Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben bir belirti hissedince not alıyordum bir sonraki ay bunlar olursa umutlanmayayım diye. Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.

17. Gün: Sağ yumurtalıkta aşağı çeken kazinma tarzı sancılar.

18. Gün: Aşırı gaz, sık acıkma, uzaninca karnın alt kısmında ağrı, göğüslerde hassasiyet başlangıcı. Aşırı sıcak hissediyorum. Avuç içlerinde ve ayak altında yanma var.

19. Gün: Fazla halsizlik, bacaklarda ağrı. Yağmur mu yağacak nedir?
Geceye doğru ani ve kısa süreli baş dönmesi.

20. Gün: Adet olacakmış gibi karın ağrısı. Sağ memede bir ara koltuk altından sancı olup geçti. Karnım çok şiş, ya kilo aldım ya da adet öncesi şişliği bu.

21. Gün: Hafiften kasik ağrıları(çok nadir ama değişik türde). Beyaz akıntım akşam üstü geri döndü. Geceye doğru memelerdeki ağrı daha da arttı, büyümüşler gibi hissediyorum. Sol memede koltuk altından sancı gibi bir ağrı giriyor bugün de.

22. Gün: Beyaz akıntı yine kesildi, kupkuruyum. Galiba idrara sık çıkıyorum. Kasiklarimda bir şey varmış gibi. Akşamüstü adet sancılarım hafiften başladı. Geceye doğru sancılar şiddetlendi, adet olacak gibiyim.

23. Gün: Bugün :) Gebelik testi pozitif.

Darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına.

Canım çok güzel haber verdin bugün bize .cok sevindim vallaaa Ben de tam.belirtilerini yazar misin dicektim.cok iyi oldu bu.benim de yarın adetim 23. günü.sen baya erken öğrendin.kac günde bir adet oluyorsun?

Canım güzel yazmışsın o idrara çıkma bende de var sürekli wcdeyim sanki kasıgıma birşey oturmuş gibi bide bol su içiyorum wcden çıkamıyorum ay o adet sancısı gibi olan ağrı çok pis giriyor sende de oluyormu bir an bıçak gibi girip gidiyor fena belim ağrımaya başladı bide bugün ayakta çok durunca belim kopuyo sanki tam adrt günüm ya bugün tüm belirtiler tavan yaptı

Kıyamam bir çocuk olunca çok yatılmaz doğru diyorsun hareketlimi kızın
Yok canım çok sakindir maşallahı var ama ilgi istiyor tabiki her çocuk gibi, canım sıkılıyor diyor oyun oynuyoruz olabildiğince oturarak oynuyorum ya da babasına paslıyorum

Evet canım onu kullanmasına rağmen düşük yapan da çok tabiki ama malesef başka bir ilaç yok anladığım kadarıyla, bebek sağlıklıysa tutunmasına yardımcı oluyor ben bazen ağızdan bazen fitil olarak alıyorum

Aynen öyle canım kullanmayıp sapasağlam doğuran da çok her şey tamamen nasip işi bebeğin sağlıklı olmasıyla alakalı bi durum. Ben de en başta ağızdan kullandım şimdi fitil olarak devam etmemi söyledi doktor. Sen ne zaman kontrole gideceksin

Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah. Birisi dahaa hamileeee yaşasın gruba arada giriyorum varmu hamile bakıyorum falan ama son 1 haftadır 3 4 kişi hamile oldugunu ogrendi maşallah ya valla.

Canım çok güzel haber verdin bugün bize .cok sevindim vallaaa Ben de tam.belirtilerini yazar misin dicektim.cok iyi oldu bu.benim de yarın adetim 23. günü.sen baya erken öğrendin.kac günde bir adet oluyorsun?
Canim son zamanlarda duzensizlesmisti. 24. Gün 2. Gün olup duruyordum. İnşallah sen de alırsın hayırlı haberi birkaç güne.

Pazartesi ilk kontrolüme gideceğim heyecanlıyım görebilecek miyim bakalım, doktorumun ultrasonu iyi olduğu için görürüm diye ümit ediyorum bakalım 5+3 olacak o zaman

Aynıyim ben de canım ya hatta bir iki gün önce de buraya kasiklarimda bir şey var ama ne diye.

Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah. Birisi dahaa hamileeee yaşasın gruba arada giriyorum varmu hamile bakıyorum falan ama son 1 haftadır 3 4 kişi hamile oldugunu ogrendi maşallah ya valla.
Amin canım, sagolasin. İnsallah 2020ye herkes hamile girecek.

Yok canım çok sakindir maşallahı var ama ilgi istiyor tabiki her çocuk gibi, canım sıkılıyor diyor oyun oynuyoruz olabildiğince oturarak oynuyorum ya da babasına paslıyorum
Aynen çocuk işte napıcaksın aynen canım oturarak kendini yormadan oyna ilk zamanlar böyle geçiyor mecbur

İlk günler çok heyecanlı oluyor adetin geçtikten sonramı öğrendin
Aslnda regl sancılarım vardı kesin olurum diyordum.regl olacağım gün öğlenden sonra dayanamadım gittim test aldım,eve gitmeye de dayanamadım ordaki kafede yaptım testi çift çizgi ⏸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…