Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sagol kuzum sen anlarsin beni .

S Sibelll16 durumlar nasıl canımcım? Kese görüldü mü?
Yarın gideceğim canım daha gitmedim, cuma günü pembe leke oldu dün kahverengiye döndü bugün yok bakalım, ağrılarım oluyor kasık bel ağrıları inş yarın görürüm, sen ne yaptın hiç yoksun buralarda?

Biliyorsun bende çok kanama olmuştu, kahverengiye dönmüştü. Sen zaten progestan almışsın. Kendini fazla yorma, sıkıntı olmaz. Bende alt tarafta ağrılar oluyor. Yatakta yatarken de sağa sola dönerken karnımda kasılma oluyor. Geçen hafta doktora gittim, şimdilik ultrason ölçümü de bir hafta önden gidiyor ama o son adetime denk gelir ilerde diye düşünüyorum. Çok şükür iyiyiz biz.
Yarın inşallah görürsün. Güzel haberini takipteyim :)))

Yayılıyodur büyük ihtimal canım o ağrı
aynen cnm
Kızlar çarşamba gğnü kan sonucum 130du bugün verdim 886 çıkmış baya yükselmiş
kız MasAllah byaa fazla yükseliyor senin
Kızlar hamilelikte türk kahvesi içmekte sıkıntı olmaz dimi misafirlikteyim onlarda bilmiyor hamile oldugumu mecbur içicem
günde bı fincan içmekte sıkıntı yok cnm diyetisyenim önermişti bana

Merhabalar bende 6. Ayım bu ay hamileliğe karar veridğimden beri. Ve sanki ben düşündüğümden beri her ay daaha ayın ortasındayken göğüslerim patlayacak gibi şişer ve ağrırdı. Bu ay ciddi anlamda hamilelik belirtilerim var reglime 4 gün var. Ama göğüslerimde tık yok hani öncesinde de adetimin geleceğini göğüslerimin iki gün öncesinde ağrımasından anlardım şimdi dört gün kaldı regliye göğüslerim yumuşacık bide ben mi ilk kez farkettim bilmiyorum göğüs uçlarımın üstüne ve kenarlarında beyaz ucu sivilce ucu gibi beyaz benekler çoğaldı. Ben de şu dört günün geçmesini bekliyorum ve içimde sürekli gezen bi ağrı ve batma üst bacağımda da çekilme var uykuya yatarken yan yatamıyorum sızıdan sırt üstü de uyumaya alışık değilim uykularım harap oldu bide regliye 10 gün kala bende uçuk pembe iki üç damla kanama geldi peçeteme ve ne bi ağrıne bi sızı olmadan lavaboya gittiğimde farkettim peçeteme de iki damla pembe kan değdi. Yeminle geçmiyo günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…