Inşallah vardır canım yaaa amin.icim bir tuhaf.cok umitlenmesem daha iyi galiba sonra çok üzülüyorum çünkü.Canım herkeste aynı olmazmış inşallah sende de vardır yaaa herkes hamiş olsun inşallah
Sabah yapsam mıBende de bar akinti su gibi ara ara oluyor ama adet belirtilrrim basladi en korktugum sey
Yap gitsin ne kaybedersin
Canım o aralar benim de çok belirgin kasik ağrım vardı .normalde bu kadar olmazdı.merhaba canim 10.gune kadar kasik agrin varmiydi.benim bat a 7 gun var ama kasik agrim cok fazla
Alah razi olsun rabbim evladini sana bagislasin kuzumBilmemmi inan hissediyorum canım ama inşallah yüzğn gülücek duamdasınız hep
Hayırlısı bakkaım cnm inş gelmiştir bebeğinAyh midem yine bulanmaya başladı valla üşütmedim de ama midem çok fena bulanıyo bastırsın diye muz yedim şu an. Ben hayatım boyunca patik giymedim on gündür çorap patik örgü yelek giyiyorum kendimi sıcak tutuyorum sürekli eşimde bunun farkında bu sefer oldu diyo dün de diyo ki rüyamda gördüm ikiz erkek bebeğimiz olmuştu ismini de aras ile hazar koymuştuk
Evet vardı özellikle sol tarafım çok ağrıdı halada oluyor adet ağrısı gibimerhaba canim 10.gune kadar kasik agrin varmiydi.benim bat a 7 gun var ama kasik agrim cok fazla
Nana olsa canımızı okurduYap yap yap yap yap yap yap yap yap
benimde olmazdi canim adet olcakmisim gibi siddetlenio ara ara.ama goguslerimde hic hassasiyet yok o yuzden de umutlanmak istemiyorumCanım o aralar benim de çok belirgin kasik ağrım vardı .normalde bu kadar olmazdı.
Aynen canım hayırısını dile herşeyde vardır bir hayır inşallah güzel sonuclar alırınInşallah vardır canım yaaa amin.icim bir tuhaf.cok umitlenmesem daha iyi galiba sonra çok üzülüyorum çünkü.
Amin canım çok sağolAlah razi olsun rabbim evladini sana bagislasin kuzum ♥♥♥♥
Göğüs ağrısı hemen başlamadı benim adrt günümde başladıbenimde olmazdi canim adet olcakmisim gibi siddetlenio ara ara.ama goguslerimde hic hassasiyet yok o yuzden de umutlanmak istemiyorum
İnşallah hepimizin bebekleri olur benim isimlerine kadar belli hatta efsane cuma indiriminden vallahi herşeyi alacaktım eşim dedi bize köyülük ediyosun bekle olsun herşeyi alalım dedi o kadar hevesliyim kiHayırlısı bakkaım cnm inş gelmiştir bebeğin
Yaa geri gelse keşke
Benim goguslerimin koseleri agriyor bugundeGöğüs ağrısı hemen başlamadı benim adrt günümde başladı
Canım bende de bu şef e göğüs hassasiyeti pek yok.sadece uçlarında yanma gibi batma gibi bir şeyler oldu ara ara.2 aydır göğüsler sisiyordu ama adet oluyordum.bakalim ins❤benimde olmazdi canim adet olcakmisim gibi siddetlenio ara ara.ama goguslerimde hic hassasiyet yok o yuzden de umutlanmak istemiyorum
Gelir insallah bilmem ki kendini toparlamasi gerek benceYaa geri gelse keşke
Benim mi göğüslerde tık yok sadece günde iki üç kez bir bıçak saplanması gibi ağrı geliyo gidiyoBenim goguslerimin koseleri agriyor bugunde
Canım o aralar benim de çok belirgin kasik ağrım vardı .normalde bu kadar olmazdı.
Ah ahh keşke benim de kasık ağrım olsa çok olsa çok olsaaaEvet vardı özellikle sol tarafım çok ağrıdı halada oluyor adet ağrısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?