- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen bende öyle yaaa seninle aynı evredeyiz tam valla bizKız ben de sıcaktan uyuyamıyorum gece, çok sıcak oluyorum ve çok terliyorum.
Ay yerim ya demekki benimkide solda hala orda bir ağırlık varEvet ultrasondan gördüm zaten hep sağ taraftan ağrılarım oluyodu sol boş
Benim de solda sanırım ultrasonda bakarken sol tarafta gözüktü ama genel bı Ağrı var her iki tarafta da bendeAy yerim ya demekki benimkide solda hala orda bir ağırlık var
Ya o kadar farklı bir halmiş ki hamilelik ben ben gibi değilimKoku hassasiyeti de olacak birkaç hafta içinde, normal bir hassasiyet değil ileri dereceinsanlar bile kokuyor yani hatta, olabildiğince rahat geçirelim inş yiyebildiğimiz kadar yiyelim son aylarda insan doymuyor bu sefer, değişik zamanlar bekliyor bizi
Aynı şeyleri yaşayıp aynı değerle öğrendik zaten.Aynen bende öyle yaaa seninle aynı evredeyiz tam valla biz
Öyle bitanem napalım Rabbim nasip etmeyince olmuyor işteYa hayirlisi olsun ne diyelim kuzu vallaha ya artik doyecek soz de yok nasip
Zannetmem canım hayırlısı böyleymiş nasiphakkında hayırlısı olsun canım başka şeylerle meşgul olmak iyi gelir insAllah dağıtırsn kafanı biraz canım dualarım seninle
yaa hayırlısı olsun canım insAllah yeniden koyulaşır
Ay olur mu helali hoş olsun nasipten ötesi yok bakalım bide doktor değiştireyim diyorum başımdan geçenleri anlatayım belki farklı bir yol izleyebilir vazgeçmek yokYa hayırlısı olsun seni merak ettiğim için baktım ama umduğumu bulamadımbiz de heveslendirdik hakkını helal et, hayırlı zamanda olur inş
Aynen canım adet günümü bekleyeyim ne olur ne olmaz hayırlısı tabi herşeyden önceHayırlısı olsun canım yinede bekle biraz daha testler yanıltıcı olabiliyor bazen
Olumsuz tatlım sabah yaptım negatif dün sanırım iğnenin çok az etkisinden öyle çıkmış olmalı erken gebelik testiydi hiç yoktu nasip kuzum
Bence belli olmaz daha cnm Rabbim büyükZannetmem canım hayırlısı böyleymiş nasip
İyi yaparsın canım, gece yazmışsın ya yumurta 25ten büyük olunca kiste dönüşüyormuş diye ben de öyle biliyordum 18-23 mm olunca çatlıyor daha fazlasını pek duymadım bile bile mi yaptı acaba aşılamayı para için mi yani sen anlarsın hal ve hareketlerinden ? Çok büyümesi de iyi değil sanırım daha iyi bir doktora denk gelirsin inşAy olur mu helali hoş olsun nasipten ötesi yok bakalım bide doktor değiştireyim diyorum başımdan geçenleri anlatayım belki farklı bir yol izleyebilir vazgeçmek yok
İlk üç ay öyle oluyor malesef kendinde olmuyor insan hem hormonlar hem stres etkisinden, yavaş yavaş uyum sağlarız inşYa o kadar farklı bir halmiş ki hamilelik ben ben gibi değiliminşallah normale dönerim ya. Herkes rahat geçirsin inşallah hamişliğini
Canım üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı ve en güzel zamanda nasip etsin insallah sana.Bak oluruna bırak hazirana kadar.Ve evine çocuğuna odaklanmaya çalış.Allah yazdiysa bugün ya da yarın olacak nasilsa.Ama insan üzülüyor ve bi an önce olsun istiyor çok iyi biliyorum.Rahat olmaya çalışalım biz elimizden geldiğinceN Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
N Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar ne denebilir ki duadan başka dalımız yokKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Canım benim ya hakkında hayırlısı olsun başka diyecek bir şey yok gerçektenKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Yayılıyodur büyük ihtimal canım o ağrıBenim de solda sanırım ultrasonda bakarken sol tarafta gözüktü ama genel bı Ağrı var her iki tarafta da bende
Ay inşallah canım benim herşey yolunda gider sağlıcaklaaAynı şeyleri yaşayıp aynı değerle öğrendik zaten.Beraber doğuracağız inşallah.
Aynen öyle canımmmAynen canım adet günümü bekleyeyim ne olur ne olmaz hayırlısı tabi herşeyden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?