Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanimlarr bu kadar dusunup kendinizi yipratiyosunuzz yapmayin caniniza yazik biliyorum kolay degil hemde hic degil ama siz iyi olmadiktan sonra islerin daha zor olacagini biliyosunuz degil mi? Allaha inanciniz var gordugum kadariylaa Rabbim el acan kimseyi geri cevirmezz unutmayin geciktiriyosa guzellestiriyodur rabbim yipratmayin kendinizi kurban olduklarim

Hatırlıyorum sanki öyle birsey evet bir benim basıma gelmedi bu olay keske kimsenin basına gelmese allahından bulsunlar ya beddua edesim geliyor bunlara cok sükürkü bak hamilesin insallah bende öyle olacam canım
Inşallah Rabbim sana ve burda ki bekleyen herkese nasip eder. Instagramda polikistikoverleyasamm sayfası var mutlaka bi bak derim. Orda çok kişi aspir seti kullandı ve çok ise yaradı ben doğal şeylerin vücuda iyi geldiğini dusunuyorum, benimde mesela adet duzensizligim olmuştu o seti kullandım ve birde hayit otu suyu kullandım cok iyi geldi, 35 günü bulan döngum 28 e döndü mesela. Denemekten zarar gelmez, neyin vesile olacağını bilemezsin

Hayıt otunu karakarsuda tavsiye etmisti karıstırmıyorsam alacam ondan canım cok sey. Var tavsiye edilen hepsinden baslayamam tek tek gitmem lazım sanırım insallah birisinden birisi vesile olur bizlerede

Şuan öyle düşünüyoruz valla razıyız her zorluğa..
Saglıklı olsunlarda ben bes ay daha buralarda aglamaya razıyım canım ya hayırlısı allahtan dogup büyüyüp ölmesindense biraz daha gec alırım kucagıma ömrüm boyuncada yanında olurum yavrumun hayırlar sorgulanamıyor cok sükür bu halimizede

Biraz zor kendim acisindan
Ya canim çok fazla umutsuz konuşuyorsun, öyle şeyler deme gerçekten, evet çok zor biliyorum ama senin söyledigin şeyler "asla" vb gibi cümleler dua saatine denk gelir diye korkuyorum. Hic bir zaman umidini kaybetmemen lazim Allaha teslimiyet en onemli sey unutma ve sabir dua gerekli. Evrene her zaman pozitif mesaj göndermen lazım, mutlaka bir gün sana dönücek, asla umutsuz olma ve kesin cümleler kurma.

Ayrica hamileligimi ilk ogrendigim gunun sabahi doktora gittim ilk gittigim doktor hatirliyosaniz bana 1 ay icinde %50 duser ilac kullanmissin demisti aglaya aglaya gelmistim isyerinee bunu neden soyledigimi soyleyeyim hemen o doktor musvettesi onu soylerken benim insan oldugumu ve Allahin ol dediginde olacagini unuttugunu gorduk beraber aile hekimim ve suanki doktorum neye gore bunu soylemis dedi bunu suan kimse bilemez boyle bi oran yok dedi ama o kadinin 1 cumlesi benim haftalarca tuvalete her oturdugumda kalbim agzimda kan gorucem korkusuylaa kalkmama sebep oldu dicem o ki ulkemizde bi doktorlar var bide doktorcuklar tek bir doktorun lafiyla umitsizlige kapilmayin

2 yildir her gun evrene pozitif oluyorum ama agzima ediyor evren

2 yildir her gun evrene pozitif oluyorum ama agzima ediyor evren
Öyle deme canim lütfen hepimizin çok zorlandığımız imtihanlarımız olmuştur eminim bu da seninki, elbet birgün gelicek o güzel gün ama kafanı dagitman lazım biraz sanki, kendimden biliyorum böyle üst üste olmayınca insan çok karamsar olabiliyor biraz değişik şeylerle uğraşmak iyi gelebilir

Saglikli olsunda baska bisey istemem bitanemm haaa bide darisi basinizaaa isteyen hepinizin Haa hissettigimse eger konu erkek hissediyorum bende

Degisik seyler olmuyor bende maaalesef cahil bir kesimdeyim daha cok strese sokuyorlar insani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…