Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canını yerim senin dur belirti arama unut herşeyi vaktini bekle. Azda gecmesini bekle erken öğrenmek cok iyi olmuo.
Kız valla ben yum gününe bile bakmadım hatta ilişkide olmadı planlı ama kasık ve bel ağrım çok hatta bugün yok ya diyorum ağrı olunca gene aklıma geliyo hatta macun siparişi bile veriyodum Mesaj attım sayfaya dönmediler o ara ağrıyı yine farkedince batı beklicem dedim beni biliyosunuz az çok geçen ayda 8 gün geçtikten sonra burdakilerin zoruyla test yaptım :))

He dogru gec yaptıydın sna diom ben 2 gun gecince yaptım . Belirtiler olumlu gibi. Bat ne zaman.

He dogru gec yaptıydın sna diom ben 2 gun gecince yaptım . Belirtiler olumlu gibi. Bat ne zaman.
Ya ben sabırlıyımdır hani oturup gün saymam varsa vardır kafasındayım belirti falanda aramam herkes bana kızıyodu nasıl dayanıyosun diye :)) aslında 1 kasım ama uygulamada 3 kasım diyor kuzum doktor düşük yaptığımda yeni adet tarihin bu dedi açıkcası yumurtlama zamanımda akıntı falanda geldi yani hissettim ama bilemem tabi

Belirtilerin guclu valla cnm. Insllh yine yasarsin o guzl duygulri. Insllh bekledgimz gibi olr sonucu

Hakkında hayırlı olan olsun yeni evlisin olur daha keyfine bak

Belirtilerin guclu valla cnm. Insllh yine yasarsin o guzl duygulri. Insllh bekledgimz gibi olr sonucu
Güçlü ama hayal kırıklığı payı bıraktım çünkü bu ay olmama ihtimali çok yüksek Ki artık olup olmamasındanda korkmuyorum aynı şeyleri yaşarmıyım bu korkutuyor beni en çok.. sağolsun doktorum çok destek verdi belkide onun sayesinde kendime geldim

Hakkında hayırlı olan olsun yeni evlisin olur daha keyfine bak
Yeniyim ama çevremdeki herkesin hamilelik haberini alıyorum onlar için seviniyorumda aslında bende yaşicam aynısını tekrar diyorum bakalım inşallah Rabbim bekletmez

İnşallah canım ilk üç ay hiçbir şey yapmayacan mecburi işinin haricinde ev işi bile sen yapma atlat bu dönemi bebiş güzelce tutunsun sonra yavaş yavaş işlerini yaparsın

Ii yapmissin cnm tabiki. Yanilma payi hep olmali. Cok umitlnnce uzuntu de buyuk oluo. Hayrlisiysa olsn diyelm en iisi. ❤

canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah

Göğüs acısı gebelik belirtiside olabiliiir yalnız
Adet öncesi hep 4-5 gün kala acımaya başlıyordu hiç şaşmaz şimdide öyle oldu evet okudum ama ihtimal vermiyorum sabah test yapcam bu kez dayanamıyorum 4 gün öncesi belli olur mu acaba zektacım

Adet öncesi hep 4-5 gün kala acımaya başlıyordu hiç şaşmaz şimdide öyle oldu evet okudum ama ihtimal vermiyorum sabah test yapcam bu kez dayanamıyorum 4 gün öncesi belli olur mu acaba zektacım
Kuzum olur da olmayadabilirdr geç döllenme olayıda var malum sen bi yap yine olursa sevin olmazsa üzülme aşılamanın kaçıncı günü bugün

Kuzum olur da olmayadabilirdr geç döllenme olayıda var malum sen bi yap yine olursa sevin olmazsa üzülme aşılamanın kaçıncı günü bugün
Yarın 10. Gün oluyor canım iğnede 12. Gün etkisi geçmişti diye düşünmüştüm üzülmem sanmıyorum alışık olduğum bir durum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…