Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yok

A Antoryum123 canımmm o efsane ikinci çizgiyi ben de gördüm inşallah iğneden değildir 2 gün sonra direk kan versen ya ay inşallah bebiştendir çok mutlu oldum
Erken gebelik testim var canım yarın sabah yaparım olumlu olursa direk doktora giderim ama iğne yüzünden tam güvenemedim aklım iğnede ay ne zor bu işler

Eki Görüntüle 2560394 Kızlar kuruma çizgisi çıktı diğeri kuruma değildi herhalde kusura bakmayın sizide bunalttım
Ya çok güzel inşallah hamilesindir canım.ben de bu sabah test yaptım çizgi yok silik bilebugünle birlikte 5 gün var adete.Beklemek zor.Bel ağrısı var bugün bende sende de var mi

Ayy cok guzel %50 aynii belirtilrer tek fark benim goguslerimse tik yok
Loriklorik benim de bu sefer göguslerde şişme yok.gecen ay bu zamanlar şişti ama adet olmustum.imsallah bu ay olmayız.benim sadece uçlarında yanma oluyor göguste ara ara.bir de bu gün belirgin bel ağrım var.sende bel ağrısı var mi? senin bat kaciydi yakın galiba benle

Ya çok güzel inşallah hamilesindir canım.ben de bu sabah test yaptım çizgi yok silik bilebugünle birlikte 5 gün var adete.Beklemek zor.Bel ağrısı var bugün bende sende de var mi
İnşallah canım benim senin kaç yıl olmuştu adet belirtileriyle aynı oluyor o yüzden ayırmak zor oluyor kuzum ya sen aşılama felan olmadın değil mi

Yok kuzum aynı test bu şimdiki kuruma çizgisi çıktı onu atayım dedim pembe gördüğün kurumadan öncekiydi ay beynim yandı
Kuzum yaa yarınki testini heyecanla beklicem ama naçizane tavsiyem normal test yapman hani eğer çok hassasa test yarınki iğnenin etkiside çıkabilir sanki

İnşallah canım benim senin kaç yıl olmuştu adet belirtileriyle aynı oluyor o yüzden ayırmak zor oluyor kuzum ya sen aşılama felan olmadın değil mi
Benim biraz karışık canım.7 aydır istiyoruz ama 2 ayı korunduk.2 sefer de hamile kaldım kimyasal oldu.3 seferdir de hamile kalamiyorum.pihtilasma çıktı iğne yapacakmışim hamile kalirsam.Asilama falan yok şimdilik.

Kuzum yaa yarınki testini heyecanla beklicem ama naçizane tavsiyem normal test yapman hani eğer çok hassasa test yarınki iğnenin etkiside çıkabilir sanki
Aaaa onu hiç düşünmemiştim canım normal testim yok sadece o var ya ne zor işler yarın 13. Gün olmuş oluyor dediğin gibi olursa 3 gün mutlu gezerim

Erken gebelik testim var canım yarın sabah yaparım olumlu olursa direk doktora giderim ama iğne yüzünden tam güvenemedim aklım iğnede ay ne zor bu işler
İşte iğnenin etkisi konusu olmasa zaten burada hemen halay çekmeye başlayacağız yarın 13.günün mü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…