- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İnşallahhhh şimdi sperm koydularmı ben anlamadımInsallahhh insallahhhhhh kaliteli yumurtalarin desinler döllenmiş desinler
Allah aşkına stres yapmaevet çatlamayanlar da çatlasın
Benimde asilama 3 tane yumurtam vardiEn son geçen ay 3 tane yumurtam vardı
Toplanan yumurtalari birlestiricekler spermle sonra 5.gune kadar giden embriyo kazanir savasiİnşallahhhh şimdi sperm koydularmı ben anlamadım
Bu ay femara da 6-7 tane bekliyorumBenimde asilama 3 tane yumurtam vardiama tutmamisti o ayri
Ya bu banlanma olayı ne nazaman dönebiliyorlarKızlar iyi akşamlar napıyosunuz
Yine nana veMemeli Mestan banlanmış
Kuzucum L Loriklorik dualarım seninle
Güzel haberleri alacaksın yakın zamandapek yazamıyorum ama hep okuyorum aklım sizlerle kızlar♥
Hadi ya ilginç valla çok heyecanlı oturup izleyebilsek keşkeToplanan yumurtalari birlestiricekler spermle sonra 5.gune kadar giden embriyo kazanir savasi
Sanırım her banlanma da süre uzuyor canımYa bu banlanma olayı ne nazaman dönebiliyorlar
Embriyologlar bu süreçte en önemli insanlar bence demi kızlar yaaHadi ya ilginç valla çok heyecanlı oturup izleyebilsek keşke
Kiz ben banlanmadimm fatma banlanmisKızlar iyi akşamlar napıyosunuz
Yine nana veMemeli Mestan banlanmış
Kuzucum L Loriklorik dualarım seninle
Güzel haberleri alacaksın yakın zamandapek yazamıyorum ama hep okuyorum aklım sizlerle kızlar♥
Ben gece kk ya giremedim acaba banlanmış mıydım merk ettim şimdiSanırım her banlanma da süre uzuyor canım
Kaçıncı banlanmaları olduğuna da bağlı sanırım
Aynen canım ikisi de banlanmışKiz ben banlanmadimm fatma banlanmis
Yanlış etiketlemişim kuzum yaa şimdi farkettimKiz ben banlanmadimm fatma banlanmis
Aynen benim bildiğim öyleEmbriyologlar bu süreçte en önemli insanlar bence demi kızlar yaa
Hahahhaha olur oyle seyler kuzucum neyse beni anasin gelmis demek kiYanlış etiketlemişim kuzum yaa şimdi farkettim
Bu ovü testlerinden ben hiçbişey anlamıyorum canım yanlış bilgilendirmiyim seniSelam kızçeleer nasılsınız malumunuz ben bu ay ovü testi yapmıştım sonuçlarda böyle yarında adet tarıhım dün hamilelik testi yaptım ama tek çizgi cıktı, geç yumurtlama olmustu 18. Gün yani adet olmamla ılgılı pek belirtim yok bazen kasıklarım agrıyor adet olacak gibi ama yoğun değil zaten geç yumurtlama olduğu içinde muhtemelen yarın adet olmam. Sizce ben piki yakalamışmışım ve pikten ne kadar süre sonra belli olur hamilelik idrar testinde bana bi yardımcı olsanızBeklemekseni L Loriklorik Maisiyah345 rosebatum S Sibelll16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?