Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Giden gelen var mi kuzum
Hastalandım bebeğim ben 6 gün gecikmeyle tüp bebek sonrası birkaç ay düzensiz olabiliyormuş doktora gittimnrahim temiz tekrardan hormon baktırdım onlarda temiz bal tarçın çörek otu kürü yapıyorum bu ay bi umut bakalım ne olacak

Aslnda regl sancılarım vardı kesin olurum diyordum.regl olacağım gün öğlenden sonra dayanamadım gittim test aldım,eve gitmeye de dayanamadım ordaki kafede yaptım testi çift çizgi ⏸
Göğüs hassasiyetinde var mıydı canım yada öğrenmeden önce hep olur mu acaba

Ya canım çok klişe olcak ama bir tanışım başarısız tüp bebek sonrası normal yoldan üst üste hamile kaldı imkansız demişlerdi bizide böyle örnekler bulur mu acep

Ya canım çok klişe olcak ama bir tanışım başarısız tüp bebek sonrası normal yoldan üst üste hamile kaldı imkansız demişlerdi bizide böyle örnekler bulur mu acep
Keşke bulsa cnm ama güzel şeyler beni pel bulmuyor

Kız benim hafiften alt kısımdan karnım şiş gibi bu ne hız şimdiden şişer mi yoksa kilo mu aldım ne
Bende 10 +1 deyim karnım zaten gazdan kabuzlıktan 4 5 aylık gibi de. Ama alt karnım sol tarafta daha cok cıkmış biraz boyle bebek sol tarafta benim. Sabah farkettim gidiorum geliorum bak karnım şişmeye başladı diyorum seviyorum falan.

Ay maşallah sana aramızda 1 ay var ne güzel bi duygu bana da nasip olsun inşallah

Çok fena mide yanması, ekşimesi var. Çare nedir arkadaşlarım bilenler yazabilir mi uyuyamıyorum

Canım sen niye yoruyorsun kendini dinlenmen lazım gerekirse rapor al
Canım sonradan fark ediyorum yorulduğumu, ben normalde de çabuk yorulurum şimdi daha da çabuk oluyor, rapor almak istemiyorum ciddi birşey olmadıkça, çünkü kimse bilsin istemiyorum ve hemen anlaşılır ben kolay kolay rapor almadığım için, inş devamı gelmez de gerek kalmaz

Kuzum inşallah geçen ayki belirtiler var yine birtek göğüslerimde geçen ayki gibi hassasiyet yok yanma gibi bişey oluyo arada.. kasık bel sık idrar var bide 2 gün önceye kadar akıntım vardı şimdi kup kuru bilemiyorum yaa

Birde miğde yanmam var

Kuzum benim senden güzel haberler almayı çok istiyorum inşallah hamilesindir
Ah canımın içisin inan bende sizi okuyorumya böyle içim bi hoş oluyo geçen ay bana nasıl destek olduğunuz geliyo aklıma cansınızz :)

Çok fena mide yanması, ekşimesi var. Çare nedir arkadaşlarım bilenler yazabilir mi uyuyamıyorum
Caresi yok 3 hafta cektim canım soguk süt rahatlattı biraz beni kırmızı elma yiyordum ama rahatlatıodu yine başlıodu. Yaglı baharatlı salçalı soganlı cok yemebunlar daha cok artırıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…