Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi yapsan da çıkar bence ama

Canım ben de gördüm çizgi bariz var, iğne etkisi geçmiştir gibi geliyor bana ama emin de değilim, erken gebelik için biraz bekle istersen sıvı almışsın çünkü
ALdım tabi kuzum annem gelene kadarda açtım yemek yedim felan sabaha kaldı artık olumlu yada olumsuz Allah hakkımızda hayırlısını versin canım benim

Ben ilk günler bulantı olmadığını biliyorum psikolojik oluyor o genelde ama duygusallık bi belirti olabilir

Hado bana belirtilerini sirala hadi insallah ben de heyecanla bekliyorum
Aşırı uykum vardı sabahları işe gitmek için zor uyanıyodum hatta bir kere uyuyakaldım ilk defa başıma geldi. Ağzım kuruyordu ve çabuk yorulmaya başlamıştım normalde çok su içen biri değilimdir ama son zamanlarda su içme isteğim vardı dudak kurumasını bilmiyorum da ağzım tamamen kuruyordu. Ağzımın tadı bozulmuş gibiydi yediğim şeylerin tadını alamıyordum sanki. Göğüs hassasiyetim sonradan başladı o zaman bi belirti yoktu ama en net belirtim ilk defa başıma gelen tek şey kasıklarımda batma oluyordu iğne batıyor gibi yumurtladığım tarafta da 2 kez yanma oldu içten yanıyordu sanki. Bir de sarıya benzeyen akıntı olmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…