Şuan öyle düşünüyoruz valla razıyız her zorluğa..Keske olsada evin heryerine sıcırtsam yavrumu afedersiniz
Inşallah Rabbim sana ve burda ki bekleyen herkese nasip eder. Instagramda polikistikoverleyasamm sayfası var mutlaka bi bak derim. Orda çok kişi aspir seti kullandı ve çok ise yaradı ben doğal şeylerin vücuda iyi geldiğini dusunuyorum, benimde mesela adet duzensizligim olmuştu o seti kullandım ve birde hayit otu suyu kullandım cok iyi geldi, 35 günü bulan döngum 28 e döndü mesela. Denemekten zarar gelmez, neyin vesile olacağını bilemezsinHatırlıyorum sanki öyle birsey evet bir benim basıma gelmedi bu olay keske kimsenin basına gelmese allahından bulsunlar ya beddua edesim geliyor bunlara cok sükürkü bak hamilesin insallah bende öyle olacam canım
Gereksiz bir cümle kurdun sacmaladın ve okumadım varsayıyorum.Bende tam ustune fotograf attim sizee dimii ben benim agzimaa ediyim ozur dilerim sizden
Gereksiz degil oyle deme lutfen mesajlarinizi okusaydim eger hic atmazdim zaten benim yapim boyleeGereksiz bir cümle kurdun sacmaladın ve okumadım varsayıyorum.
Hayıt otunu karakarsuda tavsiye etmisti karıstırmıyorsam alacam ondan canım cok sey. Var tavsiye edilen hepsinden baslayamam tek tek gitmem lazım sanırım insallah birisinden birisi vesile olur bizleredeInşallah Rabbim sana ve burda ki bekleyen herkese nasip eder. Instagramda polikistikoverleyasamm sayfası var mutlaka bi bak derim. Orda çok kişi aspir seti kullandı ve çok ise yaradı ben doğal şeylerin vücuda iyi geldiğini dusunuyorum, benimde mesela adet duzensizligim olmuştu o seti kullandım ve birde hayit otu suyu kullandım cok iyi geldi, 35 günü bulan döngum 28 e döndü mesela. Denemekten zarar gelmez, neyin vesile olacağını bilemezsin
Sacmalamazsan olmazmı lütfen.Gereksiz degil oyle deme lutfen mesajlarinizi okusaydim eger hic atmazdim zaten benim yapim boylee
Saglıklı olsunlarda ben bes ay daha buralarda aglamaya razıyım canım ya hayırlısı allahtan dogup büyüyüp ölmesindense biraz daha gec alırım kucagıma ömrüm boyuncada yanında olurum yavrumun hayırlar sorgulanamıyor cok sükür bu halimizedeŞuan öyle düşünüyoruz valla razıyız her zorluğa..
Ya canim çok fazla umutsuz konuşuyorsun, öyle şeyler deme gerçekten, evet çok zor biliyorum ama senin söyledigin şeyler "asla" vb gibi cümleler dua saatine denk gelir diye korkuyorum. Hic bir zaman umidini kaybetmemen lazim Allaha teslimiyet en onemli sey unutma ve sabir dua gerekli. Evrene her zaman pozitif mesaj göndermen lazım, mutlaka bir gün sana dönücek, asla umutsuz olma ve kesin cümleler kurma.Biraz zor kendim acisindan
Sacmalamazsan olmazmı lütfen.
Pipilimi geliyor simdi sana
2 yildir her gun evrene pozitif oluyorum ama agzima ediyor evrenYa canim çok fazla umutsuz konuşuyorsun, öyle şeyler deme gerçekten, evet çok zor biliyorum ama senin söyledigin şeyler "asla" vb gibi cümleler dua saatine denk gelir diye korkuyorum. Hic bir zaman umidini kaybetmemen lazim Allaha teslimiyet en onemli sey unutma ve sabir dua gerekli. Evrene her zaman pozitif mesaj göndermen lazım, mutlaka bir gün sana dönücek, asla umutsuz olma ve kesin cümleler kurma.
Oooo pipili olacak ozaman allah söylettiDaha belli degil kuzucum
Yerim senii biliyosun dimi?Oooo pipili olacak ozaman allah söyletti
Gönlündeki neyse o olsun tabi ama F Fatma KTL ve B Brunello Cicinelli benim birer örneklerim birine erkek dedim digerine hamilesin dedim Allah söyletti diyelim istiyorsan erkek insallah yine sendede Allah söyleTmistir insallah kuzum yiyebilirsinYerim senii biliyosun dimi?
Öyle deme canim lütfen hepimizin çok zorlandığımız imtihanlarımız olmuştur eminim bu da seninki, elbet birgün gelicek o güzel gün ama kafanı dagitman lazım biraz sanki, kendimden biliyorum böyle üst üste olmayınca insan çok karamsar olabiliyor biraz değişik şeylerle uğraşmak iyi gelebilir2 yildir her gun evrene pozitif oluyorum ama agzima ediyor evren
Saglikli olsunda baska bisey istemem bitanemm haaa bide darisi basinizaaa isteyen hepinizinGönlündeki neyse o olsun tabi ama F Fatma KTL ve B Brunello Cicinelli benim birer örneklerim birine erkek dedim digerine hamilesin dedim Allah söyletti diyelim istiyorsan erkek insallah yine sendede Allah söyleTmistir insallah kuzum yiyebilirsin
Ezan okunuyor yatma kalk.Ben yoruldum sorumluluk almaktan biktim
Hadi insallah diyelim ozaman insaa etsin allahSaglikli olsunda baska bisey istemem bitanemm haaa bide darisi basinizaaa isteyen hepinizinHaa hissettigimse eger konu erkek hissediyorum bende
Degisik seyler olmuyor bende maaalesef cahil bir kesimdeyim daha cok strese sokuyorlar insaniÖyle deme canim lütfen hepimizin çok zorlandığımız imtihanlarımız olmuştur eminim bu da seninki, elbet birgün gelicek o güzel gün ama kafanı dagitman lazım biraz sanki, kendimden biliyorum böyle üst üste olmayınca insan çok karamsar olabiliyor biraz değişik şeylerle uğraşmak iyi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?