Inşallah canim...hayırlısı olsun canım insAllah güzel sonuç alırsın
İnsAllah tersi olur pozitif görürüz canım
Hım oda Bi ihtimal cnm haklı eşinBırakmıyor üzüleceksin diyo bide arkadaşım demişti benim idrarda çıkmadı ama kanda çıktı diye o yüzden testlere güvenmiyo
Ay inş cnm bu ay rahim filmi çekildim Bi sıkıntı yok çok şükür hayırlısı bakalımhayırlısı olsun canım insAllah güzel sonuç alırsın
İnsAllah tersi olur pozitif görürüz canım
Canım ben 10.gün öğrendimKızlar bir şey sorcam.Idrar testinde , yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkıyor?
Ağzından bal damlıyo amin amin amin amin
Tebrikler, darısı tüüüm bekleyen anne adaylarınaCanım ben 10.gün öğrendim
Teşekkürler canım hepinize nasip olsun inşallahTebrikler, darısı tüüüm bekleyen anne adaylarına
Bende de bar akinti su gibi ara ara oluyor ama adet belirtilrrim basladi en korktugum seyMesela bende suan su gibi akıntı oluyor çamasırım ıslanıyor falan
Yap gitsin ne kaybedersinBenim evde var ama Bi ay yapmıştım çıkmayınca baya canım sıkılmıştı Bi kaç gün daha dayanırım snaırım
Canım belli olmaz aklına kötüyü getirme bende su gibi oluyo sanki adet oldum sanırsın ya öyle bi his inşallah güzel sonucu alıcazBende de bar akinti su gibi ara ara oluyor ama adet belirtilrrim basladi en korktugum sey
Yap gitsin ne kaybedersin
Aynen oyle bi hisCanım belli olmaz aklına kötüyü getirme bende su gibi oluyo sanki adet oldum sanırsın ya öyle bi his inşallah güzel sonucu alıcaz❤
Ayh midem yine bulanmaya başladı valla üşütmedim de ama midem çok fena bulanıyo bastırsın diye muz yedim şu an. Ben hayatım boyunca patik giymedim on gündür çorap patik örgü yelek giyiyorum kendimi sıcak tutuyorum sürekli eşimde bunun farkında bu sefer oldu diyo dün de diyo ki rüyamda gördüm ikiz erkek bebeğimiz olmuştu ismini de aras ile hazar koymuştukHım oda Bi ihtimal cnm haklı eşin
Bata ne kadar var ve kanamalarının rengi ne bata kaç gün kala gördün kanamalarıŞu an benim sıkıntım ara kanamalar ve yeni keşfettiğini yumurtlama dönemi kanamasi. Bir ayda neredeyse 3 kez kanama görüyorum, doktor bir izahta bulunamadı. O işi de cozersem tam yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalışacağım.
Aynen az kaldı ya inşallah güzel haberler ver bizeeAynen oyle bi his
Cok isterim inanki içimde ne yanginlar var bi bilseniz..Aynen az kaldı ya inşallah güzel haberler ver bizee
Hadi insallah guzl hberlerleCanım yarın aksam yapicam ben
Ahh kuzum maşallah yaaa☺Canım ben 10.gün öğrendim
Inşallah kuzum❤Hadi insallah guzl hberlerle
Bilmemmi inan hissediyorum canım ama inşallah yüzğn gülücek duamdasınız hepCok isterim inanki içimde ne yanginlar var bi bilseniz..
Canım herkeste aynı olmazmış inşallah sende de vardır yaaa herkes hamiş olsun inşallahAhh kuzum maşallah yaaa☺❤Ay ben de 8 ve 9. gün test yapmışım negatifti.bakalim bir de 11. gün yarın yapcam hayırlısı...
merhaba canim 10.gune kadar kasik agrin varmiydi.benim bat a 7 gun var ama kasik agrim cok fazlaCanım ben 10.gün öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?