Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım akıntıya takılma sen de, herkeste aynı olmuyor o, bende döllenmeden sonraki hafta akıntı kesilmişti. Kupkuruydum. Hala da öyle akıntım var diyebileceğim bir şey yok. Herkeste farkli oluyor o.

İç sesim bana da hamilesin diyor ama hayırlısı herşeyin şu içimde gezen ağrı acı diğer belirtiler hepsi şüphelendiriyo beni. Bir şey sorucam ekstra takviye şeyler kullanıyo musunuz keçi boynuzu gibi. Ben üç gün havuç kürü yaptım bide belime bardak attırdım en son ay başka da bişey yapmadım inşallah hamişizdir belirtilerle hareket ediyoruz ama inşallah sen de hamişsinfir bende

Evet evet evet
Rabbim size de nasip etsin. Çok yeni daha benim, yarın kan vereceğim bakalim inşallah yükselmiştir güzelce.
Ayh ne kadar mutlu oldum Peki sizin belirtiler neydi mesela kaç ay sonunda oldu göğüsleriniz ağrılı mıydı yoksa aksine yumuşak mıydı hepsini öğrenmek istiyorum kendi belirtilerimle karşılaştırcam yerleşme kanaması yaşadınız mı yaşadıysanız rengi neydi

canım ben folik asit kullaniyorum ve pihtilasmam için de coraspirin.herhangi bir şey yapmadim bunların dışında

canım ben folik asit kullaniyorum ve pihtilasmam için de coraspirin.herhangi bir şey yapmadim bunların dışında
Ben folikasit aldım ama düzenli kullanmıyorum maalesef hatta aklıma gelmişken kalkıp içeyim

Asilamami seninde ? Yapmayi dusunmuorum acikcasi zmn az zaten bu sefer salicam elimden geldikce umarim guzl hbrr aliriz
Yok canım ben aşılama yaptirmadim daha önce.Ben de salmak isterdim ama pihtilasma var ya erken öğrenmek istiyorum igneye baslayacagiz.eğer varsa tabi hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…