Ay sende yerlesme kanaması olmuş canım süper.bende öyle bir şey olmadı.ama dün sol belim ağrıdı baya.ve sol alt karnımda batma oluyor.Sol kasik agrisi oluyor.bacakta olan ağrılar bende de oluyor.ama göguslerde tık yok.Bugun test yapamadım ama 2 gündür negatif çıkıyor.yarin yine yaparım test ay inşallah hamileyizdir saglikla❤Merhabalar bende 6. Ayım bu ay hamileliğe karar veridğimden beri. Ve sanki ben düşündüğümden beri her ay daaha ayın ortasındayken göğüslerim patlayacak gibi şişer ve ağrırdı. Bu ay ciddi anlamda hamilelik belirtilerim var reglime 4 gün var. Ama göğüslerimde tık yok hani öncesinde de adetimin geleceğini göğüslerimin iki gün öncesinde ağrımasından anlardım şimdi dört gün kaldı regliye göğüslerim yumuşacık bide ben mi ilk kez farkettim bilmiyorum göğüs uçlarımın üstüne ve kenarlarında beyaz ucu sivilce ucu gibi beyaz benekler çoğaldı. Ben de şu dört günün geçmesini bekliyorum ve içimde sürekli gezen bi ağrı ve batma üst bacağımda da çekilme var uykuya yatarken yan yatamıyorum sızıdan sırt üstü de uyumaya alışık değilim uykularım harap oldu bide regliye 10 gün kala bende uçuk pembe iki üç damla kanama geldi peçeteme ve ne bi ağrıne bi sızı olmadan lavaboya gittiğimde farkettim peçeteme de iki damla pembe kan değdi. Yeminle geçmiyo günler
Ay insallah tutar ikimizinkide ya zmn yaklastikca sinir kupu oluo insan test yapcanmi sen ?Bende de belirti yok bugun ya umutsuzca bekliyorum
senin adet ne zamandı canimAy insallah tutar ikimizinkide ya zmn yaklastikca sinir kupu oluo insan test yapcanmi sen ?
Aynen ya geriliyorum iyice adet lafini duymak bile beni benden aliyor artik duymak gormek istemiyirum hamiş olmak istiyorum . Test yaptirmiyor esim ya carsambaya kadar sabir diyor acele etme bu sefer diyor .halbuki ilkinde kendisi acele ettiAy insallah tutar ikimizinkide ya zmn yaklastikca sinir kupu oluo insan test yapcanmi sen ?
Ayh canım bilmiyorum ya ama nedense kendimi hamile hissediyorum şu gğnler geçsin de test yapayım en çok da göğüslerimde ağrı sızı olmaması haile olduğumu hissettiriyo banaAy sende yerlesme kanaması olmuş canım süper.bende öyle bir şey olmadı.ama dün sol belim ağrıdı baya.ve sol alt karnımda batma oluyor.Sol kasik agrisi oluyor.bacakta olan ağrılar bende de oluyor.ama göguslerde tık yok.Bugun test yapamadım ama 2 gündür negatif çıkıyor.yarin yine yaparım test ay inşallah hamileyizdir saglikla❤
Persembe gunusenin adet ne zamandı canim
Normalde doktor bugun test yap dedi ama bn yapmicam persembe cuma adet olmazsam kan veririm insallah olmayiz adet fln ya bnde cok istiom ewi toplamakla ugrasiom en azindan kafam dagilir die sewiniodum ama aklima gelio tam belirti yok diom bi yerim agrio tam belirti var diom bi anda yok oluo gicik oldum bedenim benimle oyun oynuoAynen ya geriliyorum iyice adet lafini duymak bile beni benden aliyor artik duymak gormek istemiyirum hamiş olmak istiyorum . Test yaptirmiyor esim ya carsambaya kadar sabir diyor acele etme bu sefer diyor .halbuki ilkinde kendisi acele ettisen ne zaman test gunun
Bedenin seninle dalga geciyorNormalde doktor bugun test yap dedi ama bn yapmicam persembe cuma adet olmazsam kan veririm insallah olmayiz adet fln ya bnde cok istiom ewi toplamakla ugrasiom en azindan kafam dagilir die sewiniodum ama aklima gelio tam belirti yok diom bi yerim agrio tam belirti var diom bi anda yok oluo gicik oldum bedenim benimle oyun oynuo
Bnde sovuom ona wallaBedenin seninle dalga geciyor
Aynen oyle zaman geçmiyor su 3 gun geçmiyor 3 yil gibi geliyorBnde sovuom ona wallazmn cabuk gecmisti artik yawasladi sanki
Rabbim hayirlisini nasip eder insallah hepimizeAynen oyle zaman geçmiyor su 3 gun geçmiyor 3 yil gibi geliyor
Insallah insallah ya bakalim nasipRabbim hayirlisini nasip eder insallah hepimize
Canım ben de hamile hissediyorumAyh canım bilmiyorum ya ama nedense kendimi hamile hissediyorum şu gğnler geçsin de test yapayım en çok da göğüslerimde ağrı sızı olmaması haile olduğumu hissettiriyo bana
Ayy benim de çarşambaPersembe gunu
ben test yapacaktım eşim izin vermedi adetin bir gün geçerse kana gideriz dedi. O benden de heyecanlı. Sizinde akıntınız var mı ben sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diyorum şeffaf yoğun bi akıntı geliyo bide dedim ya benim reglime on gün varken doktora gittim doktor bana önündeki on günü hamileymiş gibi geçir renginden dolayı yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum dedi en çok ta o umutlandırdı beni bide göğsümde oluşan beneklenmeler ayrıca kasıklarımda ki iğne batmaları. Ama hamilelikte kabızlık olur diyolar bende afedersiniz ishal oluyorum yüzümde çok çirkinleşti aman Allahım beklemek niye bu kadar zor yaCanım ben de hamile hissediyorumAma testte negatif görünce ya da adet gelince his miş kalmiyor
Canım ben adete yakın zamanda ishal gibi olmuştum. Herkes kabız olmuyor yani. Hala da ishal gibiyim.B
ben test yapacaktım eşim izin vermedi adetin bir gün geçerse kana gideriz dedi. O benden de heyecanlı. Sizinde akıntınız var mı ben sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diyorum şeffaf yoğun bi akıntı geliyo bide dedim ya benim reglime on gün varken doktora gittim doktor bana önündeki on günü hamileymiş gibi geçir renginden dolayı yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum dedi en çok ta o umutlandırdı beni bide göğsümde oluşan beneklenmeler ayrıca kasıklarımda ki iğne batmaları. Ama hamilelikte kabızlık olur diyolar bende afedersiniz ishal oluyorum yüzümde çok çirkinleşti aman Allahım beklemek niye bu kadar zor ya
Peki hamile misinizCanım ben adete yakın zamanda ishal gibi olmuştum. Herkes kabız olmuyor yani. Hala da ishal gibiyim.
canım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza daB
ben test yapacaktım eşim izin vermedi adetin bir gün geçerse kana gideriz dedi. O benden de heyecanlı. Sizinde akıntınız var mı ben sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diyorum şeffaf yoğun bi akıntı geliyo bide dedim ya benim reglime on gün varken doktora gittim doktor bana önündeki on günü hamileymiş gibi geçir renginden dolayı yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum dedi en çok ta o umutlandırdı beni bide göğsümde oluşan beneklenmeler ayrıca kasıklarımda ki iğne batmaları. Ama hamilelikte kabızlık olur diyolar bende afedersiniz ishal oluyorum yüzümde çok çirkinleşti aman Allahım beklemek niye bu kadar zor ya
canım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza daB
Evet evet evetPeki hamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?