Kız valla ben yum gününe bile bakmadım hatta ilişkide olmadı planlı ama kasık ve bel ağrım çok hatta bugün yok ya diyorum ağrı olunca gene aklıma geliyo hatta macun siparişi bile veriyodum Mesaj attım sayfaya dönmediler o ara ağrıyı yine farkedince batı beklicem dedim beni biliyosunuz az çok geçen ayda 8 gün geçtikten sonra burdakilerin zoruyla test yaptım :))Canını yerim senin dur belirti arama unut herşeyi vaktini bekle. Azda gecmesini bekle erken öğrenmek cok iyi olmuo.
He dogru gec yaptıydın sna diom ben 2 gun gecince yaptımKız valla ben yum gününe bile bakmadım hatta ilişkide olmadı planlı ama kasık ve bel ağrım çok hatta bugün yok ya diyorum ağrı olunca gene aklıma geliyo hatta macun siparişi bile veriyodum Mesaj attım sayfaya dönmediler o ara ağrıyı yine farkedince batı beklicem dedim beni biliyosunuz az çok geçen ayda 8 gün geçtikten sonra burdakilerin zoruyla test yaptım :))
Ya ben sabırlıyımdır hani oturup gün saymam varsa vardır kafasındayım belirti falanda aramam herkes bana kızıyodu nasıl dayanıyosun diye :)) aslında 1 kasım ama uygulamada 3 kasım diyor kuzum doktor düşük yaptığımda yeni adet tarihin bu dedi açıkcası yumurtlama zamanımda akıntı falanda geldi yani hissettim ama bilemem tabiHe dogru gec yaptıydın sna diom ben 2 gun gecince yaptım. Belirtiler olumlu gibi. Bat ne zaman.
Belirtilerin guclu valla cnm. Insllh yine yasarsin o guzl duygulri. Insllh bekledgimz gibi olr sonucuKuzum inşallah geçen ayki belirtiler var yine birtek göğüslerimde geçen ayki gibi hassasiyet yok yanma gibi bişey oluyo arada.. kasık bel sık idrar var bide 2 gün önceye kadar akıntım vardı şimdi kup kuru bilemiyorum yaa
Hakkında hayırlı olan olsun yeni evlisin olur daha keyfine bakYa ben sabırlıyımdır hani oturup gün saymam varsa vardır kafasındayım belirti falanda aramam herkes bana kızıyodu nasıl dayanıyosun diye :)) aslında 1 kasım ama uygulamada 3 kasım diyor kuzum doktor düşük yaptığımda yeni adet tarihin bu dedi açıkcası yumurtlama zamanımda akıntı falanda geldi yani hissettim ama bilemem tabi
Canım bilmiyorumki nasıl oluyor bana midem ağrıyor gibi his veriyor banada oldu gibi ama sürekli olmuyorÇok fena mide yanması, ekşimesi var. Çare nedir arkadaşlarım bilenler yazabilir mi uyuyamıyorum
Güçlü ama hayal kırıklığı payı bıraktım çünkü bu ay olmama ihtimali çok yüksek Ki artık olup olmamasındanda korkmuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım bu korkutuyor beni en çok.. sağolsun doktorum çok destek verdi belkide onun sayesinde kendime geldimBelirtilerin guclu valla cnm. Insllh yine yasarsin o guzl duygulri. Insllh bekledgimz gibi olr sonucu
Yeniyim ama çevremdeki herkesin hamilelik haberini alıyorum onlar için seviniyorumda aslında bende yaşicam aynısını tekrar diyorum bakalım inşallah Rabbim bekletmezHakkında hayırlı olan olsun yeni evlisin olur daha keyfine bak
Gözünaydn darısı bizim gbi bekleyenlere inşallahKızlar kan vermiştim 2 saat önce sonucum 130 çıktı
İnşallah canım allah hepinize nasip etsinGözünaydn darısı bizim gbi bekleyenlere inşallah ❤
Aminnnnnnnnn kuzmm belrtin varmydı kuzmİnşallah canım allah hepinize nasip etsin❤
