- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ayni durumu hepimiz yasiyoruz gercekten . Bana bak 2 asilama yaptirdim tutmadi simdi tup bebek yaptiriyoum .artik ne belorti3ne bisey ariyorum tek duam hersey yolunda gitsin sağlıklıembriyolarim olsunAh lorikimm gelde anlat beynime kalbime düşünmediğim zamanlar sadece uykuda geçen zamanlarım ondan boool boool uyumak istıyorum
Bana 1iz bile yeterliLori lori loriiii loriiii loriiiya 5iz 6ız olursa ya döllenirlerse
Ben buraya uye olmadan once ovulasyon testi nedir bilmezdimİçim dışım kk oldu artık her konuyu araştırıyorum valla bi de öğrendiklerimi size de aktarmaya çalışıyorum şubat ayı da bizim ayımız olsun ne olur sanki
Nasıl kıyıcan dondurcan onları üşürler kızBana 1iz bile yeterlidigerlerini dondururum ahh bi tutsa evlatlarim
Ben buraya uye olmadan once ovulasyon testi nedir bilmezdim
Yasim kucuk oldugu icin yollamazlarmis engin arastirmalarima goreNasıl kıyıcan dondurcan onları üşürler kızeğer hepsi tutarsa iki üç tane göndersinler rahminden en azından üçüz olur ikiz olur
Yemin ederim yumurtladigimizi bile bilmiyordumBen ovü testi bilirdim de bilmediğim çpk şey vardı ama ovü testi hiç kullanmadım
Aynen kuzum yaa bide isim benzerliği de yokHahahhaha olur oyle seyler kuzucum neyse beni anasin gelmis demek ki
Ama ikisi de" F " Ile basliyor dermisimAynen kuzum yaa bide isim benzerliği de yok
Ahahha tertemiz mis gibi kafalar yaşıyoruz yaşın kaç lorik lorikYasim kucuk oldugu icin yollamazlarmis engin arastirmalarima goreeskiden boyle yillar once dondurulmis insanlar vardi filimleri dondurma diyince o aklima geliyor hep
ilber hoca görse seni çok cahilsin keşke ölsen derdi herhalde lorikYemin ederim yumurtladigimizi bile bilmiyordumben ilk gece de hamile kaliniyor saniyordum
Biz bu kafayla fazla yasamayizAhahha tertemiz mis gibi kafalar yaşıyoruz yaşın kaç lorik lorik
ilber hoca görse seni çok cahilsin keşke ölsen derdi herhalde lorikben de şey düşünüyordum normal korundu ya eşim denediğim ilk ay tutar diyodum
Yaşın genç kanında hızlıBiz bu kafayla fazla yasamayiz
24 yasimdayim
Haklısın lorikcim herkeste aynını diyor amaAyni durumu hepimiz yasiyoruz gercekten . Bana bak 2 asilama yaptirdim tutmadi simdi tup bebek yaptiriyoum .artik ne belorti3ne bisey ariyorum tek duam hersey yolunda gitsin sağlıklıembriyolarim olsunsen boyle dusundukce stres yaptikca vucudun da sana tepki verir
Oo yasin geçmis seninYaşın genç kanında hızlıben de 26 çeyrek yaşındayım
Sonuc ; dikkat edemediHaklısın lorikcim herkeste aynını diyor amaDikkat etmeye çalıscam
Yaptım canım en sonuncu Bugün hiç ikinci çizgi bile Çıkmadı lh ta demekki negatif heralde ama bekleyeceğiz bakalım
Yaaaaa nasılda biliyooo zaten lh testide koyulaşmadıgı için olmazsada uzulmucem sonuçta hazırlıyorum kendımı hamılelık olsa lh koyulaşırdıSonuc ; dikkat edemedi
Ne kadar zamandir bekliyorsunYaaaaa nasılda biliyooo zaten lh testide koyulaşmadıgı için olmazsada uzulmucem sonuçta hazırlıyorum kendımı hamılelık olsa lh koyulaşırdıoyhhh çocuk için böyle bekleyecegımı dusunmemıstım cidden Allah tez zamanda bekleyişimizi sonlandırsın inşallah
Yaşım 29Ne kadar zamandir bekliyorsunyasin kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?