- 25 Temmuz 2013
- 13.359
- 54.563
- 798
Canım akıntıya takılma sen de, herkeste aynı olmuyor o, bende döllenmeden sonraki hafta akıntı kesilmişti. Kupkuruydum. Hala da öyle akıntım var diyebileceğim bir şey yok. Herkeste farkli oluyor o.canım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza da
İç sesim bana da hamilesin diyor ama hayırlısı herşeyin şu içimde gezen ağrı acı diğer belirtiler hepsi şüphelendiriyo beni. Bir şey sorucam ekstra takviye şeyler kullanıyo musunuz keçi boynuzu gibi. Ben üç gün havuç kürü yaptım bide belime bardak attırdım en son ay başka da bişey yapmadım inşallah hamişizdir belirtilerle hareket ediyoruz ama inşallah sen de hamişsinfir bendecanım sanki senin ihtimal baya yüksek gibi görünüyor hamilelik yani.insallah olur.bende kabızlık vardı geçen haftalarda ama şu an yok.benim akıntı biraz olmuştu sarı ama bu günlerde yok.benim bugün pek bir belirti olmadı.dune kadar hep vardı .hazirladim kendimi olumsuza da
Ayh ne kadar mutlu oldum Peki sizin belirtiler neydi mesela kaç ay sonunda oldu göğüsleriniz ağrılı mıydı yoksa aksine yumuşak mıydı hepsini öğrenmek istiyorum kendi belirtilerimle karşılaştırcam yerleşme kanaması yaşadınız mı yaşadıysanız rengi neydiEvet evet evet
Rabbim size de nasip etsin. Çok yeni daha benim, yarın kan vereceğim bakalim inşallah yükselmiştir güzelce.
Asilamami seninde ? Yapmayi dusunmuorum acikcasi zmn az zaten bu sefer salicam elimden geldikce umarim guzl hbrr alirizAyy benim de çarşambaNe zaman test yapcan canım.Ben herhalde yarın yaparım çok korkuyorum çoook
Ağzından bal damlıyo amin amin amin aminEn yakınından 2020 Eylül anneleri olarak toplanalım inşallah
Hadi yaaa tamam canım❤BeklemedeyimCanım akıntıya takılma sen de, herkeste aynı olmuyor o, bende döllenmeden sonraki hafta akıntı kesilmişti. Kupkuruydum. Hala da öyle akıntım var diyebileceğim bir şey yok. Herkeste farkli oluyor o.
canım ben folik asit kullaniyorum ve pihtilasmam için de coraspirin.herhangi bir şey yapmadim bunların dışındaİç sesim bana da hamilesin diyor ama hayırlısı herşeyin şu içimde gezen ağrı acı diğer belirtiler hepsi şüphelendiriyo beni. Bir şey sorucam ekstra takviye şeyler kullanıyo musunuz keçi boynuzu gibi. Ben üç gün havuç kürü yaptım bide belime bardak attırdım en son ay başka da bişey yapmadım inşallah hamişizdir belirtilerle hareket ediyoruz ama inşallah sen de hamişsinfir bende
Ay insAllah cnm inan çok dua ediyorum hepinizeAy az kaldi kizlar dua edin gi 4 5 kisi bu hafta herseyi belli olcak bizde hamis olak ya
Ben folikasit aldım ama düzenli kullanmıyorum maalesef hatta aklıma gelmişken kalkıp içeyimcanım ben folik asit kullaniyorum ve pihtilasmam için de coraspirin.herhangi bir şey yapmadim bunların dışında
Yok canım ben aşılama yaptirmadim daha önce.Ben de salmak isterdim ama pihtilasma var ya erken öğrenmek istiyorum igneye baslayacagiz.eğer varsa tabi hamilelikAsilamami seninde ? Yapmayi dusunmuorum acikcasi zmn az zaten bu sefer salicam elimden geldikce umarim guzl hbrr aliriz
Benim regliye 4 gün var heyecandan çatlayacam valla hamile olalım da artık cinsiyet konuşalım beslenme hakkında konuşalımAy az kaldi kizlar dua edin gi 4 5 kisi bu hafta herseyi belli olcak bizde hamis olak ya
Evet iç.ben de düzenli icmiyordum önceleri ama benim durumumda daha fazla folik asit ihtiyacı oluyormuş.ondan her gün aksatmiyorumBen folikasit aldım ama düzenli kullanmıyorum maalesef hatta aklıma gelmişken kalkıp içeyim
Folbiol mu kullanıyosun içtim şimdiEvet iç.ben de düzenli icmiyordum önceleri ama benim durumumda daha fazla folik asit ihtiyacı oluyormuş.ondan her gün aksatmiyorum
Evet folbiolFolbiol mu kullanıyosun içtim şimdi
Yumurtlamadan 10 gün sonra diyolarKızlar bir şey sorcam.Idrar testinde , yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkıyor?
Bende folbiol kullanıyorum şimdi içtim göz önüne koydum ki her gün içeyimEvet folbiol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?