Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben inanıyorum kuzum hiç olmadı tüp bebek merkeziyle görüşürsün tüp bebek fikrine nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama artık oda doğal bi yöntem oldu bende Temmuz’u bekleyeceğim 3 yılım doluyor 3 aşılama başarısızlığı birde 3 yol evlilik şartıyla onaylıyorlarmış sende rapor çıkartırsan belki daha uygun olur kuzum şuan hassas dönemdesin kırıcı mı oldum bilemedim ama

Daha sonra gittinmi doktora ne dediler? İnsallah öyle laf olsun diye konusmustur benim gittigimde canım giddcem baska doktora yakın zamanda
Söylemedi doktor öyle bişry cnm. Valla 3 doktora gittim biri rahmin t şeklinde dedi diğeri Bi sıkıntı yok dedi diğeri solda yumurta tembelliği var dedi valla hiç birine inanmıyorum Rabbim nasip edince olucak inş diyorum

Yok bebegim kırıcı olmadın niye olasın bebek icin birkimimiz vardı onu tüp icin harcamak istemiyorum düsünmemiz icin ayrıca birkime girmemiz lazım. Tek sıkıntı bu doktorun söylediklerine inanasım gelmiyor iceri girdigim gibi olumsuz konustu cünkü sanki illa tüp istiyormus gbiydi. Baska doktorada görünmem benim icin daha hayırlı sanıyorum simdilik

En güzelini yapıyorsun bencede canım bir dogru doktoru bulamadık hint kumasımız neredee

En güzelini yapıyorsun bencede canım bir dogru doktoru bulamadık hint kumasımız neredee
Ay sorma bebeğim ya son doktorum iyi ama tembellik var dedi buda ama hormon değerlerim normal anlamadım gitti eşim de yumurta kaliteli değildir demek istemiştir dedi bilmiyorum valla artık nasip ten ötesi yalan. Tabiki uğraşıcaz doktora gidicez ama doğru zamanı Rabbim biliyo. He böyle konuşuyorum ama bende çok üzgünüm her ay ağlıyorum adet olunca ama napalm bizim de imtihanımız bu..

Sen yakın zamanda hamile kalacaksın icimdeki his bu canım Allahım tez versin hicbirimizi evlat diyerek aratmasın insallah kelimelerin kifayetsiz kaldıgı yerdeyiz

Kürtaja gerek kalmamısmıydı senin canım tam hatırlayamadım suan nasıl olmustu inanmıyorum asla ama acaba düsüncesi bile cokkötü etkiledi beni kesin kati konusması ok sapladı durdu cıkartamıyorum
Bi doktora gitmiştim yazın belki hatırlarsın 1 kızım var yıne bebek istiyorum kontrole geldim demistim doktora güya nette yorumları iyi olan bir doktordu, bana sen cocuk düşünme isteme rahmin alınırsın senin vs şeyler söylemişti ve istedigim hormon testlerini yaptirmamisti ne uyuz oldum ne sinir oldum, resmen bi an hayatimi karartmisti ama sonra baska doktorlara gittim, kadınla dalga geçer gibi yok canim öyle şey olur mu vs gibi şeyler soyledirler yani 1 doktorla kalma, sana pozitif enerji verebilecek birini bul, emin ol çok fark edicek.

Hatırlıyorum sanki öyle birsey evet bir benim basıma gelmedi bu olay keske kimsenin basına gelmese allahından bulsunlar ya beddua edesim geliyor bunlara cok sükürkü bak hamilesin insallah bende öyle olacam canım

Beni de yazar mısın acaba BAT 30 Aralık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…