Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah dogrulacam balam böyle hayat gecmez zaten bende farkındayım tüm olumsuzlukları alınganlıkları üzerimden atmam lazım insallah sayenizde yavastan toparlamaya basladım bile dahada iyi olacak insallah cok sagol kuzum

Yukselecegimi sanmiyorum bu saatten sonra da umutlanmak da istemiyorum .bundan sonra baska asilama da yok olursa tup bebek artik 2. Asilamam bu yumurta rezervim az sirf zaman kaybi oldu
Üc asılamadan sonra devlette tüp yaptırabiliyorsun canım onu antoryumda bekliyor bence ücüde degerlendir oluyorsa tabi en fazla bir ay kaybedersin stressiz olman lazım senin bu sürecte

Gercktn artk birakip gitmeyin yaa hele ki alistgimz insanlrsaniz. Inanin ki uzuluorz. N Nana Ana
Cok fikrim istegim geldi kuzum en iyi sen biliyorsun bırakıp gitme isteklerimizi
Kıyamıyorum sonra hem sizlere hem kendime yine buralardayım anlayacagın

Stresssiz hayat olmuyor kuzum
Olmadıgını biliyorum fakat en aza indirgemek senin elinde insallah sabrın sonu selamettir rabbim güc kuvvet dirayet versin insallah Hayırlı zamanı degilmis demekki belki bir ay sonrası hayırlı sen bilemezsin bunu bende bilemem allah bilir

Kimse bilemez ama her ay hüsran ..

Aynen bak ne güzel demişsin en güzeli dile ben hep öyle dedim hayırlı zaman ne zamansa o zaman ver diye dua ettim hep demekki şimdiymiş hayırlısı canım en güzeli hayırlısını dilemek

N Nana Ana nanacim cok iyi tanismiyoruz belki ama yazdiklarini hep okuyorum takip ediyorum, bizi birakip gitme bak benim gibi yeniler de sizler sayesinde bir suru sey ogreniyor :) topik bu haftaya biraz moralsiz basladi sanirim, ben de dun adet oldum yeni bat 2 ocak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…