 2559911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?