Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya o kadar farklı bir halmiş ki hamilelik ben ben gibi değilim inşallah normale dönerim ya. Herkes rahat geçirsin inşallah hamişliğini

Ya hayırlısı olsun seni merak ettiğim için baktım ama umduğumu bulamadım biz de heveslendirdik hakkını helal et, hayırlı zamanda olur inş
Ay olur mu helali hoş olsun nasipten ötesi yok bakalım bide doktor değiştireyim diyorum başımdan geçenleri anlatayım belki farklı bir yol izleyebilir vazgeçmek yok

Ay olur mu helali hoş olsun nasipten ötesi yok bakalım bide doktor değiştireyim diyorum başımdan geçenleri anlatayım belki farklı bir yol izleyebilir vazgeçmek yok
İyi yaparsın canım, gece yazmışsın ya yumurta 25ten büyük olunca kiste dönüşüyormuş diye ben de öyle biliyordum 18-23 mm olunca çatlıyor daha fazlasını pek duymadım bile bile mi yaptı acaba aşılamayı para için mi yani sen anlarsın hal ve hareketlerinden ? Çok büyümesi de iyi değil sanırım daha iyi bir doktora denk gelirsin inş

Ya o kadar farklı bir halmiş ki hamilelik ben ben gibi değilim inşallah normale dönerim ya. Herkes rahat geçirsin inşallah hamişliğini
İlk üç ay öyle oluyor malesef kendinde olmuyor insan hem hormonlar hem stres etkisinden, yavaş yavaş uyum sağlarız inş

Canım üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı ve en güzel zamanda nasip etsin insallah sana.Bak oluruna bırak hazirana kadar.Ve evine çocuğuna odaklanmaya çalış.Allah yazdiysa bugün ya da yarın olacak nasilsa.Ama insan üzülüyor ve bi an önce olsun istiyor çok iyi biliyorum.Rahat olmaya çalışalım biz elimizden geldiğince

Kızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar ne denebilir ki duadan başka dalımız yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…