Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah hepimizin bebekleri olur benim isimlerine kadar belli hatta efsane cuma indiriminden vallahi herşeyi alacaktım eşim dedi bize köyülük ediyosun bekle olsun herşeyi alalım dedi o kadar hevesliyim ki
Yani dur bakalım herkes isim düşünür de bi olsun bin cinsiyet kesinleşsin alırsın öyle

Ahahha bata ne kadar vardı senin benimde bir sürü belirtim var olur ya adet olursam doktora gidicem diycem ben aşılamaya başlıycam ne yapmam gerekiyo
Benim normal adet tarihim cuma gunu
Kadin dogumcuya gidiyorsun durumunu anlatiyorsun sonra tahlil falan istiyor hem senden hem esinden sonra doktor yonlendiriyor ama adetli gitmen gerekiyor 2. Gunu ki alttan yumurta durumuna bakiyor. Benim amh dusuk

Yani dur bakalım herkes isim düşünür de bi olsun bin cinsiyet kesinleşsin alırsın öyle
Çok heveslendim valla kenara para bile attım olur ya hamile kalırsam doğum parasına kadar herşeyi ayırdım kendi kendime diyorum sen hazırsın ama çocuk hazır değil gelmeye. Valla instagramdan banu çiftçiyi takip ediyorum onun yazdıklarını okuyunca motive oluyorum valla ben sizin çocuğunuz olsam yumurtalıklara selam vermem diyo

Çok üzülürsün ama olmazsa bence çok da heveslenmek yanlış

Benim bir buçuk seneye yaklaştı. Daha önce belirtilerimi yazmıştım ama yine cevap vereyim. Yumurtlamadan tam bir hafta sonra sağ kasigimda kazinma/çekilme tarzı bir ağrı hissettim iki gün boyunca, sonra geçti. Bu ağrılarla beraber akıntım kesildi. (Sürekli beyaz akıntım olurdu normalde) Kupkuruydum artık. Ara ara bazen sağa bazen sola sancı giriyordu. Bir iki defa aniden ayağa kalkınca kramp girdi kasıklarıma o hafta. Son birkaç günde goguslerimde buyume hissettim ve ağrımaya başladılar. Koltuk altından sancı giriyordu. Bir de göğüs uçlarım normalde hep dümdüzdür üşüyünce falan çıkar ama o ağrılarla birlikte hep çıkık durmaya başladı. Yerleşme kanaması yaşamadım. Ki normalde zaten yarın adet günüm olacaktı ben üç gün önce, erken öğrendim. Erkenden uykum gelmedi hep 2lerde falan uyudum ama sabahları uyanamıyordum bir türlü. Son iki gündür gündüz uyuklamalari başladı. Gün içinde esniyor ve çabuk yoruluyorum. Hala ara ara adet olacakmışım gibi sancılar gelip gidiyor. Midem gayet iyi, maşallah Aşırı gazım iki gündür.
En büyük belirtim göğüslerim ve kesilen akintimdi.

Sorunda burda ya ben 2.5 yıldır evliyim her 6 ayda bir doktora giderim bütün testlerimi yaptırırım doktor bile değiştirdim hepsi dedi ki yumurtalıkların çok canlı kıpır kıpır dedi bi doktor yumurtalıkların cirit atıyo dedi hatta birine 10 yıldır sigara içiyorum dedim bana sigara içmene rağmen yumurtalıkların müthiş dedi son 6 aydır on kez doktora gittim yüne bende sorun olmayınca eşim dedi ki o zaman sorun bende onunda spermiyogram testi geçen hafta çıktı doktoru ona da demiş senin spermlerin %96 sı canlı sperm ve ileri hareketli çok iyi demiş. Eşime de dedim ikimizde de sıkıntı yok madem aşılama yapalım aralıkta yaparız dedi.

Yanlış bilmiyorsam amh düşük fsh de yüksek olunca erken menapoz şüphesi oluyodu doktor ne dedi sana fsh tsh değerlerin kaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…