- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
insAllah canımIh ne güzel canım yaainşallah duyarsın hayırlısıyla canım benim
canım o öyle bişey değil bence ya canı çok tatlı olup rahat doğum yapanda var sağlık açısından hangisi gerekliyse o olsun tabi ama normal doğum en güzeli aslında Rabbim sabrını da gücünü de veriyorBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Kız ben hiç izlemedim izlemem de sanırım bende sezeryandan çok korkuyorum ama dillendirmek istemiyorum açıkçası insAllah yine normal gelir bebeğimOle kotu videolr deilaksine cok hoslar. Pek etkilnmiorm kotu anlamda. Bazi takip ettgim doktorlr paylasio dogum anini. Al bu senin dio hatta bi doktr
Fattisim bnm ablamdan örnek vericem kasini bile alirken gozunden yas gelio hatta bi keresinde komple agda yaptirdi kuafor dukkanin önunden bagirma sesi geliodu o kadar cani aciodu ve 3 cocuk dogurdu 2 dusugu oldu ustune 3 . Cocugunu dogurdugu gun baglattirdi bidaha cocuk dusunmedikleri icin ameliyat oldu ogunun aksami bildigin kosuodu yani ole diyim bn şok oldum o kadar beklemiodum kimse bilemez agda farkli bisey ama dogumda rabbim sana öle bi guc veriomuski dayaniomussun kiz kardesim ilk dogumunu yapti cikardilar gordum bidaha asla dedi ve 3 sene sonra bi cocuk daha dusundu yapti inan o gucu verio rabbim kimseyi sallama dusunmede kimse bilemez ve bn senin dogumunun iyi gecicegini hissediorum dualarimdasin sen milleti dusunuode dert etme kndini korkutma minigini saglikli hayirli bisekilde kucagina alicagin o gunu dusun sadece ay cok konustum sewiliosun uzme kndiniBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Canım çok erken dahakızlar günaydın.ruyamda iki koyu çizgi gördüm.simdi yaptım test.tek koyu çizgi çıktı adete 5 6 gün vardısilik cizgi görüyorum ama hayal edince
pıhtılaşma var ya ondan erken ogreneyim dedim ama yok gibi.Yarin sabah tekrar yaparım.belki de yoktur ama bu ay çok belirti yaşamıştım. çok ümit ettim bakalım.hayirlisi...Canım çok erken dahaherkes erken öğreniyor bence bekle iki çizgi de görürsün insAllah
Alla alla ilginçmiş valla yinede kendini etkileme çok benceOle kotu videolr deilaksine cok hoslar. Pek etkilnmiorm kotu anlamda. Bazi takip ettgim doktorlr paylasio dogum anini. Al bu senin dio hatta bi doktr
Canım senin daha varmış ya olsada çıkmaz hemen az daha beklekızlar günaydın.ruyamda iki koyu çizgi gördüm.simdi yaptım test.tek koyu çizgi çıktı adete 5 6 gün vardısilik cizgi görüyorum ama hayal edince
Sen kaç gün kala ogrenmistin canım hcg testteCanım senin daha varmış ya olsada çıkmaz hemen az daha bekle
Kiz biraz nefes al sakin bekle az varmis zmnin cok merak ediosan bi gun öncesi yap adetine ama biraz sakin ol sonucda gec dollenmede olabilir bn asilama yaptim sen kadar panik degilim masallahkislar yaa erken gebelik testi mı yapsam acaba.6 gün önce çıkar mı ki onda varsa.ben gerçi daha önce yapmıştım ondan çıkmamıştı ertesi gün normal gebelik testinde çıkmıştı.bilemedim
Canım herkeste farklılık gösteriyor ne zaman çıkacağı biliyorum varsa hemen öğrenmek istiyosun ama erken gebelik testi yapacaksanda 4 gün kala yapkislar yaa erken gebelik testi mı yapsam acaba.6 gün önce çıkar mı ki onda varsa.ben gerçi daha önce yapmıştım ondan çıkmamıştı ertesi gün normal gebelik testinde çıkmıştı.bilemedim
Ayyy masallah size rabbim saglikla nasip etsin kizim olsun bnde istion da iste insallah sirma sacli fistik guzeli kizin olur balimGünaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Walla bnde goruorum git acile fln kan ver hastaneye git resmi buyutmeme bile gerek kalmadan gordum o cizgi ay hadi insallahhhhhEki Görüntüle 2559911
Kizlaaaar gördüğüm silik çizgiyi siz de görüyor musunuz. Bugüne kadar hiç silik çizgi bile görmemiştim gebelik testinde.
Yaaa ben de kızları çok severim. Sağlıcakla gelsin inşallah.Günaydınlar kızlar nasılsınız doktordan çıktım Kıza benziyor dedi ama erken değişebilir dedi ben istedim diye tahminde bulundu sadece hayırlısı olsun kızları çok seviyorum ben sağlıklı olsun hiç fark etmez
Yaa değil mi ben de hayal görüyorum sandım. Çok yağmur yağıyor şansıma, nasıl gideceğim bilmiyorum.Walla bnde goruorum git acile fln kan ver hastaneye git resmi buyutmeme bile gerek kalmadan gordum o cizgi ay hadi insallahhhhh
Ay ankarada da hava fena da kiz walla gordum kndime olmus gibi cok sewindim rabbim insallah yuksek bi kan testi cikarir hayirli saglikli bebisin olur yaYaa değil mi ben de hayal görüyorum sandım. Çok yağmur yağıyor şansıma, nasıl gideceğim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?