- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Dualarin gucu adına hepinizden destek aliyorum resmen moral oluyorKızlar iyi akşamlar napıyosunuz
Yine nana ve @Fasulye annesi banlanmış
Kuzucum L Loriklorik dualarım seninle
Güzel haberleri alacaksın yakın zamandapek yazamıyorum ama hep okuyorum aklım sizlerle kızlar♥
Hapla fazla olmaz ama igneyle olarBu ay femara da 6-7 tane bekliyorum
Suresi banlanma derecesine bagliYa bu banlanma olayı ne nazaman dönebiliyorlar
Cok stresli bir durumHadi ya ilginç valla çok heyecanlı oturup izleyebilsek keşke
En onemli gorev onlarda evet insallah benim embiriyologlarim guzel guzel secerler minnoslarimiEmbriyologlar bu süreçte en önemli insanlar bence demi kızlar yaa
18 inde pik olmus sanirim . 5 gun dollenme suresi deseekk iimmhhh tahmini pik olduktan 10 gun sonra falan ogrenebilirsin kana o zaman geçiyormuş betaSelam kızçeleer nasılsınız malumunuz ben bu ay ovü testi yapmıştım sonuçlarda böyle yarında adet tarıhım dün hamilelik testi yaptım ama tek çizgi cıktı, geç yumurtlama olmustu 18. Gün yani adet olmamla ılgılı pek belirtim yok bazen kasıklarım agrıyor adet olacak gibi ama yoğun değil zaten geç yumurtlama olduğu içinde muhtemelen yarın adet olmam. Sizce ben piki yakalamışmışım ve pikten ne kadar süre sonra belli olur hamilelik idrar testinde bana bi yardımcı olsanız@Dostumdostum L Loriklorik Maisiyah345 @rosebatum S Sibelll16
Renkleri açılmış ama 19. Gün mü çatlama olmuş acaba, ben de bu çubuk testlerden pek anlamıyorum kaset yapmıştım çünkü, adetin 19. Günü ise 14 gün sonrayı hesaplıyorsun diye biliyorumSelam kızçeleer nasılsınız malumunuz ben bu ay ovü testi yapmıştım sonuçlarda böyle yarında adet tarıhım dün hamilelik testi yaptım ama tek çizgi cıktı, geç yumurtlama olmustu 18. Gün yani adet olmamla ılgılı pek belirtim yok bazen kasıklarım agrıyor adet olacak gibi ama yoğun değil zaten geç yumurtlama olduğu içinde muhtemelen yarın adet olmam. Sizce ben piki yakalamışmışım ve pikten ne kadar süre sonra belli olur hamilelik idrar testinde bana bi yardımcı olsanız@Dostumdostum L Loriklorik Maisiyah345 @rosebatum S Sibelll16
Bende gerekirse iğne olarımDualarin gucu adına hepinizden destek aliyorum resmen moral oluyorseneye gelir artik nana
Hapla fazla olmaz ama igneyle olarcok yedim igneee. Simdi de igneden geliyorum
Suresi banlanma derecesine bagli
Cok stresli bir durumizlesem cildiririm heralde
En onemli gorev onlarda evet insallah benim embiriyologlarim guzel guzel secerler minnoslarimi
Oturucak yerlerim agriyorBende gerekirse iğne olarımayh kuzum Allah emeklerimizin karşılığında çocuklarımızı vereck bize ben inanıyorum bekle ve gör ❤
Lorikim Bugün 10. Gün ama ölçtürmedim tabi eğer çarsambaya kadar falan regl olmazsam ölçtürürüm olmadı heralde yine ya18 inde pik olmus sanirim . 5 gun dollenme suresi deseekk iimmhhh tahmini pik olduktan 10 gun sonra falan ogrenebilirsin kana o zaman geçiyormuş beta
Yani aslında söyle mi oluyor pil olduğu dün değil yumurtlama silikleşmeye başladığında mk yumurtlama olmuş oluyor acabaRenkleri açılmış ama 19. Gün mü çatlama olmuş acaba, ben de bu çubuk testlerden pek anlamıyorum kaset yapmıştım çünkü, adetin 19. Günü ise 14 gün sonrayı hesaplıyorsun diye biliyorum
