Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay sende yerlesme kanaması olmuş canım süper.bende öyle bir şey olmadı.ama dün sol belim ağrıdı baya.ve sol alt karnımda batma oluyor.Sol kasik agrisi oluyor.bacakta olan ağrılar bende de oluyor.ama göguslerde tık yok.Bugun test yapamadım ama 2 gündür negatif çıkıyor.yarin yine yaparım test ay inşallah hamileyizdir saglikla❤

Ay insallah tutar ikimizinkide ya zmn yaklastikca sinir kupu oluo insan test yapcanmi sen ?
Aynen ya geriliyorum iyice adet lafini duymak bile beni benden aliyor artik duymak gormek istemiyirum hamiş olmak istiyorum . Test yaptirmiyor esim ya carsambaya kadar sabir diyor acele etme bu sefer diyor .halbuki ilkinde kendisi acele etti sen ne zaman test gunun

Ayh canım bilmiyorum ya ama nedense kendimi hamile hissediyorum şu gğnler geçsin de test yapayım en çok da göğüslerimde ağrı sızı olmaması haile olduğumu hissettiriyo bana

Normalde doktor bugun test yap dedi ama bn yapmicam persembe cuma adet olmazsam kan veririm insallah olmayiz adet fln ya bnde cok istiom ewi toplamakla ugrasiom en azindan kafam dagilir die sewiniodum ama aklima gelio tam belirti yok diom bi yerim agrio tam belirti var diom bi anda yok oluo gicik oldum bedenim benimle oyun oynuo

Bedenin seninle dalga geciyor

B
Canım ben de hamile hissediyorum Ama testte negatif görünce ya da adet gelince his miş kalmiyor
ben test yapacaktım eşim izin vermedi adetin bir gün geçerse kana gideriz dedi. O benden de heyecanlı. Sizinde akıntınız var mı ben sürekli lavaboya gidiyorum adet oldum diyorum şeffaf yoğun bi akıntı geliyo bide dedim ya benim reglime on gün varken doktora gittim doktor bana önündeki on günü hamileymiş gibi geçir renginden dolayı yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum dedi en çok ta o umutlandırdı beni bide göğsümde oluşan beneklenmeler ayrıca kasıklarımda ki iğne batmaları. Ama hamilelikte kabızlık olur diyolar bende afedersiniz ishal oluyorum yüzümde çok çirkinleşti aman Allahım beklemek niye bu kadar zor ya

Canım ben adete yakın zamanda ishal gibi olmuştum. Herkes kabız olmuyor yani. Hala da ishal gibiyim.

canım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza da

canım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…