Canımmmmm yaaaaa çok sevindimmm30,5 sonuç. Hamileyiiiim.❤❤❤
Canım çok güzel haber verdin bugün bize .cok sevindim vallaaaKızlar ben bir belirti hissedince not alıyordum bir sonraki ay bunlar olursa umutlanmayayım diye. Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.
17. Gün: Sağ yumurtalıkta aşağı çeken kazinma tarzı sancılar.
18. Gün: Aşırı gaz, sık acıkma, uzaninca karnın alt kısmında ağrı, göğüslerde hassasiyet başlangıcı. Aşırı sıcak hissediyorum. Avuç içlerinde ve ayak altında yanma var.
19. Gün: Fazla halsizlik, bacaklarda ağrı. Yağmur mu yağacak nedir?
Geceye doğru ani ve kısa süreli baş dönmesi.
20. Gün: Adet olacakmış gibi karın ağrısı. Sağ memede bir ara koltuk altından sancı olup geçti. Karnım çok şiş, ya kilo aldım ya da adet öncesi şişliği bu.
21. Gün: Hafiften kasik ağrıları(çok nadir ama değişik türde). Beyaz akıntım akşam üstü geri döndü. Geceye doğru memelerdeki ağrı daha da arttı, büyümüşler gibi hissediyorum. Sol memede koltuk altından sancı gibi bir ağrı giriyor bugün de.
22. Gün: Beyaz akıntı yine kesildi, kupkuruyum. Galiba idrara sık çıkıyorum. Kasiklarimda bir şey varmış gibi. Akşamüstü adet sancılarım hafiften başladı. Geceye doğru sancılar şiddetlendi, adet olacak gibiyim.
23. Gün: Bugün :) Gebelik testi pozitif.
Darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına.
Canım güzel yazmışsın o idrara çıkma bende de var sürekli wcdeyim sanki kasıgıma birşey oturmuş gibi bide bol su içiyorum wcden çıkamıyorumKızlar ben bir belirti hissedince not alıyordum bir sonraki ay bunlar olursa umutlanmayayım diye. Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.
18. Gün: Aşırı gaz, sık acıkma, uzaninca karnın alt kısmında ağrı, göğüslerde hassasiyet başlangıcı. Aşırı sıcak hissediyorum. Avuç içlerinde ve ayak altında yanma var.
20. Gün: Adet olacakmış gibi karın ağrısı. Sağ memede bir ara koltuk altından sancı olup geçti. Karnım çok şiş, ya kilo aldım ya da adet öncesi şişliği bu.
21. Gün: Hafiften kasik ağrıları(çok nadir ama değişik türde). Beyaz akıntım akşam üstü geri döndü. Geceye doğru memelerdeki ağrı daha da arttı, büyümüşler gibi hissediyorum. Sol memede koltuk altından sancı gibi bir ağrı giriyor bugün de.
22. Gün: Beyaz akıntı yine kesildi, kupkuruyum. Galiba idrara sık çıkıyorum. Kasiklarimda bir şey varmış gibi. Akşamüstü adet sancılarım hafiften başladı. Geceye doğru sancılar şiddetlendi, adet olacak gibiyim.
Yok canım çok sakindir maşallahı var ama ilgi istiyor tabiki her çocuk gibi, canım sıkılıyor diyor oyun oynuyoruz olabildiğince oturarak oynuyorum ya da babasına paslıyorumKıyamam bir çocuk olunca çok yatılmaz doğru diyorsun hareketlimi kızın
Evet canım onu kullanmasına rağmen düşük yapan da çok tabiki ama malesef başka bir ilaç yok anladığım kadarıyla, bebek sağlıklıysa tutunmasına yardımcı oluyor ben bazen ağızdan bazen fitil olarak alıyorumRica ederim öğrendiğim şekilde aktarmaya çalıştım aslında progestan kullanınca bebek düşmez diye bilinen bi etkisi yokmuş o hormonu dengede tutup bebeğe düzen sağlıyor anladığım kadarıyla. Tabi kullan diyor doktor kullanıyoruz :) ki bence de ağızdan alıp kana karışsa daha iyi olabilir de o vakit alıyor diye alttan kullandırıyorlar acil durumlarda
Aynen öyle canımEvet canım onu kullanmasına rağmen düşük yapan da çok tabiki ama malesef başka bir ilaç yok anladığım kadarıyla, bebek sağlıklıysa tutunmasına yardımcı oluyor ben bazen ağızdan bazen fitil olarak alıyorum
Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah. Birisi dahaa hamileeee yaşasınKızlar ben bir belirti hissedince not alıyordum bir sonraki ay bunlar olursa umutlanmayayım diye. Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.
