Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizleri bırakıp gidemeyecem ben allah razı olsun destegin icin söylediklerinin hepsini yapmak aklımdan geciyordu ama yapamıyordum yarından tezi yok oyalanmaya baslayacam cicegim cok sagol

Kizlar lütfen moralinizi yüksek tutun olmadi biliyodum zaten olmayacaktı yok efendim hiç olmayacak böyle büyük sözlerden kaçının lütfen
Lütfen lütfen tevekkuli elden bırakmayın
Üzüntüyü çok iyi anlarım ama karamsarlık asla
N nana22 hoşgeldin cnm sende ins rabbim dilediği vakit vericek buna inanın

Ne olduki canım L Loriklorik kacıncı günündüki bıgün kan verdin? Erken degilmiydi

İnsallah canım umutsuzluk seytandan umut etmek ise allahtandır ara ara seytana yenik düsüyoruz rabbim affetsin canım insallah güzel günleri bizlerde görecegiz

5 yil bekledim bende her bayram her misafirlik boynu bukuk gezdim ama inanirmisiniz neden demedim hic her hamileye sevindim banada tattir rabbim dedim
2 tupbebek negatif geldi zorla borçla yaptirmistim
Inanın rabbim verecek ins dedim hep
Bukadar salmayin kizlar kendinizi üzülüyorum inanki sözleri böyle gormeye

Kac cıktı canım belki yükselme ihtimali vardır gec döllenme olmustur bekle bakalım cumayı olmazsa diger asılaman olumlu olur insallah üzülme bende üzülüyorum
Yukselecegimi sanmiyorum bu saatten sonra da umutlanmak da istemiyorum .bundan sonra baska asilama da yok olursa tup bebek artik 2. Asilamam bu yumurta rezervim az sirf zaman kaybi oldu

Umutlandirmayin bence bu sozlerle insan beklenti icinde oluyor . Yok ya ni zorla olmaz kuzu
Biliorum ne hissettigini ayni durumdayiz inan bn kndim yasamis gibi hissediorum lutfen uzulme bak bnde adet olucam hemde erken ama nasip diorum bi sekilde olur yoksa kalbimize niye dusursun bu aski rabbim

Biliorum ne hissettigini ayni durumdayiz inan bn kndim yasamis gibi hissediorum lutfen uzulme bak bnde adet olucam hemde erken ama nasip diorum bi sekilde olur yoksa kalbimize niye dusursun bu aski rabbim
Olmuyor da kalbimizden de dusmuyor bu aşk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…