Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bende de bu şef e göğüs hassasiyeti pek yok.sadece uçlarında yanma gibi batma gibi bir şeyler oldu ara ara.2 aydır göğüsler sisiyordu ama adet oluyordum.bakalim ins❤
insallah canim hayirlisi hakkimizda.benim haziranda dusugum var ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra tekrar ilk deneyisim.gecen sefer hic takmadim ama cok pimpirikliyim bu sefer bi ofreneyim doktordan cikmam heralde

Doktor nasıl bir izahta bulunamadı anlamadım çünkü normal bir durum değil bu, rahim enfeksiyonu olabilir endometriosiz gibi bir adı var yanlış hatırlamıyorsam ya da başka birşey olabilir, vajinal muayene yapmıştır belki doktorun ama bence başka bir doktora daha gitmelisin

insallah canim hayirlisi hakkimizda.benim haziranda dusugum var ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra tekrar ilk deneyisim.gecen sefer hic takmadim ama cok pimpirikliyim bu sefer bi ofreneyim doktordan cikmam heralde
Evet canım benim de 3 ay içinde 2 kimyasalim var malesef.bende acayip korkuyorum

canım ben kasık ağrısı ve Hic belirti olmadan da hamile kaldım şaşırdım hatta nasıl belirtisiz diye. ama pihtilasmadan düşmüş yavrum.sen 2014 annesi değilsin seni?
Son yazdığını anlamadım kuzum da hiçbir şeyin annesi değilim oyy
Herkeste bir olmuyor ama ya bazısında çok oluyor kasık sğrısı sanırım
Bana ne bende olsun çok olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…