İnsallah dogrulacam balam böyle hayat gecmez zaten bende farkındayım tüm olumsuzlukları alınganlıkları üzerimden atmam lazım insallah sayenizde yavastan toparlamaya basladım bile dahada iyi olacak insallah cok sagol kuzumNe oldu nanacım hepimiz hamileyiz bi sen mi kaldında böyle konuşuyorsun tamam bi müddet uzak kal rahatla ama devretmekte neymiş birine mi alındın kuzum öyle deme olumlu olumsuz en azından burda birşeyler paylaşıp umut oluyoruz arada bi kayboluyoruz toplanıp geri geliyoruz bak Peygamber efendimiz (s.a.v) mümin yaş ekin gibidir eğilir bükülür rüzgarda ama yine doğrulur sabırlı olacağız btanem❤
Isyan etme olucak sadece biraz daha zmnimiz var demekkiOlmuyor da kalbimizden de dusmuyor bu aşk☹
Sonucun çıktı mı cnm ben görmedimYukselecegimi sanmiyorum bu saatten sonra da umutlanmak da istemiyorum .bundan sonra baska asilama da yok olursa tup bebek artik 2. Asilamam bu yumurta rezervim az sirf zaman kaybi oldu
İnsallah mucizesi olur bizlerde burada kalpkrizi geciririz heyecandanOnunda 13.gunuydu bnm gibiadet olmadi ama bi sans var bnce hala
Üc asılamadan sonra devlette tüp yaptırabiliyorsun canım onu antoryumda bekliyor bence ücüde degerlendir oluyorsa tabi en fazla bir ay kaybedersin stressiz olman lazım senin bu sürecteYukselecegimi sanmiyorum bu saatten sonra da umutlanmak da istemiyorum .bundan sonra baska asilama da yok olursa tup bebek artik 2. Asilamam bu yumurta rezervim az sirf zaman kaybi oldu
Bianda üc smile bıraktım begendim önce sonra sasırdım sonra sevindim Allah analı babalı büyütsün bebegim
Insallah ya bnde cok istiorum uzulmeyelim artik ya kirmizi degil yesil yansin artikİnsallah mucizesi olur bizlerde burada kalpkrizi geciririz heyecandan
1. 27 sonucumSonucun çıktı mı cnm ben görmedim
Stresssiz hayat olmuyor kuzumÜc asılamadan sonra devlette tüp yaptırabiliyorsun canım onu antoryumda bekliyor bence ücüde degerlendir oluyorsa tabi en fazla bir ay kaybedersin stressiz olman lazım senin bu sürecte
Cok fikrim istegim geldi kuzum en iyi sen biliyorsun bırakıp gitme isteklerimizi
Olmadıgını biliyorum fakat en aza indirgemek senin elinde insallahStresssiz hayat olmuyor kuzum
Teşekkür ederim canım hepinize nasip olsun inşallah hep duamdasınız vallahiBianda üc smile bıraktım begendim önce sonra sasırdım sonra sevindim Allah analı babalı büyütsün bebegimgincelliyorum
Kimse bilemez ama her ay hüsran ..Olmadıgını biliyorum fakat en aza indirgemek senin elinde insallahsabrın sonu selamettir rabbim güc kuvvet dirayet versin insallah Hayırlı zamanı degilmis demekki belki bir ay sonrası hayırlı sen bilemezsin bunu bende bilemem allah bilir
Belki bir sene sonra yanacak o yesil belki bir ay sonra kul kurar kader güler derlermis beklemekten baska caremiz yok ahh ahhhhInsallah ya bnde cok istiorum uzulmeyelim artik ya kirmizi degil yesil yansin artik
Aynen bak ne güzel demişsin en güzeli dile ben hep öyle dedim hayırlı zaman ne zamansa o zaman ver diye dua ettim hep demekki şimdiymiş hayırlısı canım en güzeli hayırlısını dilemekOlmadıgını biliyorum fakat en aza indirgemek senin elinde insallahsabrın sonu selamettir rabbim güc kuvvet dirayet versin insallah Hayırlı zamanı degilmis demekki belki bir ay sonrası hayırlı sen bilemezsin bunu bende bilemem allah bilir
Allah razı olsun cicegim kimin duası kiminin duası kimsenin parasına ihtiyacımız yok coksükürTeşekkür ederim canım hepinize nasip olsun inşallah hep duamdasınız vallahi❤❤
Aynn kuzum mecbur bklicez kndimizi yipratinca bisey degismioki dua edicez sadeceBelki bir sene sonra yanacak o yesil belki bir ay sonra kul kurar kader güler derlermis beklemekten baska caremiz yok ahh ahhhh
Keske anlamıs olmasaydım seni malesefki cok iyi anlıyorum allah var gam yok bebege degil yaradana sıgınacazKimse bilemez ama her ay hüsran ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?