- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yokAşırı uykum vardı sabahları işe gitmek için zor uyanıyodum hatta bir kere uyuyakaldım ilk defa başıma geldi. Ağzım kuruyordu ve çabuk yorulmaya başlamıştım normalde çok su içen biri değilimdir ama son zamanlarda su içme isteğim vardı dudak kurumasını bilmiyorum da ağzım tamamen kuruyordu. Ağzımın tadı bozulmuş gibiydi yediğim şeylerin tadını alamıyordum sanki. Göğüs hassasiyetim sonradan başladı o zaman bi belirti yoktu ama en net belirtim ilk defa başıma gelen tek şey kasıklarımda batma oluyordu iğne batıyor gibi yumurtladığım tarafta da 2 kez yanma oldu içten yanıyordu sanki. Bir de sarıya benzeyen akıntı olmuştu.
Ay ne bunalması sen yeterki hamiş olEki Görüntüle 2560394 Kızlar kuruma çizgisi çıktı diğeri kuruma değildi herhalde kusura bakmayın sizide bunalttım
Bebegim benim de göğüsler sonradan başladı adetim geçene kadar aynıydı bu bi fark değilAyy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yok
İnşallah bebeğim inşallahAy ne bunalması sen yeterki hamiş ol
Erken gebelik testim var canım yarın sabah yaparım olumlu olursa direk doktora giderim ama iğne yüzünden tam güvenemedim aklım iğnede ay ne zor bu işlerA Antoryum123 canımmm o efsane ikinci çizgiyi ben de gördüminşallah iğneden değildir 2 gün sonra direk kan versen ya ay inşallah bebiştendir çok mutlu oldum
Cnm bunu yenimi yaptin az öncede baktimda diğeri pembeydi çizgi ins ins vardır kuzumEki Görüntüle 2560394 Kızlar kuruma çizgisi çıktı diğeri kuruma değildi herhalde kusura bakmayın sizide bunalttım
Az once mahrem yerde bi sanci girip cikti sol taraftaBebegim benim de göğüsler sonradan başladı adetim geçene kadar aynıydı bu bi fark değilsende farklı olarak bi belirti var mı
Ya çok güzel inşallah hamilesindir canım.ben de bu sabah test yaptım çizgi yok silik bileEki Görüntüle 2560394 Kızlar kuruma çizgisi çıktı diğeri kuruma değildi herhalde kusura bakmayın sizide bunalttım
Loriklorik benim de bu sefer göguslerde şişme yok.gecen ay bu zamanlar şişti ama adet olmustum.imsallah bu ay olmayız.benim sadece uçlarında yanma oluyor göguste ara ara.bir de bu gün belirgin bel ağrım var.sende bel ağrısı var mi? senin bat kaciydi yakın galiba benleAyy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yok
Yok kuzum aynı test bu şimdiki kuruma çizgisi çıktı onu atayım dedim pembe gördüğün kurumadan öncekiydi ay beynim yandıCnm bunu yenimi yaptin az öncede baktimda diğeri pembeydi çizgi ins ins vardır kuzum
İnşallah canım benim senin kaç yıl olmuştu adet belirtileriyle aynı oluyor o yüzden ayırmak zor oluyor kuzum ya sen aşılama felan olmadın değil miYa çok güzel inşallah hamilesindir canım.ben de bu sabah test yaptım çizgi yok silik bilebugünle birlikte 5 gün var adete.Beklemek zor.Bel ağrısı var bugün bende sende de var mi
Kuzum yaa yarınki testini heyecanla beklicem ama naçizane tavsiyem normal test yapman hani eğer çok hassasa test yarınki iğnenin etkiside çıkabilir sankiYok kuzum aynı test bu şimdiki kuruma çizgisi çıktı onu atayım dedim pembe gördüğün kurumadan öncekiydi ay beynim yandı
Aynenn Lorikimde gebe gebe gebeHado bana belirtilerini siralahadi insallah ben de heyecanla bekliyorum
İyi az kalmış benimde 4 gün kala çıkmıştı seninde olabilir bencee4 gün vardı tatlım
Canım göğüs ağrısı bende hemen olmadı adet günümde deli gibi ağrımaya basladı senin de öyle olabilirAyy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yok
Benim biraz karışık canım.7 aydır istiyoruz ama 2 ayı korunduk.2 sefer de hamile kaldım kimyasal oldu.3 seferdir de hamile kalamiyorum.pihtilasma çıktı iğne yapacakmışim hamile kalirsam.Asilama falan yok şimdilik.İnşallah canım benim senin kaç yıl olmuştu adet belirtileriyle aynı oluyor o yüzden ayırmak zor oluyor kuzum ya sen aşılama felan olmadın değil mi
Aaaa onu hiç düşünmemiştim canım normal testim yok sadece o var ya ne zor işler yarın 13. Gün olmuş oluyor dediğin gibi olursa 3 gün mutlu gezerimKuzum yaa yarınki testini heyecanla beklicem ama naçizane tavsiyem normal test yapman hani eğer çok hassasa test yarınki iğnenin etkiside çıkabilir sanki
İşte iğnenin etkisi konusu olmasa zaten burada hemen halay çekmeye başlayacağızErken gebelik testim var canım yarın sabah yaparım olumlu olursa direk doktora giderim ama iğne yüzünden tam güvenemedim aklım iğnede ay ne zor bu işler
İşte bu da oluyor bende sonradan başladı ama oluyorAz once mahrem yerde bi sanci girip cikti sol tarafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?