Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yum günü değerlendirmemiştim ama olmuştu bence spermle alakalı birazda bu işler

Ah ne sibelim yapma ya ilk 3 ay sıkıntılı zaten dikkat et niye yoruyorsun kendini okul mu zor geçiyo
Bilmiyorum cnm okulda yorulmuyorum gibi geliyor son derslerde artık yorgun hissediyorum anlamadım yani düne göre daha dikkatliydim ama bir iki damla da olsa leke olmuş işte, haftasonu hep yatacağım inşallah

Bende 3 gün pik durumdaydı 4.gün çatlama oldu ama ben sadece yumurtlamanın ilk 2 gününü değerlendirmiştim, nasip

Bilmiyorum cnm okulda yorulmuyorum gibi geliyor son derslerde artık yorgun hissediyorum anlamadım yani düne göre daha dikkatliydim ama bir iki damla da olsa leke olmuş işte, haftasonu hep yatacağım inşallah
Dikkat et annesi üzme bebişi

Dikkatli ol canım. Haftasonu hiç iş yapma sadece uzan ben yatmaktan bi hal oldum

30,5 sonuç. Hamileyiiiim. ❤❤❤
yaaaa tebrik ederim cnm çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah lh testi yapiordum dimi sen
Kızlar benim pembe lekem olmuş yine yoruldum galiba hemen progestan aldım yatıyorum ama moralim bozuldu, inş devamı gelmez
Canım sen kendini çok yoruyorsjn ya bozma moralini Rabbim korur elbet ama dikkat et lütfen yorma bu kadar

Kızlar benim pembe lekem olmuş yine yoruldum galiba hemen progestan aldım yatıyorum ama moralim bozuldu, inş devamı gelmez
Bu arada hemen endişelenme yerleşme kanaması olabilir. Bir de plesenta kanaması oluyormuş normalde progesteron hormonunu hamile değilken yumurtalıklar üretirmiş hamile kalınca bunu plesenta üretmeye başlıyormuş o esnada progesteron hormonunda biraz düşme olunca kanama olabiliyomuş işte progestan ilacı o hormonu dışardan veriyor bize o eksikliği vücut fark etmesin diye. Her kanama kötü değilmiş doktordan dinledim bunları doğru bilgi yine de sen kendini yorma :)

Aynen ben de hep yapmamiz gerek diye aklimdan cikmiodu. Esim yine mi diodu artk 2 gune bir oluodu. Cok yorucuydu
Kızlar benim geçen ay ki gibi belirtilerim var ama hiç ihtimalde veremiyorum
Insllh senn de gelmistr bebisin. Hic belli olmaz. Hayrlisi olsn insllh
Ayakta kalinca ole olabilir. Daha yeni oldgu icin her firsatta uzan ayaklrin yuksekte olsn. Yatarken de yastk koy

Dikkatli ol canım. Haftasonu hiç iş yapma sadece uzan ben yatmaktan bi hal oldum
Ah canım ben de bir kuzu daha var dişi ağrıyormuş mızıklanıp duruyor, nasıl yatacağım sürekli bir de yattıkça kötü şeyler geliyor aklıma yarı yatar pozisyonda tv izliyorum 2 gün böyle gider artık

yaaaa tebrik ederim cnm çok sevindim sağlıkla ilerler insAllah lh testi yapiordum dimi sen

Canım sen kendini çok yoruyorsjn ya bozma moralini Rabbim korur elbet ama dikkat et lütfen yorma bu kadar
Evet hala adapte olamadım hamileliğe Ben anlayana kadar birşey olmasa bari diyorum, 2 gün sonra doktoruma gideceğim inş bakalım

Haklısın canım benim ben 2 gün hiç evden çıkmadan yattım ya dün akşam sebepsiz o kadar çok ağladım ki hormonlar peşimi bırakmadı sanki hastaymışım gibi hissettim kendimi sinirlerim bozuldu

Ne güzel anlatmışsın kız teşekkür ederim, ilacım bitince aile hekimime yazdırdım o da aslında bilinen bir faydası yok düşük olunca vermedik demeyelim diye verirler dedi ben şok oldum, önceki gebeliğimde baya uzun kanamam oldu ama yine de birşey olmadı tutundu yani ben de psikolojik herhalde dedm O zaman senin anlattığına göre ağızdan almak daha mantıklı gibi çünkü kana daha çok karışır sanki

Kıyamam bir çocuk olunca çok yatılmaz doğru diyorsun hareketlimi kızın

Rica ederim öğrendiğim şekilde aktarmaya çalıştım aslında progestan kullanınca bebek düşmez diye bilinen bi etkisi yokmuş o hormonu dengede tutup bebeğe düzen sağlıyor anladığım kadarıyla. Tabi kullan diyor doktor kullanıyoruz :) ki bence de ağızdan alıp kana karışsa daha iyi olabilir de o vakit alıyor diye alttan kullandırıyorlar acil durumlarda

lorik senin d
Dedim herlde elinde bol var yarin da yapcam dio. 2 gune bir yap bari

Ben de diom iste kendi kendime. Herkes yapio bi sekilde ben nie yapamim kiii.
Acisiz da guzllik olmuo malesef. Deger diyip gececez

Hayrli olsn gozunuz aydin taze gebiş
Yok canım tutamiyorum kendimi yarın sabah da yapcam.sabah yine atarım resminiTertemiz bembeyaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…