- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Şimdi yapsan da çıkar bence amaCanım benim 3. Aşılamam bu son hakkımdı ve sol tüpüm açık sadece sol taraftada 28 mm oluştu çok iyiydi eşimin spermide yıkanmış hali 10 milyondu oda iyiydi diğer aşılamalımdan bu kez daha ümitliydim inşallah vardır yarını sabırsızlıkla bekliyorum
ALdım tabi kuzum annem gelene kadarda açtım yemek yedim felan sabaha kaldı artık olumlu yada olumsuz Allah hakkımızda hayırlısını versin canım benimCanım ben de gördüm çizgi bariz var, iğne etkisi geçmiştir gibi geliyor bana ama emin de değilim, erken gebelik için biraz bekle istersen sıvı almışsın çünkü
Ay valla tutuyum kendimi sabaha ne kaldı oyalanıyorum biraz bide 4 günüden ağzımın tadı da yok inşallah vardır gel git duygular içerisindeyimŞimdi yapsan da çıkar bence ama
Allah onunda bıtkınlığını verir inşallah canım ya çok denedim bırakamadımNiye içiyosun bakıyım
İnşallah vardır canımmmAy valla tutuyum kendimi sabaha ne kaldı oyalanıyorum biraz bide 4 günüden ağzımın tadı da yok inşallah vardır gel git duygular içerisindeyim
Ama bebiş varsa zararlı içme bence derimmAllah onunda bıtkınlığını verir inşallah canım ya çok denedim bırakamadım
Bence de bugünden itibaren bırak, bebek olma ihtimali yüksekAllah onunda bıtkınlığını verir inşallah canım ya çok denedim bırakamadım
Diğerlerinde hiç böyle bi çizgi olmamıştı hatta idrarı üstüne damlattığımda bile çıkmamıştıBar gibi duruyor ama kuruma çizgisidenolabilir bilemedim canım
Son içişlerim canım dur bi belli olsun asla içmemAma bebiş varsa zararlı içme bence derimm
Aynen vardır belkide canım çizgi var görünüyor inşallah vardır bebişinDiğerlerinde hiç böyle bi çizgi olmamıştı hatta idrarı üstüne damlattığımda bile çıkmamıştıneyse ya sabah ola hayrola
Belli olmadan bırak asılSon içişlerim canım dur bi belli olsun asla içmem
Evet kuzum belki bugün son günümdür inşallahBence de bugünden itibaren bırak, bebek olma ihtimali yüksek
Ben ilk günler bulantı olmadığını biliyorum psikolojik oluyor o genelde ama duygusallık bi belirti olabilirKızlar kızlar paranoya anne adayı geldiii
Adete yakın dönemde birliktelik olunca sanki bebek varmışda zarar veriyormuş gibi hissediyorum çünkü hemen sonrasında adetim geliyortabi varsa onu her türlü korur Allah ❣
C.tesi sabahı pembe lekeyle başladı öğlene doğru söküldüm vee inanılmaz sancı çektim midem bulandı kusacaktım o derece
Ertesi gün biraz azalarak devam etti .
Dün kahverengiye döndü ve baya azald
Bugünde aynı şekilde
Dün kahve içerken midem aşırı bulandı
Bugünde akşam yemeğinde sadece çorba içtim.
yemek ağır geldi yiyemedim şimdi çok açım
Kanama geçirip hamile olduğunu öğrenen yakın bi arkaaşım var hep acaba mı diyorum bu yüzden
Bide aşırı duygusalım direk ağlamaya başlıyorum herşeye
Loriko senin belirtileri benimkilere çok benzetiyorum hadi inşallah perşembe günü senden haber alabilmek için buradan çıkmayacağımKuzu sende dudak kurulugu oluyor mu gebelik belirtisiymis
Hado bana belirtilerini siralaLoriko senin belirtileri benimkilere çok benzetiyorum hadi inşallah perşembe günü senden haber alabilmek için buradan çıkmayacağım
4 gün vardı tatlımBu resimde daha net gördüm sanki canım ya kaç gün vardı adetine
Aşırı uykum vardı sabahları işe gitmek için zor uyanıyodum hatta bir kere uyuyakaldım ilk defa başıma geldi. Ağzım kuruyordu ve çabuk yorulmaya başlamıştım normalde çok su içen biri değilimdir ama son zamanlarda su içme isteğim vardı dudak kurumasını bilmiyorum da ağzım tamamen kuruyordu. Ağzımın tadı bozulmuş gibiydi yediğim şeylerin tadını alamıyordum sanki. Göğüs hassasiyetim sonradan başladı o zaman bi belirti yoktu ama en net belirtim ilk defa başıma gelen tek şey kasıklarımda batma oluyordu iğne batıyor gibi yumurtladığım tarafta da 2 kez yanma oldu içten yanıyordu sanki. Bir de sarıya benzeyen akıntı olmuştu.Hado bana belirtilerini siralahadi insallah ben de heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?