Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım benimmm darısı sizlere olsun inşallah canım yumurtlama günümüzü sıkı değerlendirdik biz eşim hemen çıkmadı mesela spermler ileriye iyice gitsin diye ve cidden faydası oldu. Bide uzandım yarım saat. Canım kesinlikte tavsiyem şu! Bizde görev gibi yapıyorduk ilişkiyi yumurtlama günlerimde çocugu unuttuk ilişkiye farklı seyler kattık o şekilde oldu bence etkisi oldu gibi geliyor bana zevk almaya bakın tek tavsiyem bu şuan spermler daha da canlanıyor bence öyle olunca

Ay cok komik anlatmissin bayildim hb bitnm insallah senide o tebrik listesinde goruruz yakin zmnda

27 ve 28 degerlendirdik
pik gunu mu daha onemli catlama mi sizce?
Bi kaç kişi vardı Yum dan bi kaç gün önce degerlendirmislerdi daha sonra eşleri yanlarında değildi hamile kalmışlardı ama bu tabi herkes icin ayni olmuyor, benim bir gebeligim de sadece çatladığı gün değerlendirme oldu hamile kaldım, diğerinde de yum günü ve çatlama gününü değerlendirdim hamile kaldım. Yanı çatlama günüde önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…