Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah lorikimm gelde anlat beynime kalbime düşünmediğim zamanlar sadece uykuda geçen zamanlarım ondan boool boool uyumak istıyorum
Ayni durumu hepimiz yasiyoruz gercekten . Bana bak 2 asilama yaptirdim tutmadi simdi tup bebek yaptiriyoum .artik ne belorti3ne bisey ariyorum tek duam hersey yolunda gitsin sağlıklıembriyolarim olsun sen boyle dusundukce stres yaptikca vucudun da sana tepki verir

Nasıl kıyıcan dondurcan onları üşürler kız eğer hepsi tutarsa iki üç tane göndersinler rahminden en azından üçüz olur ikiz olur
Yasim kucuk oldugu icin yollamazlarmis engin arastirmalarima goreeskiden boyle yillar once dondurulmis insanlar vardi filimleri dondurma diyince o aklima geliyor hep

Yasim kucuk oldugu icin yollamazlarmis engin arastirmalarima goreeskiden boyle yillar once dondurulmis insanlar vardi filimleri dondurma diyince o aklima geliyor hep
Ahahha tertemiz mis gibi kafalar yaşıyoruz yaşın kaç lorik lorik
Yemin ederim yumurtladigimizi bile bilmiyordumben ilk gece de hamile kaliniyor saniyordum
ilber hoca görse seni çok cahilsin keşke ölsen derdi herhalde lorik ben de şey düşünüyordum normal korundu ya eşim denediğim ilk ay tutar diyodum

Biz bu kafayla fazla yasamayiz
24 yasimdayim

Haklısın lorikcim herkeste aynını diyor ama Dikkat etmeye çalıscam

Sonuc ; dikkat edemedi
Yaaaaa nasılda biliyooo zaten lh testide koyulaşmadıgı için olmazsada uzulmucem sonuçta hazırlıyorum kendımı hamılelık olsa lh koyulaşırdı oyhhh çocuk için böyle bekleyecegımı dusunmemıstım cidden Allah tez zamanda bekleyişimizi sonlandırsın inşallah

Ne kadar zamandir bekliyorsun yasin kac

Ne kadar zamandir bekliyorsun yasin kac
Yaşım 29 Eylül’de bi düşük oldu bir iki ay dınlndık şimdiye kadar olmadı tekrar işte 2019 Haziran’da denemeye başlamıştık ama ne yazıkki şanslı anne adaylarından olamadım bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…