Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keske anlamıs olmasaydım seni malesefki cok iyi anlıyorum allah var gam yok bebege degil yaradana sıgınacaz
Elbette tek siginacsgimiz o ama umutla beklenen gunlrrde de olumsuz gorunce yikildim resmen saçlarım beyazladi 3 ayda beyazlarim cikti stresten

Aynen bak ne güzel demişsin en güzeli dile ben hep öyle dedim hayırlı zaman ne zamansa o zaman ver diye dua ettim hep demekki şimdiymiş hayırlısı canım en güzeli hayırlısını dilemek
Herzaman tek dilegim bu oldu herkonuda rabbim hepimize hayırlısını versin hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla bizleri karsılastırsın insallah

Elbette tek siginacsgimiz o ama umutla beklenen gunlrrde de olumsuz gorunce yikildim resmen saçlarım beyazladi 3 ayda beyazlarim cikti stresten
Allah dagına göre kar verirmis bizlerde bunu atlatacaz atlatamasak rabbim yüklemezdi bu derdi sırtımıza öyle düsün canım cok zor sürecler ben daha tedaviye baslamadan yalpalandım seni oyüzden cok iyi anlıyorum insallah kendiliginden olsun herkes hastane kapılarında sürünmesin istiyorum
Yolumuz uzun gencligimiz var cok sükür

Gitmem canım sizler böyle gitme dedikce nasıl gideyim insallah haftaya full moralle baslarız güncelliyorum cicegim

Cok zoe bu zamanda evlat sahibi olmak .. biktim doktorlardan ignelerden sona dogru yaklasinca korku heyecan stres bir arada yasamaktan biktimmm ... su an bile sol tarafım da hani dalak sismesi gibi bi agri var ..

Cok zoe bu zamanda evlat sahibi olmak .. biktim doktorlardan ignelerden sona dogru yaklasinca korku heyecan stres bir arada yasamaktan biktimmm ... su an bile sol tarafım da hani dalak sismesi gibi bi agri var ..
Stres sebebi karnında siser stresten ellerini kollarınıda hareket ettirip kullanamazsın sen inanclı insansın kalkıp iki rekat namaz kıl rabbimin verdiginede vermediginede sükret kendine gel canım Allah mucize kapısıdır neyi kime verecegini en iyi o bilir hadi

Allah biliyor tabi herseyi

Bat tarihi nedemek ne listesi ay cok cahilim :)
Beklenen Adet Tarihinin kısaltması bat eger olurda hamile kalırsan ondada sat ı alıyorum son adet tarihinin kısaltması oda aklında bulunsun.
Bu topigin ilk sayfasındada totem listem var buradaki arkadasların batlarını yazıyorum ugurlu listedir senide yazayım

Olur :) bat tarihim 3 Aralık 2019 yani yarın

Kızlar selam. 30 küsür sayfayı okuya okuya geldim benim de bata son 4 ama adet olcak gibi belirtilrrim başladı sanırım olmadı bende pek iyi değilim.. N Nana Ana cnm benim Allahtan ümit kesilmez iyi Bi doktor bul bana da başka Bi doktor rahmin t şeklinde dedi birinin dediği diğerini tutmuyor malesef.. L Loriklorik tatlım hayırlısı böyleymiş yapçak bişey yok malesef en güzel zamanda bebeğin gelir inş. F Fatma KTL hamilelik takvimin yok hayırdır inş

Artemissisipi canım senin satın neydi düzenleyeyim

Daha sonra gittinmi doktora ne dediler? İnsallah öyle laf olsun diye konusmustur benim gittigimde canım giddcem baska doktora yakın zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…