Birinden birisi kabul olacak insallah balammmmAynn kuzum mecbur bklicez kndimizi yipratinca bisey degismioki dua edicez sadece
Aynen canım benimmmmAllah razı olsun cicegim kimin duası kiminin duası kimsenin parasına ihtiyacımız yok coksükür
Elbette tek siginacsgimiz o ama umutla beklenen gunlrrde de olumsuz gorunce yikildim resmen saçlarım beyazladi 3 ayda beyazlarim cikti strestenKeske anlamıs olmasaydım seni malesefki cok iyi anlıyorum allah var gam yok bebege degil yaradana sıgınacaz
Herzaman tek dilegim bu oldu herkonuda rabbim hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla bizleri karsılastırsın insallahAynen bak ne güzel demişsin en güzeli dile ben hep öyle dedim hayırlı zaman ne zamansa o zaman ver diye dua ettim hep demekki şimdiymiş hayırlısı canım en güzeli hayırlısını dilemek❤
Allah dagına göre kar verirmis bizlerde bunu atlatacaz atlatamasak rabbim yüklemezdi bu derdi sırtımıza öyle düsün canım cok zor sürecler ben daha tedaviye baslamadan yalpalandım seni oyüzden cok iyi anlıyorum insallah kendiliginden olsun herkes hastane kapılarında sürünmesin istiyorumElbette tek siginacsgimiz o ama umutla beklenen gunlrrde de olumsuz gorunce yikildim resmen saçlarım beyazladi 3 ayda beyazlarim cikti stresten
Gitmem canım sizler böyle gitme dedikce nasıl gideyim insallah haftaya full moralle baslarız güncelliyorum cicegim
Cok zoe bu zamanda evlat sahibi olmak .. biktim doktorlardan ignelerden sona dogru yaklasinca korku heyecan stres bir arada yasamaktan biktimmm ... su an bile sol tarafım da hani dalak sismesi gibi bi agri var ..Allah dagına göre kar verirmis bizlerde bunu atlatacaz atlatamasak rabbim yüklemezdi bu derdi sırtımıza öyle düsün canım cok zor sürecler ben daha tedaviye baslamadan yalpalandım seni oyüzden cok iyi anlıyorum insallah kendiliginden olsun herkes hastane kapılarında sürünmesin istiyorum
Yolumuz uzun gencligimiz var cok sükür
Stres sebebi karnında siser stresten ellerini kollarınıda hareket ettirip kullanamazsın sen inanclı insansın kalkıp iki rekat namaz kıl rabbimin verdiginede vermediginede sükret kendine gel canım Allah mucize kapısıdır neyi kime verecegini en iyi o bilir hadiCok zoe bu zamanda evlat sahibi olmak .. biktim doktorlardan ignelerden sona dogru yaklasinca korku heyecan stres bir arada yasamaktan biktimmm ... su an bile sol tarafım da hani dalak sismesi gibi bi agri var ..
Allah biliyor tabi herseyiStres sebebi karnında siser stresten ellerini kollarınıda hareket ettirip kullanamazsın sen inanclı insansın kalkıp iki rekat namaz kıl rabbimin verdiginede vermediginede sükret kendine gel canım Allah mucize kapısıdır neyi kime verecegini en iyi o bilir hadi
AMin canım inşallahhhHerzaman tek dilegim bu oldu herkonuda rabbim hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla bizleri karsılastırsın insallah
Beklenen Adet Tarihinin kısaltması bat eger olurda hamile kalırsan ondada sat ı alıyorum son adet tarihinin kısaltması oda aklında bulunsun.Bat tarihi nedemek ne listesi ay cok cahilim :)
Olur :) bat tarihim 3 Aralık 2019 yani yarınBeklenen Adet Tarihinin kısaltması bat eger olurda hamile kalırsan ondada sat ı alıyorum son adet tarihinin kısaltması oda aklında bulunsun.
Bu topigin ilk sayfasındada totem listem var buradaki arkadasların batlarını yazıyorum ugurlu listedir senide yazayım
Lorik sen biraz erken yapmissin canım testleri.yani umut vermek için değil ama ben de o kadar varken yaptım negatif çıktı.ama yine de emin olamayız daha erkenmis.adeti bekleyelim bakalım.13. Gunum bugun normal adet tsrihim de cuma gunu
Sans getirsin insallah canım yazıyorumOlur :) bat tarihim 3 Aralık 2019 yani yarın
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Aralık
Artemissisipi bat 2
S Sinkus bat 3
@Antoryum123 bat 3
@Zekta bat 3
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
L Loriklorik bat 6
@Maisiyah345 bat 6
burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
@bocek345 bat 15
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
@eylem91 bat 21
@Ahenfatma bat 22
@Yildem bat 24
♠ Ocak ♠
N Nana Ana bat 1
@cileklilimonata bat 2
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
Beklemekseni sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
Daha sonra gittinmi doktora ne dediler? İnsallah öyle laf olsun diye konusmustur benim gittigimde canım giddcem baska doktora yakın zamandaKızlar selam. 30 küsür sayfayı okuya okuya geldimbenim de bata son 4 ama adet olcak gibi belirtilrrim başladı sanırım olmadı bende pek iyi değilim.. N Nana Ana cnm benim Allahtan ümit kesilmez iyi Bi doktor bul bana da başka Bi doktor rahmin t şeklinde dedi birinin dediği diğerini tutmuyor malesef.. L Loriklorik tatlım hayırlısı böyleymiş yapçak bişey yok malesef en güzel zamanda bebeğin gelir inş. F Fatma KTL hamilelik takvimin yok hayırdır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?