Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazıları gerçekten çok duyarsız olabiliyor bence dusukte yaşadıysa mutlaka daha dikkatli olurdu demekki gerçekten düşünemiyor, belkide başka göstermek istedikleri vardır özelden atamayıp genelde paylaşıyordur. Biz bu grupta bile ultrason fotoğrafı yada fazla bilgi paylaşmaya çekiniyoruz, biraz samimiyete güvenerek paylaşıyoruz ama tabi herkes malesef bu kadar düşünceli olmuyor. Seni cidden çok rahatsız ediyorsa onun paylaşımlarına bakmasan daha iyi olur. Bende geçen sene bebeğimi kaybetmiştim, insan kesinlikle daha hassas oluyor, alıngan olabiliyor sanki kendine yapılmış gelebiliyor her davranış ama tabi bu psikolojiden kurtulunca daha rahatlıyorsun. Sende elinden geldiğince kendini rahatlamaya ve farklı uğraşlara yönel, eminim rahatlarsin.

Sen ne kadar sürede tekrar gebe kaldın, maşallah bebisine

Ya sevmiyorum ya snaırım her yaptığı batıyor.. Sizin ultrason fotolarınız yada göbüş resimleriniz öyle şirin geliyo ki bana çünkü içinizde art niyet olmadığını biliyorum.aslıjda sosyal medyadan silmek istiyorum ama yanlış anlar diye silmiyorum hani kıskandı da sildi diye düşünür

Sen ne kadar sürede tekrar gebe kaldın, maşallah bebisine
4 ay kadar istemedik, biraz toparlanmak açısından hemde o arada gebelik seti kullandım, Rahim kendisini daha iyi toparlasın diye ve hayit otu suyu içtim 3 ay kadar, ondan sonraki 3.ayda oldu bebiş aslında birde o ay bir dua yaptık onunda etkisi olduğunu düşünüyorum ama sadece muharram ayında yapılan bir dua, zamanı gelince paylaşırım mutlaka.

Eğer başkaları gözüne batmıyor sadece o batıyorsa kesinlikle onunla alakalı demek. Sende haklisin silmesende mümkün olduğunca bakmadan geçmeye çalış. Rabbim inşallah tez zamanda sana ve tun isteyenlere nasip eder

Art niyet var içinde bunu biliyorum ve daha önce yaşadığımız çok sıkıntılar var bu yüzden sanırım onun ne olumlu ne olumsuz hiç bişeyini görmek istemiyorum.. Öyle görmezden gelmeye çalışıcam.. Amin inş cnm dua et bize hamileleirin duası kabul olurmuş derler

Amin canım inşallah olur, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İnş hepsi kaliteli çıkar cnm sanırım bu aşama öyle kaliteli olanlar gidiyo transfere
Insallah tek dilegim o bu acilarim da dinse tamam tabi ki kaliteli olanlar gidiyor spermle birlestiriyorlar 5.gune ulasan kazanıyor insallah oyle olur
Yumurtaların durumuna gore transfer ne zaman gıbı olurmus hiç acıklama yaptılar mı lorikcim
Parikocum bebegim yumurtalarin duruma gore iki gun icinde ariycaklar dedi doktor. Durumdan haberdar oomak icin

Gece acıkan varmı aranızda kızlarrr
Bu ara ben bir tuhafım kesin buda psikolojik varya
Ya bari bu kadar yiyorum hamile olsam da gönlüö rahat olur en azından
Kalkıp tarhana çorbası yapmayı planlıyorum

Kızlarr bu kanda pıhtılaşma var mı falan diye hangi doktora yazdırıyoruz, kadın doğumcular mı yaptırıyor onun testini bilen var mı

İnş cnm inş. Kaç güne belli olcak o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…