- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
2 yildir oyle dusunuyorum artik dusunme yetimi kaybedicemCanım bak isyan etme isyan ettikçe daha üzülürsün önce sabret bu bir sınav öyle düşün Allahım yüzünü güldürücek mutlaka ama hayırlı zaman şimdi değil demekki böyle düşğn
Nefret ediyorum şu görüntüden lanet gelsin sen geleceğine bebek gelsin. Benimkilerde hep böyleydiUMUT ISIKLARIM BIR BIR SONDULEEERRR AAAAAAHHHHHH ZALIM TESTLER ..
Eki Görüntüle 2560929
Ne gucum ne yumurtalarim esit bi sekilde tukeniyor ..Nefret ediyorum şu görüntüden lanet gelsin sen geleceğine bebek gelsin. Benimkilerde hep böyleydi
Şimdi sıra tüp bebekte oluyor değil mi kuzum? Zor ve uzun bir süreç güçlü olman lazım unutma
Merhaba canım çok yazmıyorum ama okuyorum sizleri hiç ümidini kesme Allah tan Ümit kesilmez gündüz ilişki denedinizmi sabah 6 7 gibi tutma ihtimali daha fazlaNe gucum ne yumurtalarim esit bi sekilde tukeniyor ..
Hemen yarın bitiyor yumurtaların he Lorik heNe gucum ne yumurtalarim esit bi sekilde tukeniyor ..
Ama denemeden neden bıktım diyorsun keşke bi denesen ben inanıyorum kürlere bak benim fsh yüksekti hayıt otu düşürdü Allahtan ümit kesilmezDenemedim hicbirsey ben biktim
Para lazim ona da para olmayinca da olmuyor evi arabayi saticaz mecburHemen yarın bitiyor yumurtaların he Lorik heEmin ol seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım pes mi edelim? Edebilir misin? Cem Kılıç'ın gönderisinde görmüştüm 16 tüp bebek dile kolay 16 tüp bebek denemesi ve vazgeçmemiş 17. de gebe kalmış
Denedik evet tutmuyorz
Merhaba canım çok yazmıyorum ama okuyorum sizleri hiç ümidini kesme Allah tan Ümit kesilmez gündüz ilişki denedinizmi sabah 6 7 gibi tutma ihtimali daha fazla
Istemiyorumhicbirsey ya vallaha bosuna yasiyorumAma denemeden neden bıktım diyorsun keşke bi denesen ben inanıyorum kürlere bak benim fsh yüksekti hayıt otu düşürdü Allahtan ümit kesilmez
Canım haklısın anlıyorum seni ama nasipten ötesi yok sanırım hayırlı seyler seni bekliyor ama şuan değşlil demekli biraz daha zaman bar2 yildir oyle dusunuyorum artik dusunme yetimi kaybedicem
Hiç-bir zaman gelmiycek o hayirli zamanCanım haklısın anlıyorum seni ama nasipten ötesi yok sanırım hayırlı seyler seni bekliyor ama şuan değşlil demekli biraz daha zaman bar
Keske spylendigi kadar kolay olsa herseyL Loriklorik
Cnm biz yine beklylm belki gec dollnme olur ( insllh). Sifirlrda cikmdi en azndan . Rabbim en hayrli zamnda versin. Ne dusuk amh liler hamis kaldi. Sen mi kalamican. Bu kesin olmasa bile doktrlra ara ver bi sure. Kürlerle denemye dewam edin.
Umudunu kaybetme hic bi zaman. Senin inancin var. Neyi cok istersek o bizim imtiihanimz olur biliosn. Hayrlisi olsn hepimz icin ❤ o guzl canini uzme
benim bi tanıdığım vardı 3 sene olmadı çocuğu sonra bi teyzeye okuttu kendini kaşıklarına falan bastırmış arkasından hamile kaldı şimdi ikiz bebekleri var öyle çevrende el almış biri varsa okutmakta olabilirKeske spylendigi kadar kolay olsa hersey
İşte böyle negatif düşünmek yakısmıyor sana negatiflik negatiflik getirir bak gerçekten olumlu düşün bir zamanı var deHiç-bir zaman gelmiycek o hayirli zaman
Bosver ya valahhaaa artikolumlu dusunsem tersi oluyorİşte böyle negatif düşünmek yakısmıyor sana negatiflik negatiflik getirir bak gerçekten olumlu düşün bir zamanı var de
Ah lorik seni çok iyi anlıyorum . kim ne derse boş.nasil canının yandığını biliyorum.ama sana tek bir sey soylicem.her yolu dene ve asla pes etme.Cunku başka çaresi yok...Bosver ya valahhaaa artikolumlu dusunsem tersi oluyor
Biz de yazı bekliyoruz tüp bebek için anca o zaman yapabiliriz kuzum. Ne dertler var duadan başka çare yokPara lazim ona da para olmayinca da olmuyor evi arabayi saticaz mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?