- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cok sukur ya dun cok kötüydüm. Cok agrim sancim vardi uyuyamadimHadi en zor aşamalardan birini de atlattın kuzum beşinci güne çıksınlar İnşallah
Dün gece kk da bi sorun mu vardı son mesajımdan sonra giremedim ben bizim nana yo aradım başka nana geldiAh Nana ah senin yokluğundaa başka Nana bulmuşlar, öyle sürekli banlanırsan olacağı buydu
Tüp bebeğr mi başladın lorikCok sukur ya dun cok kötüydüm. Cok agrim sancim vardi uyuyamadimbugun iyiyim biraz ddaha insallah besinci gune kadar ulasirlar da benim cektigim acilara değer resmen ayakta uyudum dun gece kabus gibiydi
Evet bebegim yumurtalarim toplandi .yarin haber verirler insallah ne durumdalarTüp bebeğr mi başladın lorik
Ayh gerçekten sana umut olsun ya da polyannacılık değil de şu an nedense çok hissettim bu ay ikizlere hamile kalacağını nasıl kalbime düştü bu düşünce bilemedim valla ama okuduğum gibi direk kalbimden bu geçtiEvet bebegim yumurtalarim toplandi .yarin haber verirler insallah ne durumdalar
Gozlerim doldu resmen esime okuttum simdi yazidiginiAyh gerçekten sana umut olsun ya da polyannacılık değil de şu an nedense çok hissettim bu ay ikizlere hamile kalacağını nasıl kalbime düştü bu düşünce bilemedim valla ama okuduğum gibi direk kalbimden bu geçti
Yaa yerim seni rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin namazlarımda sana çok dua edicem lorik burda bazı arkadaşlar aklımda varlar onlara dua ediyorum seni de özel olarak dualarıma katıcam eyüp sultana gittiğimde de sana dua ettircem hocayı bulursam onu bulamazsam kendim ederim sen de bize dua et bol bol gerçekten dualarımız bizi bulacakGozlerim doldu resmen esime okuttum simdi yazidiginiharikasin Allah razi olsun rabbim dusmanima bile vermesim bu evlat acisini . Hepimiz en yakim zamanda gebe kalalim insallahhh
Allah razi olsunn bebegim insallah Rabbim emeklerimi boşa cikarmasin .dualarimizi bizlere çevirsinYaa yerim seni rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin namazlarımda sana çok dua edicem lorik burda bazı arkadaşlar aklımda varlar onlara dua ediyorum seni de özel olarak dualarıma katıcam eyüp sultana gittiğimde de sana dua ettircem hocayı bulursam onu bulamazsam kendim ederim sen de bize dua et bol bol gerçekten dualarımız bizi bulacak ❤❤❤
Allah razı olsun kuzum evet çünkü biz derdimizi kimselerr anlatamıyoruz burda hepimiz dertdaşız ve birbirimize moral oluyoruz inşallah bizim de sevinçten havalara uçacağımız günler gelicek buna yürekten inanıyorumAllah razi olsunn bebegim insallah Rabbim emeklerimi boşa cikarmasin .dualarimizi bizlere çevirsinmutluluktan agliycagimiz günler nasip etsin insallah birbirimizi gormeden etmeden resmen aile gibi olduk allah niyetin kabul etsin insallah dua etmez olur muyum hiç hele ki bu kadar acili süreçten gectikten sonra hepiniz dualarimdasiniz
Evet oyle ailem bilmiyor tup bebek yaptirdigimi .annem bugun aradi sesim kotuydu. Dedim bogazlarim agriyorAllah razı olsun kuzum evet çünkü biz derdimizi kimselerr anlatamıyoruz burda hepimiz dertdaşız ve birbirimize moral oluyoruz inşallah bizim de sevinçten havalara uçacağımız günler gelicek buna yürekten inanıyorum ❤
Bence herkes herşeyi bilmek zorunda değil buna ailende dahilEvet oyle ailem bilmiyor tup bebek yaptirdigimi .annem bugun aradi sesim kotuydu. Dedim bogazlarim agriyor
Gereksiz strese sokuyorlarBence herkes herşeyi bilmek zorunda değil buna ailende dahilben de yaparsam kimseye söylemiycem
Aynen öyle kuzum benim yumurtalar çatlayacak hissediyorum işte femara bitti dün çarşamba günüde kontrolüm var yumurtalarıma bakıcak doktorcuğum çatlasa bile yumurtalarım yine de çatlatma iğnesi yaptıracam bende de durumlar böyle bi de stres yapmıcam bu ay kararlıyım canım istedikçe ilişki yaşıycamGereksiz strese sokuyorlarherseyin farkındayım bilincindeyim . ha bire oyle yapma boyle yap sanki bilmiyom sen ne durumdasin naptin ne ettin
Catlasa bile neden catlatma ignesi yapicaksin ki ? Gercekten bu zamanda kime sorsam hamile kalamiyor .ben sanirdim ki sadece benim basima gelen bisey dıger herkes kendiliginden kalabiliyor sanmistim ne yazikki oyle degilmis .yedigimoz ictigimiz hersey hormon maalesef. O yuzden strs yapmaya gerek yok . Elimizde olmayan bir durum icin stres yapilmamasi gerekgini cok gec anladim ama anladim sonundaAynen öyle kuzum benim yumurtalar çatlayacak hissediyorum işte femara bitti dün çarşamba günüde kontrolüm var yumurtalarıma bakıcak doktorcuğum çatlasa bile yumurtalarım yine de çatlatma iğnesi yaptıracam bende de durumlar böyle bi de stres yapmıcam bu ay kararlıyım canım istedikçe ilişki yaşıycam
İnşallah güzel haberler vericeklerEvet bebegim yumurtalarim toplandi .yarin haber verirler insallah ne durumdalar
Insallahhh insallahhhhhh kaliteli yumurtalarin desinler döllenmiş desinlerİnşallah güzel haberler vericekler
Aynen öyle kuzum zevk suyundan bile hamile kalan var biz nelerle uğraşıyoruz kafamın içindeki düşünceleri durdurmak için çatlatma iğnesi yapıcam çatlamayanlar da çatlasın diyeCatlasa bile neden catlatma ignesi yapicaksin ki ? Gercekten bu zamanda kime sorsam hamile kalamiyor .ben sanirdim ki sadece benim basima gelen bisey dıger herkes kendiliginden kalabiliyor sanmistim ne yazikki oyle degilmis .yedigimoz ictigimiz hersey hormon maalesef. O yuzden strs yapmaya gerek yok . Elimizde olmayan bir durum icin stres yapilmamasi gerekgini cok gec anladim ama anladim sonundaistediğin zaman iliski olsun eskiden pvu testi mi varmış canim bi bakmislar hamileler
Catlamayanlar catlasın diyeAynen öyle kuzum zevk suyundan bile hamile kalan var biz nelerle uğraşıyoruz kafamın içindeki düşünceleri durdurmak için çatlatma iğnesi yapıcam çatlamayanlar da çatlasın diyebak gerçekten sinirimi bozdu benim bu hamilelik stresi
Allah aşkına stres yapmaCatlamayanlar catlasın diyekac tane yumurtan vardi en son :) gelde bana sor o siniri okadar para o kadar aci agri Allah gostermesin kotu sonuc olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?