Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dualarin gucu adına hepinizden destek aliyorum resmen moral oluyorseneye gelir artik nana
Bu ay femara da 6-7 tane bekliyorum
Hapla fazla olmaz ama igneyle olarcok yedim igneee. Simdi de igneden geliyorum
Ya bu banlanma olayı ne nazaman dönebiliyorlar
Suresi banlanma derecesine bagli
Hadi ya ilginç valla çok heyecanlı oturup izleyebilsek keşke
Cok stresli bir durum izlesem cildiririm heralde
Embriyologlar bu süreçte en önemli insanlar bence demi kızlar yaa
En onemli gorev onlarda evet insallah benim embiriyologlarim guzel guzel secerler minnoslarimi

18 inde pik olmus sanirim . 5 gun dollenme suresi deseekk iimmhhh tahmini pik olduktan 10 gun sonra falan ogrenebilirsin kana o zaman geçiyormuş beta

Renkleri açılmış ama 19. Gün mü çatlama olmuş acaba, ben de bu çubuk testlerden pek anlamıyorum kaset yapmıştım çünkü, adetin 19. Günü ise 14 gün sonrayı hesaplıyorsun diye biliyorum

Bende gerekirse iğne olarım ayh kuzum Allah emeklerimizin karşılığında çocuklarımızı vereck bize ben inanıyorum bekle ve gör

18 inde pik olmus sanirim . 5 gun dollenme suresi deseekk iimmhhh tahmini pik olduktan 10 gun sonra falan ogrenebilirsin kana o zaman geçiyormuş beta
Lorikim Bugün 10. Gün ama ölçtürmedim tabi eğer çarsambaya kadar falan regl olmazsam ölçtürürüm olmadı heralde yine ya

Renkleri açılmış ama 19. Gün mü çatlama olmuş acaba, ben de bu çubuk testlerden pek anlamıyorum kaset yapmıştım çünkü, adetin 19. Günü ise 14 gün sonrayı hesaplıyorsun diye biliyorum
Yani aslında söyle mi oluyor pil olduğu dün değil yumurtlama silikleşmeye başladığında mk yumurtlama olmuş oluyor acaba bilmiyorum inşallah tutmuştur ama hiç bişey hissetmiyorum sanki kırmızılar gelecek gibi

Oturucak yerlerim agriyorprogestan ignesi
Hadi ya bende geçen ay progestan hap kullandım yeminle şişe şişe balon gibi oldum bu ay yine kullanıcam gibi gözüküyo
Lorikim Bugün 10. Gün ama ölçtürmedim tabi eğer çarsambaya kadar falan regl olmazsam ölçtürürüm olmadı heralde yine ya
sizin yumurtanız çatladığında şeffaf böyle dolu dolu kaygan bi akıntınız gelmiyo mu ordan da anlayabilirsiniz

Geldi kuzucum 17. Ve 18. Gün o şeffaf yumurta akı kıvamında olan akıntı geldi sonra testede pik oldu zaten

Geldi kuzucum 17. Ve 18. Gün o şeffaf yumurta akı kıvamında olan akıntı geldi sonra testede pik oldu zaten
Ee bak demek ki ovü testi kullanmana gerek yok anlamış oldun o akıntı geldiğinde testinde pik olmuş bence bu ay adet olursan eğer inşallah olmazsın bebe vardır olursan şayet akışına bırak o akıntıyı görünce üç dört gün gün aşırı ilişki yaşa

Belirti falan arama kendinde sabirla bekle kiizzz acele etme erken ogrensen ne gec ogrensen ne sonucu degistirmez bu durum bekle sadece

Benim de oturucak yerim şişecek sanirim cok hormon aliyoruz sonumuz hayrolsin

Benim seffaf akintim coktu ama ben tup bebek icin igne yapiyordum buyudugu icin 4 gun boyunca seffaf parlak akintim geliyordu

İnş bebek vardır yoldaşa tam gaz çalışmaya devam dıyelim ne dıyelim teşekkürler canım

Benim de oturucak yerim şişecek sanirim cok hormon aliyoruz sonumuz hayrolsin

Benim seffaf akintim coktu ama ben tup bebek icin igne yapiyordum buyudugu icin 4 gun boyunca seffaf parlak akintim geliyordu
Tamam iştr yumurtan çatladığı için o akıntı gelmiş kaç tane yumurta aldılar senden canım canım

Belirti falan arama kendinde sabirla bekle kiizzz acele etme erken ogrensen ne gec ogrensen ne sonucu degistirmez bu durum bekle sadece
Ah lorikimm gelde anlat beynime kalbime düşünmediğim zamanlar sadece uykuda geçen zamanlarım ondan boool boool uyumak istıyorum

İnş bebek vardır yoldaşa tam gaz çalışmaya devam dıyelim ne dıyelim teşekkürler canım
İçim dışım kk oldu artık her konuyu araştırıyorum valla bi de öğrendiklerimi size de aktarmaya çalışıyorum şubat ayı da bizim ayımız olsun ne olur sanki

İçim dışım kk oldu artık her konuyu araştırıyorum valla bi de öğrendiklerimi size de aktarmaya çalışıyorum şubat ayı da bizim ayımız olsun ne olur sanki
Ayyy inşallah bizim ayımızdırda bu topikte hamile olmayan herkes güzel haberlerini bu ay alır sağlıkla da ilerler çok istiyoruz çok amiiiin hamileyiiiiiz hepimiz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…