Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bak isyan etme isyan ettikçe daha üzülürsün önce sabret bu bir sınav öyle düşün Allahım yüzünü güldürücek mutlaka ama hayırlı zaman şimdi değil demekki böyle düşğn
2 yildir oyle dusunuyorum artik dusunme yetimi kaybedicem

UMUT ISIKLARIM BIR BIR SONDULEEERRR AAAAAAHHHHHH ZALIM TESTLER ..
Eki Görüntüle 2560929
Nefret ediyorum şu görüntüden lanet gelsin sen geleceğine bebek gelsin. Benimkilerde hep böyleydi
Şimdi sıra tüp bebekte oluyor değil mi kuzum? Zor ve uzun bir süreç güçlü olman lazım unutma

Nefret ediyorum şu görüntüden lanet gelsin sen geleceğine bebek gelsin. Benimkilerde hep böyleydi
Şimdi sıra tüp bebekte oluyor değil mi kuzum? Zor ve uzun bir süreç güçlü olman lazım unutma
Ne gucum ne yumurtalarim esit bi sekilde tukeniyor ..

Ne gucum ne yumurtalarim esit bi sekilde tukeniyor ..
Hemen yarın bitiyor yumurtaların he Lorik he Emin ol seni çok iyi anlıyorum ama ne yapalım pes mi edelim? Edebilir misin? Cem Kılıç'ın gönderisinde görmüştüm 16 tüp bebek dile kolay 16 tüp bebek denemesi ve vazgeçmemiş 17. de gebe kalmış

Para lazim ona da para olmayinca da olmuyor evi arabayi saticaz mecbur

L Loriklorik
Cnm biz yine beklylm belki gec dollnme olur ( insllh). Sifirlrda cikmdi en azndan . Rabbim en hayrli zamnda versin. Ne dusuk amh liler hamis kaldi. Sen mi kalamican. Bu kesin olmasa bile doktrlra ara ver bi sure. Kürlerle denemye dewam edin.
Umudunu kaybetme hic bi zaman. Senin inancin var. Neyi cok istersek o bizim imtiihanimz olur biliosn. Hayrlisi olsn hepimz icin ❤ o guzl canini uzme

Keske spylendigi kadar kolay olsa hersey

Olmuyor biliorm hem de cok ii biliorm. Cocuk konusu deil ama ben de bazi konularda cok zorlk cektm cok agldm. Kimsenin hayati gulluk gulistnlk gecmemistr eminm. Herkesn canina tak ettgi vakitlr oluyor. Sen de bu konuda biktn ama gercktn denildgi guyor her seyn vakti var. Uzulecksn ama kendini harap etme. Esin de var hayatinda. Rabbim sagliginzi huzurunuzu eksik etmesn.

L Loriklorik ya kuzum sen böyle konuşunca bak herkeste üzülüyo valla gönülden dua ettim Rabbim şu kızın yüzünü güldür diye bide şu dediğim macunu bi denesen ha kuzum amh yi yükseltiyormuş denemekten bişey çıkmaz bitkisel sonuçta adetin gelmeden sipariş versen iyi olur aslında adetle başlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…