Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yavrum yinede hamile kalabilmişsin oda güzel öyle yada böyle daha 7 ay olmuş olsun daha erken yaşta küçükse normal görüyorlar

Ay zaten evet ah o iğne cidden tek tüpüm tıkalı tek tüp hamileliği oluyor ama zor oluyor işte. ever canım 13. Günüm
Canım benim ya iğneyle alakalı bi bilgim yok bilenler yazsa kaçıncı gün test yapılabilir diye yarın değil ertesi sabah kaset test yapsana kuzum 14.gün etkisi yoktur artık herhalde

14. Günü zaten adet günüm yavrum ya nasip içimde öyle bir his yok alıştım hep tamam bu kez oldu deyipte olmadığı belkide ondan ama işte yinede bi umut dünyası canım benim demedi doktor test yap diye dua etti sadece

Canım benim ya iğneyle alakalı bi bilgim yok bilenler yazsa kaçıncı gün test yapılabilir diye yarın değil ertesi sabah kaset test yapsana kuzum 14.gün etkisi yoktur artık herhalde
Ya bende öyle düşünüyorum ilk aşılamamda da yapmıştım negatifti ama kaçıncı günde yaptım hatırlamıyorumki canım yarın belli olur artık sabahın köründe yazarım

Gelmedi tatlım dur bi sabah erken gebelik testi yapcam o zaman belli olur iğnenin 12. Günü ama etkisi mi diye düşünüyorum
İnşâllah iğne etkisi değildir bitanem 12 ila 14 arası kişiden kişiye değişir geçer iğne etkisi diyorlar cnm

Ay yavrum yinede hamile kalabilmişsin oda güzel öyle yada böyle daha 7 ay olmuş olsun daha erken yaşta küçükse normal görüyorlar
Yani evet sanki kolay hamile kalabiliyorum ama hevesim kursagimda kaliyor.31 oldum evde kardeş isteyen bir ogluşum varkismet bakalım Allah hepimize nasip eder inşallah en güzel zamanda

Ya bende öyle düşünüyorum ilk aşılamamda da yapmıştım negatifti ama kaçıncı günde yaptım hatırlamıyorumki canım yarın belli olur artık sabahın köründe yazarım
Konuyu tam okuyup anlayamadım ama çatlatma iğnesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmi

Canım yarın 13. Günü oluyor işte erken gebelik testim var sabah onu yaparım o zaman belli olur artık

Konuyu tam okuyup anlayamadım ama çatlatma iğnesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmi
Evet canım ovitrellenin 12. Günündeyim sabah çok silik çizgi çıktı sevindim ama iğne o an aklıma gelmedi sonra aklımdanda çıkmıyor inşallah onun etkisi değildir

Benim bat haftaya cumartesi . Belim agriyor hafiften ama o kadar yogun degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…