Hadi yaaa bunu ne zmn dedilerNe mezunusun cnm sen? Valla senede bir kere oluyo artık ve 20 bin toplam
Bende etmem sanırım yaaDoktorlar bi tehlikesi yok diyorlar ama ben tercih etmiyorum
Yüksek ihtimal canımBak simdi hatrladim. Bnm tahmini yum gunlerinde bacaklrim da agriodu soguk almisim gibi. Senin de yumdandr
Ih ne güzel canım yaacanım ben 9 Kasım da test yapmıştım ilk kan 11 Kasım da verdim kadın doğuma 22 Kasım'da gittim keseyi gördük ama küçüktü 12 Aralıkta ikinci randevum var hem bebeği hem de ❤ atışını duyarız diye umut ediyorum
Rabb'im bekleyişini güzellestirecek sabrının mükâfatını verecek insAllah canım
Anladım canım bende bazen unutuyorum ama dikkat etmekte fayda var aman ha progestonu doktor mu verdi sana canım
Aynen en aşağı kısım işte kasık canım sızlıyor böyle ara sıra adrt oldum sanıyorsun öyle bir hisYa bende de sanki dar çamaşır giymişim gibi sizi oluyor hatta ağrıdan uyudum da biraz geçti, göğüslerim de hassaslasti galiba yumm dönemindeyim geçti zannediyordum ben.
Ondan merak ettim kızlar kasık dediğiniz o çizgi olmuyor mu yaahhahaa
Herkeste farklı oluyor sanırım canım inşallah bende görürümmCanım ben 5.haftada gördüm keseyi karından değerim 998 gibi birşeydi değerede bağlı tabi
Genelde o civarda oluyo artık en son kaç dediler bilmiyorum. Meslek dersi olarak mı atsnıyosunuz cnm siz ihl lerde yada imam hatiplerdeHadi yaaa bunu ne zmn dediler
Arap dili mezunuyum. Bu sefer cok beklediler aciklmak icin . Dedgin gibi senede bir galiba artk. Hayaller suyaaa
N Nana Ana kuzum benim sat 24 temmuzGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@Yildem bat 20
@Flower_seda bat 23
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Antoryum123 bat 3
@Zekta bat 3
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
@Loriklorik bat 6
burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
N Nana Ana bat 16
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@Ahenfatma bat 22
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Valla baya baski yapiildi 60 bin olsn diye ama 40 bin bile olsa opup basimiza koycazGenelde o civarda oluyo artık en son kaç dediler bilmiyorum. Meslek dersi olarak mı atsnıyosunuz cnm siz ihl lerde yada imam hatiplerde
Evde sağolsun eşim birşey yaptırmıyor da okulda ve çarşıda hep ayaktaydım malesef ağrılarım arttı, neyse yarın cuma haftasonu yatarım bol bolHmm işte mi yordun kendini evde mi aman dikkat et
Ohh dinlen canım, boşver karnın ağrıyacağına başın ağrısınRaporlu anne benimuzanmaktan başım ağrıdı
Aaa ona mı kalmış onu demek deli mi ne ne takıyosun sen boşver. Kendin ne istiyorsan neye hazırsan öyle olur tabikide canımBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Ben mesela vajinusmus atlattıgım için normal doğum düşünmüyorum raporum bile varBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
Beyinsz istee salak salak konustu.Aaa ona mı kalmış onu demek deli mi ne ne takıyosun sen boşver. Kendin ne istiyorsan neye hazırsan öyle olur tabikide canım
Bosver sen kendin ne istediğine bak sıradan insanları duyma her acı bir mi sankiBeyinsz istee salak salak konustu.
Sonuna kadar norml istiorm insllh ole olur.unuttgum korkuyu hortlatti resmen pislik
Normlde takan biri deilm.Bosver sen kendin ne istediğine bak sıradan insanları duyma her acı bir mi sanki
Uzaktan konusmak kolay gelmiş ona bence. Video falan da izleme bence psikolojini bozma derim canımNormlde takan biri deilm.
Bole bos insanlr yorum yapinca cok gicik oluorm.
Hatta milletin dogum videolrini acip izlerim cesaret gelsin diye. A bole okuzler de isin icime edio. Bekar bide
Ole kotu videolr deilUzaktan konusmak kolay gelmiş ona bence. Video falan da izleme bence psikolojini bozma derim canım
Alla alla kadın dogumcumuymus kendisi, sanki ona kalmış yani herkes illa bişey diyecek, yani eğer bebekte yada sende bir sorun yoksa normal doğum için mutlaka denemek gerek, vücut kendini çabuk toparlıyor, bazılarının çok rahat oluyor bazılarının biraz daha zor, bazilari bilerek zor ve kotu bisey olarak anlatiyorlar. Iyi olanlari duy kötüleri boşverBisey sorcam kizlar. Cani kucuk biseyde bile cok aciyip norml dogum yapan var miiibugun kuafore gttim. Tum vucut agda yaptrdim . Ilk kez baskasina yaptrdm. Genital de dahil. Alis seklini hic begnmdm. Suratszn biriydi. Zatn cok utaniodm zor oldu bnim icin. Bide ustune demz mi sen norml dogum yapamazsin sezeryan ol diye. Gozum iice korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?