Canim son zamanlarda duzensizlesmisti. 24. Gün 2. Gün olup duruyordum. İnşallah sen de alırsın hayırlı haberi birkaç güne.Canım çok güzel haber verdin bugün bize .cok sevindim vallaaaBen de tam.belirtilerini yazar misin dicektim.cok iyi oldu bu.benim de yarın adetim 23. günü.sen baya erken öğrendin.kac günde bir adet oluyorsun?
Pazartesi ilk kontrolüme gideceğim heyecanlıyım görebilecek miyim bakalım, doktorumun ultrasonu iyi olduğu için görürüm diye ümit ediyorum bakalım 5+3 olacak o zamanAynen öyle canımkullanmayıp sapasağlam doğuran da çok her şey tamamen nasip işi bebeğin sağlıklı olmasıyla alakalı bi durum. Ben de en başta ağızdan kullandım şimdi fitil olarak devam etmemi söyledi doktor. Sen ne zaman kontrole gideceksin
Aynıyim ben de canım ya hatta bir iki gün önce de buraya kasiklarimda bir şey var ama ne diye.Canım güzel yazmışsın o idrara çıkma bende de var sürekli wcdeyim sanki kasıgıma birşey oturmuş gibi bide bol su içiyorum wcden çıkamıyorumay o adet sancısı gibi olan ağrı çok pis giriyor sende de oluyormu bir an bıçak gibi girip gidiyor fena belim ağrımaya başladı bide bugün ayakta çok durunca belim kopuyo sanki tam adrt günüm ya bugün tüm belirtiler tavan yaptı
Amin canım, sagolasin. İnsallah 2020ye herkes hamile girecek.Maşallah canım saglıkla ilerlesin inşallah. Birisi dahaa hamileeee yaşasıngruba arada giriyorum varmu hamile bakıyorum falan ama son 1 haftadır 3 4 kişi hamile oldugunu ogrendi maşallah ya valla.
Aynen çocuk işte napıcaksın aynen canım oturarak kendini yormadan oyna ilk zamanlar böyle geçiyor mecburYok canım çok sakindir maşallahı var ama ilgi istiyor tabiki her çocuk gibi, canım sıkılıyor diyor oyun oynuyoruz olabildiğince oturarak oynuyorum ya da babasına paslıyorum
Aynen bebiş yerleşmeye çalısıyor şimdi ondan oluyormusAynıyim ben de canım ya hatta bir iki gün önce de buraya kasiklarimda bir şey var ama ne diye.
Yaa inşallah görürsün canım benimPazartesi ilk kontrolüme gideceğim heyecanlıyım görebilecek miyim bakalım, doktorumun ultrasonu iyi olduğu için görürüm diye ümit ediyorum bakalım 5+3 olacak o zaman
Kız benim hafiften alt kısımdan karnım şiş gibi bu ne hız şimdiden şişer mi yoksa kilo mu aldım neAynen bebiş yerleşmeye çalısıyor şimdi ondan oluyormus
Öyle canım, şu iki ayı geçirsem 2. Trimester rahat olur inşallahAynen çocuk işte napıcaksın aynen canım oturarak kendini yormadan oyna ilk zamanlar böyle geçiyor mecbur
Aslnda regl sancılarım vardı kesin olurum diyordum.regl olacağım gün öğlenden sonra dayanamadım gittim test aldım,eve gitmeye de dayanamadım ordaki kafede yaptım testi çift çizgi ⏸İlk günler çok heyecanlı oluyor adetin geçtikten sonramı öğrendin
Insllh yine gelmistr minnosun bu sefer saglikli olraklorik senin d
Yok canım tutamiyorum kendimi yarın sabah da yapcam.sabah yine atarım resminiTertemiz bembeyaz
Haha bilmiyorumki hemen şişmezki karın bilemedim çok mu yiyosun yoksa annesiKız benim hafiften alt kısımdan karnım şiş gibi bu ne hız şimdiden şişer mi yoksa kilo mu aldım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?