Gece acıkan varmı aranızda kızlarrr
Bu ara ben bir tuhafım kesin buda psikolojik varya
Ya bari bu kadar yiyorum hamile olsam da gönlüö rahat olur en azından
Kalkıp tarhana çorbası yapmayı planlıyorum
Kuzum inş vardır ama bunların hepsini bende yaşadım ya 22 gün gecikmenin ardından adet oldum bence kan testi ver kesinleşir. Sonradan o hayal kırıklığı çok kötü oluyo. Ben 3 testte silik çizgi gördüm baya yıkıldık sonra bide annemşere de söyledim herkes öğrendi herkes çok üzüldü
Kuzum inş vardır ama bunların hepsini bende yaşadım ya 22 gün gecikmenin ardından adet oldum bence kan testi ver kesinleşir. Sonradan o hayal kırıklığı çok kötü oluyo. Ben 3 testte silik çizgi gördüm baya yıkıldık sonra bide annemşere de söyledim herkes öğrendi herkes çok üzüldü
Olsun bak konuya nasıl yabancıyım görmüş oldun, bende ne arar bebek
Neyse ben daha fazla konunuzu meşgul etmeyeyim, bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
Neyse ben daha fazla konunuzu meşgul etmeyeyim, bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
Ya kızlar bende 3ay önce bebeğimi kaybettim ve 3.ayıma girmiştim kalbi durdu miniğimin ve gene hamile kalmak istiyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarında bagıslasın ve bize de nasip olur inşlh