Hadi ya bende geçen ay progestan hap kullandım yeminle şişe şişe balon gibi oldumOturucak yerlerim agriyorprogestan ignesi
sizin yumurtanız çatladığında şeffaf böyle dolu dolu kaygan bi akıntınız gelmiyo mu ordan da anlayabilirsinizLorikim Bugün 10. Gün ama ölçtürmedim tabi eğer çarsambaya kadar falan regl olmazsam ölçtürürüm olmadı heralde yine ya
Geldi kuzucum 17. Ve 18. Gün o şeffaf yumurta akı kıvamında olan akıntı geldi sonra testede pik oldu zatenHadi ya bende geçen ay progestan hap kullandım yeminle şişe şişe balon gibi oldumbu ay yine kullanıcam gibi gözüküyo
sizin yumurtanız çatladığında şeffaf böyle dolu dolu kaygan bi akıntınız gelmiyo mu ordan da anlayabilirsiniz
Ee bak demek ki ovü testi kullanmana gerek yok anlamış oldun o akıntı geldiğinde testinde pik olmuş bence bu ay adet olursan eğer inşallah olmazsın bebe vardır olursan şayet akışına bırak o akıntıyı görünce üç dört gün gün aşırı ilişki yaşaGeldi kuzucum 17. Ve 18. Gün o şeffaf yumurta akı kıvamında olan akıntı geldi sonra testede pik oldu zaten
Belirti falan arama kendindeLorikim Bugün 10. Gün ama ölçtürmedim tabi eğer çarsambaya kadar falan regl olmazsam ölçtürürüm olmadı heralde yine ya
Hadi ya bende geçen ay progestan hap kullandım yeminle şişe şişe balon gibi oldumbu ay yine kullanıcam gibi gözüküyo
sizin yumurtanız çatladığında şeffaf böyle dolu dolu kaygan bi akıntınız gelmiyo mu ordan da anlayabilirsiniz
İnş bebek vardır yoldaşa tam gaz çalışmaya devam dıyelim ne dıyelim teşekkürler canımEe bak demek ki ovü testi kullanmana gerek yok anlamış oldun o akıntı geldiğinde testinde pik olmuş bence bu ay adet olursan eğer inşallah olmazsın bebe vardır olursan şayet akışına bırak o akıntıyı görünce üç dört gün gün aşırı ilişki yaşa
Tamam iştr yumurtan çatladığı için o akıntı gelmiş kaç tane yumurta aldılar senden canım canımBenim de oturucak yerim şişecek sanirimcok hormon aliyoruz sonumuz hayrolsin
Benim seffaf akintim coktu ama ben tup bebek icin igne yapiyordum buyudugu icin 4 gun boyunca seffaf parlak akintim geliyordu
8 tane desi doktorTamam iştr yumurtan çatladığı için o akıntı gelmiş kaç tane yumurta aldılar senden canım canım
Ah lorikimm gelde anlat beynime kalbime düşünmediğim zamanlar sadece uykuda geçen zamanlarım ondan boool boool uyumak istıyorumBelirti falan arama kendindesabirla bekle kiizzz acele etme erken ogrensen ne gec ogrensen ne sonucu degistirmez bu durum bekle sadece
İçim dışım kk oldu artık her konuyu araştırıyorum valla bi de öğrendiklerimi size de aktarmaya çalışıyorum şubat ayı da bizim ayımız olsun ne olur sankiİnş bebek vardır yoldaşa tam gaz çalışmaya devam dıyelim ne dıyelim teşekkürler canım
Lori lori loriiii loriiii loriii8 tane desi doktor
Ayyy inşallah bizim ayımızdırda bu topikte hamile olmayan herkes güzel haberlerini bu ay alır sağlıkla da ilerler çok istiyoruz çok amiiiin hamileyiiiiiz hepimiz inşallahİçim dışım kk oldu artık her konuyu araştırıyorum valla bi de öğrendiklerimi size de aktarmaya çalışıyorum şubat ayı da bizim ayımız olsun ne olur sanki
Allah sesini duysun ne diyimAyyy inşallah bizim ayımızdırda bu topikte hamile olmayan herkes güzel haberlerini bu ay alır sağlıkla da ilerler çok istiyoruz çok amiiiin hamileyiiiiiz hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?