- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Ay yavrum yinede hamile kalabilmişsin oda güzel öyle yada böyle daha 7 ay olmuş olsun daha erken yaşta küçükse normal görüyorlarBenim biraz karışık canım.7 aydır istiyoruz ama 2 ayı korunduk.2 sefer de hamile kaldım kimyasal oldu.3 seferdir de hamile kalamiyorum.pihtilasma çıktı iğne yapacakmışim hamile kalirsam.Asilama falan yok şimdilik.
Ay zaten evet ah o iğne cidden tek tüpüm tıkalı tek tüp hamileliği oluyor ama zor oluyor işte.İşte iğnenin etkisi konusu olmasa zaten burada hemen halay çekmeye başlayacağızyarın 13.günün mü
Canım benim ya iğneyle alakalı bi bilgim yok bilenler yazsa kaçıncı gün test yapılabilir diye yarın değil ertesi sabah kaset test yapsana kuzum 14.gün etkisi yoktur artık herhaldeAy zaten evet ah o iğne cidden tek tüpüm tıkalı tek tüp hamileliği oluyor ama zor oluyor işte.ever canım 13. Günüm
14. Günü zaten adet günüm yavrum ya nasip içimde öyle bir his yok alıştım hep tamam bu kez oldu deyipte olmadığı belkide ondan ama işte yinede bi umut dünyası canım benim demedi doktor test yap diye dua etti sadeceBence 14.günü bekleyin... Topiklerde çok okudum erkenden yapıp iğne etkisinden dolayı çift çizgi gören sonrası hüsran olanı... İnşaallah sizi ki öyle değildir ama 14.gün size garanti cevap verebilirbosuna erken gebelik testine para vermeyin çünkü bu test pozitif çıkmıssa o da çıkacaktır. Bu da kesin sonuc yine değil.. Siz gününü bekleyin genelde Dr der 14.gün veya 15.gün test yap diye.. Demedi mi dr niz?
Ya bende öyle düşünüyorum ilk aşılamamda da yapmıştım negatifti ama kaçıncı günde yaptım hatırlamıyorumki canım yarın belli olur artık sabahın köründe yazarımCanım benim ya iğneyle alakalı bi bilgim yok bilenler yazsa kaçıncı gün test yapılabilir diye yarın değil ertesi sabah kaset test yapsana kuzum 14.gün etkisi yoktur artık herhalde
Gelmedi tatlım dur bi sabah erken gebelik testi yapcam o zaman belli olur iğnenin 12. Günü ama etkisi mi diye düşünüyorum
İnşâllah iğne etkisi değildir bitanem 12 ila 14 arası kişiden kişiye değişir geçer iğne etkisi diyorlar cnmGelmedi tatlım dur bi sabah erken gebelik testi yapcam o zaman belli olur iğnenin 12. Günü ama etkisi mi diye düşünüyorum
Canım benim bi tanıdıgım tek tüpü tıkalıydı iki kere hamile kaldı olabilir yani öyle demeAy zaten evet ah o iğne cidden tek tüpüm tıkalı tek tüp hamileliği oluyor ama zor oluyor işte.ever canım 13. Günüm
Yani evet sanki kolay hamile kalabiliyorum ama hevesim kursagimda kaliyor.31 oldum evde kardeş isteyen bir ogluşum varAy yavrum yinede hamile kalabilmişsin oda güzel öyle yada böyle daha 7 ay olmuş olsun daha erken yaşta küçükse normal görüyorlar
Haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaaaYa bende öyle düşünüyorum ilk aşılamamda da yapmıştım negatifti ama kaçıncı günde yaptım hatırlamıyorumki canım yarın belli olur artık sabahın köründe yazarım
Canım benim de tek yumurtalığım var yani bir fark yok aramızda ve benim 3. Gebeliğim şu anAy zaten evet ah o iğne cidden tek tüpüm tıkalı tek tüp hamileliği oluyor ama zor oluyor işte.ever canım 13. Günüm
Konuyu tam okuyup anlayamadım ama çatlatma iğnesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmiYa bende öyle düşünüyorum ilk aşılamamda da yapmıştım negatifti ama kaçıncı günde yaptım hatırlamıyorumki canım yarın belli olur artık sabahın köründe yazarım
Canım yarın 13. Günü oluyor işte erken gebelik testim var sabah onu yaparım o zaman belli olur artıkCanım benim ya iğneyle alakalı bi bilgim yok bilenler yazsa kaçıncı gün test yapılabilir diye yarın değil ertesi sabah kaset test yapsana kuzum 14.gün etkisi yoktur artık herhalde
Her türlü duydum bi doktor 15 gün demiş onu duymamazlıktan geldimİnşâllah iğne etkisi değildir bitanem 12 ila 14 arası kişiden kişiye değişir geçer iğne etkisi diyorlar cnm
Evet canım ovitrellenin 12. Günündeyim sabah çok silik çizgi çıktı sevindim ama iğne o an aklıma gelmedi sonra aklımdanda çıkmıyor inşallah onun etkisi değildirKonuyu tam okuyup anlayamadım ama çatlatma iğnesinden bahsediyorsunuz sanırım değilmi
Benim bat haftaya cumartesi . Belim agriyor hafiften ama o kadar yogun degilLoriklorik benim de bu sefer göguslerde şişme yok.gecen ay bu zamanlar şişti ama adet olmustum.imsallah bu ay olmayız.benim sadece uçlarında yanma oluyor göguste ara ara.bir de bu gün belirgin bel ağrım var.sende bel ağrısı var mi? senin bat kaciydi yakın galiba benle
Insallah artik gebelikten her yerim agrisin istiyorumCanım göğüs ağrısı bende hemen olmadı adet günümde deli gibi ağrımaya basladı senin de öyle olabilir
Allaahiimmm cok ammmiiinnİşte bu da oluyor bende sonradan başladı ama oluyorlorikooooo hamile ol hamile hamile hamilee
Ayni gün değilmiş benim onumuzdeki çarşamba.bu arada şu agizdaki kuruluk bende de var.hayirlisi.......Benim bat haftaya cumartesi . Belim agriyor hafiften ama o kadar yogun degil
Geceleri özellikle cok oluyor aslinda carsamba test gunumAyni gün değilmiş benim onumuzdeki çarşamba.bu arada şu agizdaki kuruluk bende de var.hayirlisi.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?