Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ih ne güzel canım yaa inşallah duyarsın hayırlısıyla canım benim

Aynen en aşağı kısım işte kasık canım sızlıyor böyle ara sıra adrt oldum sanıyorsun öyle bir his

Hadi yaaa bunu ne zmn dediler
Arap dili mezunuyum. Bu sefer cok beklediler aciklmak icin . Dedgin gibi senede bir galiba artk. Hayaller suyaaa
Genelde o civarda oluyo artık en son kaç dediler bilmiyorum. Meslek dersi olarak mı atsnıyosunuz cnm siz ihl lerde yada imam hatiplerde

N Nana Ana kuzum benim sat 24 temmuz
Bat da 19 agustos idi.

Genelde o civarda oluyo artık en son kaç dediler bilmiyorum. Meslek dersi olarak mı atsnıyosunuz cnm siz ihl lerde yada imam hatiplerde
Valla baya baski yapiildi 60 bin olsn diye ama 40 bin bile olsa opup basimiza koycaz evet meslek dersi orlk ihllerde giriorz.

Bisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miii bugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu

Aaa ona mı kalmış onu demek deli mi ne ne takıyosun sen boşver. Kendin ne istiyorsan neye hazırsan öyle olur tabikide canım

Ben mesela vajinusmus atlattıgım için normal doğum düşünmüyorum raporum bile var

Aaa ona mı kalmış onu demek deli mi ne ne takıyosun sen boşver. Kendin ne istiyorsan neye hazırsan öyle olur tabikide canım
Beyinsz istee salak salak konustu.
Sonuna kadar norml istiorm insllh ole olur. unuttgum korkuyu hortlatti resmen pislik

Bosver sen kendin ne istediğine bak sıradan insanları duyma her acı bir mi sanki
Normlde takan biri deilm.
Bole bos insanlr yorum yapinca cok gicik oluorm.
Hatta milletin dogum videolrini acip izlerim cesaret gelsin diye. A bole okuzler de isin icime edio. Bekar bide

Normlde takan biri deilm.
Bole bos insanlr yorum yapinca cok gicik oluorm.
Hatta milletin dogum videolrini acip izlerim cesaret gelsin diye. A bole okuzler de isin icime edio. Bekar bide
Uzaktan konusmak kolay gelmiş ona bence. Video falan da izleme bence psikolojini bozma derim canım

Alla alla kadın dogumcumuymus kendisi, sanki ona kalmış yani herkes illa bişey diyecek, yani eğer bebekte yada sende bir sorun yoksa normal doğum için mutlaka denemek gerek, vücut kendini çabuk toparlıyor, bazılarının çok rahat oluyor bazılarının biraz daha zor, bazilari bilerek zor ve kotu bisey olarak anlatiyorlar. Iyi olanlari duy kötüleri boşver

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…