bana da oldu lorikBenim goguslerimin koseleri agriyor bugunde
Hadi inşallah bebiştendir adetten önce ağrırmıydıBenim goguslerimin koseleri agriyor bugunde
insallah canim hayirlisi hakkimizda.benim haziranda dusugum var ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra tekrar ilk deneyisim.gecen sefer hic takmadim ama cok pimpirikliyim bu sefer bi ofreneyim doktordan cikmam heraldeCanım bende de bu şef e göğüs hassasiyeti pek yok.sadece uçlarında yanma gibi batma gibi bir şeyler oldu ara ara.2 aydır göğüsler sisiyordu ama adet oluyordum.bakalim ins❤
Stresten uzak durması lazım inşallah toparlar bir an önceGelir insallah bilmem ki kendini toparlamasi gerek bence
Hayir kuzum agrimazdi insallah bebistendirHadi inşallah bebiştendir adetten önce ağrırmıydı
canım ben kasık ağrısı ve Hic belirti olmadan da hamile kaldım şaşırdım hatta nasıl belirtisiz diye. ama pihtilasmadan düşmüş yavrum.sen 2014 annesi değilsin seni?Ah ahh keşke benim de kasık ağrım olsa çok olsa çok olsaaa
Herkeste bir olmuyor ama ya bazısında çok oluyor kasık sğrısı sanırımAh ahh keşke benim de kasık ağrım olsa çok olsa çok olsaaa
Oyle tabi strs olmadan olmuyorStresten uzak durması lazım inşallah toparlar bir an önce
Doktor nasıl bir izahta bulunamadı anlamadım çünkü normal bir durum değil bu, rahim enfeksiyonu olabilir endometriosiz gibi bir adı var yanlış hatırlamıyorsam ya da başka birşey olabilir, vajinal muayene yapmıştır belki doktorun ama bence başka bir doktora daha gitmelisinŞu an benim sıkıntım ara kanamalar ve yeni keşfettiğini yumurtlama dönemi kanamasi. Bir ayda neredeyse 3 kez kanama görüyorum, doktor bir izahta bulunamadı. O işi de cozersem tam yumurtlama günlerini değerlendirmeye çalışacağım.
Ay inşallah yaaaa inşallah canımHayir kuzum agrimazdi insallah bebistendir♥
Evet canım benim de 3 ay içinde 2 kimyasalim var malesef.bende acayip korkuyoruminsallah canim hayirlisi hakkimizda.benim haziranda dusugum var ilk seferde hamile kalmistim.bu ay dusukten sonra tekrar ilk deneyisim.gecen sefer hic takmadim ama cok pimpirikliyim bu sefer bi ofreneyim doktordan cikmam heralde
Aynen zor dönemler ama rahatlasın hemen olucak ben inanıyorum stres en büyük engelOyle tabi strs olmadan olmuyor
Ben asilama oldum ama son 3 gun gunu birlik belirtilerimBenim mi göğüslerde tık yok sadece günde iki üç kez bir bıçak saplanması gibi ağrı geliyo gidiyo
Son yazdığını anlamadım kuzum da hiçbir şeyin annesi değilim oyycanım ben kasık ağrısı ve Hic belirti olmadan da hamile kaldım şaşırdım hatta nasıl belirtisiz diye. ama pihtilasmadan düşmüş yavrum.sen 2014 annesi değilsin seni?
Bana ne bende olsun çok olsunHerkeste bir olmuyor ama ya bazısında çok oluyor kasık sğrısı sanırım
Gunluk oluyor ama belirtilerimbana da oldu lorikAh bu belirtiler beni benden aldi
Senin ismi hatırlıyorum sandım ama karistirdim o zaman 🖒Son yazdığını anlamadım kuzum da hiçbir şeyin annesi değilim oyy
Bana ne bende olsun çok olsun
Stresssiz hayat yok ya inanmiyorumAynen zor dönemler ama rahatlasın hemen olucak ben inanıyorum stres en büyük engel
Aynen benimde hergun farkliGunluk oluyor ama belirtilerimher gun baska belirti sonra kayboluyor
Canım yaaaaSon yazdığını anlamadım kuzum da hiçbir şeyin annesi değilim oyy
Bana ne bende olsun çok olsun
Ahahha bata ne kadar vardı senin benimde bir sürü belirtim var olur ya adet olursam doktora gidicem diycem ben aşılamaya başlıycam ne yapmam gerekiyoGunluk oluyor ama belirtilerimher gun baska belirti sonra kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?