Sizleri bırakıp gidemeyecem ben allah razı olsun destegin icin söylediklerinin hepsini yapmak aklımdan geciyordu ama yapamıyordum yarından tezi yok oyalanmaya baslayacam cicegim cok sagolN Nana Ana cım kendini bukadar yıpratma lütfen yani böyle doktorlar senin duygularını düşünmez kendi çıkarları için senin psikolojini etkileyip kendi istediğini yaptırmak için herşeyi yaparbak bende daha hiç özele gitmedim araştırmaya gidiyorum kontroller için birde devleti dene tavsiyem..bence şuan burdan gitmen seni daha kötü yapar daha çok düşünürsün bırda en azından sadece bebek konuşulmuyor gülüyoruz üzülüyoruz kafamız dağılıyor.şuan gitme vee düşğncelerini negatifteb pozitife çevir iyiyse bile sen kötü düşüne düşüne kötüsünü yapıcaksın lütfen..kendine birşeyim yok diye söyle rabbim kimseyi evlatsız bırakmıycal imtihanın ağır belki ama mükafatı büyük olucak..mesela temizlik yap evin dekorasyonunu değiştir inan iyi geliyor kafan dağılır evin içindeki enerji bile değişir..sen bizim nanamızsın hepimiz biriz birine bişey olsa üzülürüz sevinse mutlu oluruz güçlüyüz herzaman her söyleyenin lafına böyle yaparsak olmazzz hadi bakalım toparla kendini ve kendine söz ver zaman çok kıymetli ve çok hızlı geçiyor boş insanlar için zamanımızı üzülerek geçirmeyelim burayıda nanasız bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne olduki canım L Loriklorik kacıncı günündüki bıgün kan verdin? Erken degilmiydiAy once N Nana Ana sonra L Loriklorik iki gun sonrada bn aglicam ahh ahh cok uzuluorum cok tmm cok uzulmuom olum yok sonucda ama az bisey uzuluom ucumuzede yazik bi biz kaldik masallah kipirdamadan beklioz sayfada
Nys nasip diecez bak bnmde bacagim sizlio persembe kirmizi oldum derim kndimi kotuye hazirliomki ii olursa kalbim dursun kotu olursa eskisi gibi cok yipratmayim oyuzden rabbim daha beterlerden korusun kizlar ii dusunun hep ve eksik dua etmeyin
Siparis verdim simdi bakalim hayirlisi biraz daha iy iy im simdiBirde onu dene bakalım belki vesile olur
13. Gunum bugun normal adet tsrihim de cuma gunu
İnsallah canım umutsuzluk seytandan umut etmek ise allahtandır ara ara seytana yenik düsüyoruz rabbim affetsin canım
Koca bir yili devirdik cocuksuzHa şöyle, ara vermek yok :)
Öyle demeeBosver ya valahhaaa artikolumlu dusunsem tersi oluyor
Onunda 13.gunuydu bnm gibi
Kac cıktı canım belki yükselme ihtimali vardır gec döllenme olmustur bekle bakalım cumayı olmazsa diger asılaman olumlu olur insallah üzülme bende üzülüyorum13. Gunum bugun normal adet tsrihim de cuma gunu
Umutlandirmayin bence bu sozlerle insan beklenti icinde oluyor . Yok ya ni zorla olmaz kuzuOnunda 13.gunuydu bnm gibiadet olmadi ama bi sans var bnce hala
Hangi yazıya alındınAlınmıstım birkac yazıya canım ondan söylemistim öyle
Amin insallah cicegim
Yukselecegimi sanmiyorum bu saatten sonra da umutlanmak da istemiyorum .bundan sonra baska asilama da yok olursa tup bebek artik 2. Asilamam bu yumurta rezervim az sirf zaman kaybi olduKac cıktı canım belki yükselme ihtimali vardır gec döllenme olmustur bekle bakalım cumayı olmazsa diger asılaman olumlu olur insallah üzülme bende üzülüyorum
İnşallah canım herkesin yüzü gülücek ben inanıyorum canım NanamGidemeyecem galiba benim gibi cok insan var burada haksızlık olacak allah yardımcımız olsun insallah
Biliorum ne hissettigini ayni durumdayiz inan bn kndim yasamis gibi hissediorum lutfen uzulme bak bnde adet olucam hemde erken ama nasip diorum bi sekilde olur yoksa kalbimize niye dusursun bu aski rabbimUmutlandirmayin bence bu sozlerle insan beklenti icinde oluyor . Yok ya ni zorla olmaz kuzu
Olmuyor da kalbimizden de dusmuyor bu aşkBiliorum ne hissettigini ayni durumdayiz inan bn kndim yasamis gibi hissediorum lutfen uzulme bak bnde adet olucam hemde erken ama nasip diorum bi sekilde olur yoksa kalbimize niye dusursun bu aski rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?