Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ih ne güzel canım yaa inşallah duyarsın hayırlısıyla canım benim
insAllah canım
canım o öyle bişey değil bence ya canı çok tatlı olup rahat doğum yapanda var sağlık açısından hangisi gerekliyse o olsun tabi ama normal doğum en güzeli aslında Rabbim sabrını da gücünü de veriyor
Ole kotu videolr deil aksine cok hoslar. Pek etkilnmiorm kotu anlamda. Bazi takip ettgim doktorlr paylasio dogum anini. Al bu senin dio hatta bi doktr
Kız ben hiç izlemedim izlemem de sanırım bende sezeryandan çok korkuyorum ama dillendirmek istemiyorum açıkçası insAllah yine normal gelir bebeğim
Kızım normal dogumdu ve çok çok rahat bı doğum geçirdim açıkçası hiç üzmedi beni meleğim

Fattisim bnm ablamdan örnek vericem kasini bile alirken gozunden yas gelio hatta bi keresinde komple agda yaptirdi kuafor dukkanin önunden bagirma sesi geliodu o kadar cani aciodu ve 3 cocuk dogurdu 2 dusugu oldu ustune 3 . Cocugunu dogurdugu gun baglattirdi bidaha cocuk dusunmedikleri icin ameliyat oldu ogunun aksami bildigin kosuodu yani ole diyim bn şok oldum o kadar beklemiodum kimse bilemez agda farkli bisey ama dogumda rabbim sana öle bi guc veriomuski dayaniomussun kiz kardesim ilk dogumunu yapti cikardilar gordum bidaha asla dedi ve 3 sene sonra bi cocuk daha dusundu yapti inan o gucu verio rabbim kimseyi sallama dusunmede kimse bilemez ve bn senin dogumunun iyi gecicegini hissediorum dualarimdasin sen milleti dusunuode dert etme kndini korkutma minigini saglikli hayirli bisekilde kucagina alicagin o gunu dusun sadece ay cok konustum sewiliosun uzme kndini

kızlar günaydın.ruyamda iki koyu çizgi gördüm.simdi yaptım test.tek koyu çizgi çıktı adete 5 6 gün vardı silik cizgi görüyorum ama hayal edince

Eklentiler

• 20191129_083047.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 45
kızlar günaydın.ruyamda iki koyu çizgi gördüm.simdi yaptım test.tek koyu çizgi çıktı adete 5 6 gün vardı silik cizgi görüyorum ama hayal edince
Canım çok erken daha herkes erken öğreniyor bence bekle iki çizgi de görürsün insAllah

Canım çok erken daha herkes erken öğreniyor bence bekle iki çizgi de görürsün insAllah
pıhtılaşma var ya ondan erken ogreneyim dedim ama yok gibi.Yarin sabah tekrar yaparım.belki de yoktur ama bu ay çok belirti yaşamıştım. çok ümit ettim bakalım.hayirlisi...

kislar yaa erken gebelik testi mı yapsam acaba.6 gün önce çıkar mı ki onda varsa.ben gerçi daha önce yapmıştım ondan çıkmamıştı ertesi gün normal gebelik testinde çıkmıştı.bilemedim

kislar yaa erken gebelik testi mı yapsam acaba.6 gün önce çıkar mı ki onda varsa.ben gerçi daha önce yapmıştım ondan çıkmamıştı ertesi gün normal gebelik testinde çıkmıştı.bilemedim
Kiz biraz nefes al sakin bekle az varmis zmnin cok merak ediosan bi gun öncesi yap adetine ama biraz sakin ol sonucda gec dollenmede olabilir bn asilama yaptim sen kadar panik degilim masallah

Canım herkeste farklılık gösteriyor ne zaman çıkacağı biliyorum varsa hemen öğrenmek istiyosun ama erken gebelik testi yapacaksanda 4 gün kala yap

Ayyy masallah size rabbim saglikla nasip etsin kizim olsun bnde istion da iste insallah sirma sacli fistik guzeli kizin olur balim

Yaaa ben de kızları çok severim. Sağlıcakla gelsin inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…