- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Canım üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı ve en güzel zamanda nasip etsin insallah sana.Bak oluruna bırak hazirana kadar.Ve evine çocuğuna odaklanmaya çalış.Allah yazdiysa bugün ya da yarın olacak nasilsa.Ama insan üzülüyor ve bi an önce olsun istiyor çok iyi biliyorum.Rahat olmaya çalışalım biz elimizden geldiğince
Senn de bnm gibi erkn baslamisFatmişimm evet ekmek zeytin süt kraker yoğurt ancak bunları yiyorum dün hiçbir şey yemedim
Masalllhh cok iimis. Bole ilersn insllhKızlar çarşamba gğnü kan sonucum 130du bugün verdim 886 çıkmış baya yükselmiş❤
İnşallah canım benimMasalllhh cok iimis. Bole ilersn insllh
9. Haftaya gelince rahatliyorsun ama en az 3 hafta böyle gitti benim mahfoldumFatmişimm evet ekmek zeytin süt kraker yoğurt ancak bunları yiyorum dün hiçbir şey yemedim
Yarın gideceğim canım daha gitmedim, cuma günü pembe leke oldu dün kahverengiye döndü bugün yok bakalım, ağrılarım oluyor kasık bel ağrıları inş yarın görürüm, sen ne yaptın hiç yoksun buralarda?
Yaa çok güzel.Kızlar çarşamba gğnü kan sonucum 130du bugün verdim 886 çıkmış baya yükselmiş❤
İnşallah canım yükselicek hayırlısıylaYaa çok güzel.İnşallah benim de böyle güzel güzel yükselir.
Biliyorsun bende çok kanama olmuştu, kahverengiye dönmüştü. Sen zaten progestan almışsın. Kendini fazla yorma, sıkıntı olmaz. Bende alt tarafta ağrılar oluyor. Yatakta yatarken de sağa sola dönerken karnımda kasılma oluyor. Geçen hafta doktora gittim, şimdilik ultrason ölçümü de bir hafta önden gidiyor ama o son adetime denk gelir ilerde diye düşünüyorum. Çok şükür iyiyiz biz.Yarın gideceğim canım daha gitmedim, cuma günü pembe leke oldu dün kahverengiye döndü bugün yok bakalım, ağrılarım oluyor kasık bel ağrıları inş yarın görürüm, sen ne yaptın hiç yoksun buralarda?
kuzum maşallah çok güzel artmışKızlar çarşamba gğnü kan sonucum 130du bugün verdim 886 çıkmış baya yükselmiş
aynen cnmYayılıyodur büyük ihtimal canım o ağrı
kız MasAllah byaa fazla yükseliyor seninKızlar çarşamba gğnü kan sonucum 130du bugün verdim 886 çıkmış baya yükselmiş❤
günde bı fincan içmekte sıkıntı yok cnm diyetisyenim önermişti banaKızlar hamilelikte türk kahvesi içmekte sıkıntı olmaz dimi misafirlikteyim onlarda bilmiyor hamile oldugumu mecbur içicem
Sağol canım benim inşallah böyle devam etsinaynen cnm
kız MasAllah byaa fazla yükseliyor senin ❣
günde bı fincan içmekte sıkıntı yok cnm diyetisyenim önermişti bana
Merhabalar bende 6. Ayım bu ay hamileliğe karar veridğimden beri. Ve sanki ben düşündüğümden beri her ay daaha ayın ortasındayken göğüslerim patlayacak gibi şişer ve ağrırdı. Bu ay ciddi anlamda hamilelik belirtilerim var reglime 4 gün var. Ama göğüslerimde tık yok hani öncesinde de adetimin geleceğini göğüslerimin iki gün öncesinde ağrımasından anlardım şimdi dört gün kaldı regliye göğüslerim yumuşacık bide ben mi ilk kez farkettim bilmiyorum göğüs uçlarımın üstüne ve kenarlarında beyaz ucu sivilce ucu gibi beyaz benekler çoğaldı. Ben de şu dört günün geçmesini bekliyorum ve içimde sürekli gezen bi ağrı ve batma üst bacağımda da çekilme var uykuya yatarken yan yatamıyorum sızıdan sırt üstü de uyumaya alışık değilim uykularım harap oldu bide regliye 10 gün kala bende uçuk pembe iki üç damla kanama geldi peçeteme ve ne bi ağrıne bi sızı olmadan lavaboya gittiğimde farkettim peçeteme de iki damla pembe kan değdi. Yeminle geçmiyo günlerLoriklorik benim de bu sefer göguslerde şişme yok.gecen ay bu zamanlar şişti ama adet olmustum.imsallah bu ay olmayız.benim sadece uçlarında yanma oluyor göguste ara ara.bir de bu gün belirgin bel ağrım var.sende bel ağrısı var mi? senin bat kaciydi yakın galiba benle
İnşallah canım benim bi de ben yemekhanede çalışıyorum biliyo musun yarın işyerinde nasıl durucam bakalımSenn de bnm gibi erkn baslamisbnm 11. Hafta gibi gecmeye basldi yavas yavas. 13 14 te tamamen bitti. Insllh senn de ole uzamaz
Oyyy Allah yardımcımız olsun çok zormuş9. Haftaya gelince rahatliyorsun ama en az 3 hafta böyle gitti benim mahfoldum
Bende de belirti yok bugun ya umutsuzca bekliyorumL Loriklorik nasilsin durumun ne sanirim bnm tutmadi ya gogus agrim azaldi bacagim sizlio adet belirtim di hep bel agrim ve arada kasik agrisi var uctu belirtiler bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?