İnşallah canım ilk üç ay hiçbir şey yapmayacan mecburi işinin haricinde ev işi bile sen yapma atlat bu dönemi bebiş güzelce tutunsun sonra yavaş yavaş işlerini yaparsınCanım sonradan fark ediyorum yorulduğumu, ben normalde de çabuk yorulurum şimdi daha da çabuk oluyor, rapor almak istemiyorum ciddi birşey olmadıkça, çünkü kimse bilsin istemiyorum ve hemen anlaşılır ben kolay kolay rapor almadığım için, inş devamı gelmez de gerek kalmaz
Ii yapmissin cnm tabiki. Yanilma payi hep olmali. Cok umitlnnce uzuntu de buyuk oluo. Hayrlisiysa olsn diyelm en iisi. ❤Güçlü ama hayal kırıklığı payı bıraktım çünkü bu ay olmama ihtimali çok yüksek Ki artık olup olmamasındanda korkmuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım bu korkutuyor beni en çok.. sağolsun doktorum çok destek verdi belkide onun sayesinde kendime geldim
Evet benimde göğüslerim acımaya başladı adet olcam buda tutmadıKeşke bulsa cnm ama güzel şeyler beni pel bulmuyor
En hayırlısı olsunIi yapmissin cnm tabiki. Yanilma payi hep olmali. Cok umitlnnce uzuntu de buyuk oluo. Hayrlisiysa olsn diyelm en iisi. ❤
Göğüs acısı gebelik belirtiside olabiliiir yalnızEvet benimde göğüslerim acımaya başladı adet olcam buda tutmadı
canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar ben bir belirti hissedince not alıyordum bir sonraki ay bunlar olursa umutlanmayayım diye. Adetin 11. Günü yumurtlama oldu.
17. Gün: Sağ yumurtalıkta aşağı çeken kazinma tarzı sancılar.
18. Gün: Aşırı gaz, sık acıkma, uzaninca karnın alt kısmında ağrı, göğüslerde hassasiyet başlangıcı. Aşırı sıcak hissediyorum. Avuç içlerinde ve ayak altında yanma var.
19. Gün: Fazla halsizlik, bacaklarda ağrı. Yağmur mu yağacak nedir?
Geceye doğru ani ve kısa süreli baş dönmesi.
20. Gün: Adet olacakmış gibi karın ağrısı. Sağ memede bir ara koltuk altından sancı olup geçti. Karnım çok şiş, ya kilo aldım ya da adet öncesi şişliği bu.
21. Gün: Hafiften kasik ağrıları(çok nadir ama değişik türde). Beyaz akıntım akşam üstü geri döndü. Geceye doğru memelerdeki ağrı daha da arttı, büyümüşler gibi hissediyorum. Sol memede koltuk altından sancı gibi bir ağrı giriyor bugün de.
22. Gün: Beyaz akıntı yine kesildi, kupkuruyum. Galiba idrara sık çıkıyorum. Kasiklarimda bir şey varmış gibi. Akşamüstü adet sancılarım hafiften başladı. Geceye doğru sancılar şiddetlendi, adet olacak gibiyim.
23. Gün: Bugün :) Gebelik testi pozitif.
Darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına.
Adet öncesi hep 4-5 gün kala acımaya başlıyordu hiç şaşmaz şimdide öyle oldu evet okudum ama ihtimal vermiyorumGöğüs acısı gebelik belirtiside olabiliiir yalnız
Kuzum olur da olmayadabilirdr geç döllenme olayıda var malum sen bi yap yine olursa sevin olmazsa üzülme aşılamanın kaçıncı günü bugünAdet öncesi hep 4-5 gün kala acımaya başlıyordu hiç şaşmaz şimdide öyle oldu evet okudum ama ihtimal vermiyorumsabah test yapcam bu kez dayanamıyorum 4 gün öncesi belli olur mu acaba zektacım
Yarın 10. Gün oluyor canım iğnede 12. Gün etkisi geçmişti diye düşünmüştüm üzülmem sanmıyorum alışık olduğum bir durum artıkKuzum olur da olmayadabilirdr geç döllenme olayıda var malum sen bi yap yine olursa sevin olmazsa üzülme aşılamanın kaçıncı günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?