Ama zaten spermler uzun süre kalabildiği için sağlıklıysa eğer çatlamaya denk gelmiştir büyük ihtimal27 ve 28 degerlendirdik
pik gunu mu daha onemli catlama mi sizce?
Adetine ne kadar var?Kızlar benim geçen ay ki gibi belirtilerim var ama hiç ihtimalde veremiyorum
Ama zaten spermler uzun süre kalabildiği için sağlıklıysa eğer çatlamaya denk gelmiştir büyük ihtimal
Canım dinlensene sen yoruyosun galiba kendini birazcık. İnşallah canım dikkat et kendineKızlar benim pembe lekem olmuş yine yoruldum galiba hemen progestan aldım yatıyorum ama moralim bozuldu, inş devamı gelmez
İyi yapmışsın umarım tutarumarimm... aksamlari birlikte olup direk yattim kalkmadim.
4 gün kaldı canım inşallah ama ne biliyim karışık hissediyorum bakalım nolucakAdetine ne kadar var?inşallah vardırrr
Sağol canım benimmm darısı sizlere olsun inşallahkızlaaaar napıyosunuz
okuya okuya geldim
veee yeni bir gebişimiz vaaaar
@Karakarsu canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
hamiş olanların ritüeli gibi bize belirtilerini , değerlendirdiğin günleri falan yaz ,
artık her hamile olandan isteyelim bunu
Andyou ve Zekta yeniden hoşgeldiniz kızlaar
veeee asla ve asla unutmadım tabikiBeklemekseni canımm çok sevindim yaa hissetmiştim senin hamile olduğunu
bize de dua et ne olur
sende varmıydı belirtiler
sıkı sıkı mı değerlendirmiştiniz
bu arada bende yumoş dönemindeyim kızlar
tam gaz çalışmalar devam
of yoruluyorum yaa bide ekstra bi stres oluyor bende nedense
yumoş geçince rahatlıyorum
oluyormu sizde de
sanki bütün günleri değerlendirmek zorundaymışım gibi strese giriyorum
halbuki gün aşırı olsa da olur
ama ya kaçatsa diye stres yapıyorum görev gibi oluyor
zevk mevk hak getire
Giden gelen var mi kuzumStres yapma kuzum döllenme ye engel olursun inşallah bu ay gelir bebişin rast gele
Test yapsan çıkar belki inşallah olur canım yaaaa4 gün kaldı canım inşallah ama ne biliyim karışık hissediyorum bakalım nolucak
Yok canım ya adet geçmeden yapmam geçerse 5-6 gün belki yaparım... düşük yapanlarla konuşmam lazımTest yapsan çıkar belki inşallah olur canım yaaaa
Anladım canım nasıl istersen öyle yap hayırlısı hakkındaYok canım ya adet geçmeden yapmam geçerse 5-6 gün belki yaparım... düşük yapanlarla konuşmam lazım
Ay cok komik anlatmissin bayildimkızlaaaar napıyosunuz
okuya okuya geldim
veee yeni bir gebişimiz vaaaar
@Karakarsu canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah
hamiş olanların ritüeli gibi bize belirtilerini , değerlendirdiğin günleri falan yaz ,
artık her hamile olandan isteyelim bunu
Andyou ve Zekta yeniden hoşgeldiniz kızlaar
veeee asla ve asla unutmadım tabikiBeklemekseni canımm çok sevindim yaa hissetmiştim senin hamile olduğunu
bize de dua et ne olur
sende varmıydı belirtiler
sıkı sıkı mı değerlendirmiştiniz
bu arada bende yumoş dönemindeyim kızlar
tam gaz çalışmalar devam
of yoruluyorum yaa bide ekstra bi stres oluyor bende nedense
yumoş geçince rahatlıyorum
oluyormu sizde de
sanki bütün günleri değerlendirmek zorundaymışım gibi strese giriyorum
halbuki gün aşırı olsa da olur
ama ya kaçatsa diye stres yapıyorum görev gibi oluyor
zevk mevk hak getire
Sağol kuzum sen nasılsın nasıl gidiyorAnladım canım nasıl istersen öyle yap hayırlısı hakkında
Insallah gelmez dewamiKızlar benim pembe lekem olmuş yine yoruldum galiba hemen progestan aldım yatıyorum ama moralim bozuldu, inş devamı gelmez
Bi kaç kişi vardı Yum dan bi kaç gün önce degerlendirmislerdi daha sonra eşleri yanlarında değildi hamile kalmışlardı ama bu tabi herkes icin ayni olmuyor, benim bir gebeligim de sadece çatladığı gün değerlendirme oldu hamile kaldım, diğerinde de yum günü ve çatlama gününü değerlendirdim hamile kaldım. Yanı çatlama günüde önemli.27 ve 28 degerlendirdik
pik gunu mu daha onemli catlama mi sizce?
Ah ne sibelim yapma ya ilk 3 ay sıkıntılı zaten dikkat et niye yoruyorsun kendini okul mu zor geçiyoKızlar benim pembe lekem olmuş yine yoruldum galiba hemen progestan aldım yatıyorum ama moralim bozuldu, inş devamı gelmez
İyiyim canım kasık ağrısı oluyor arada birde tam adet günlerimdeyim uzanınca rahatlıyorumSağol kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
Olur olur o kadarda kuzu insan mutluluktan ağrılarada pek takılmıyor bence :)İyiyim canım kasık ağrısı oluyor arada birde tam adet günlerimdeyim uzanınca rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?