- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Kız bende bide şu korku başladı ya menapoza girersem kafayı yedirtti bu bebe bana bi gel de rahatliyim beOo yasin geçmis senin
9 10 gün geçmiş sanırım dimi canım pikten sonra?Selam kızçeleer nasılsınız malumunuz ben bu ay ovü testi yapmıştım sonuçlarda böyle yarında adet tarıhım dün hamilelik testi yaptım ama tek çizgi cıktı, geç yumurtlama olmustu 18. Gün yani adet olmamla ılgılı pek belirtim yok bazen kasıklarım agrıyor adet olacak gibi ama yoğun değil zaten geç yumurtlama olduğu içinde muhtemelen yarın adet olmam. Sizce ben piki yakalamışmışım ve pikten ne kadar süre sonra belli olur hamilelik idrar testinde bana bi yardımcı olsanızBeklemekseni L Loriklorik Maisiyah345 @rosebatum @Sibelll16
Aynı zamanda başlamışoz bende 2019 haziranda başladımYaşım 29Eylül’de bi düşük oldu bir iki ay dınlndık şimdiye kadar olmadı tekrar işte 2019 Haziran’da denemeye başlamıştık ama ne yazıkki şanslı anne adaylarından olamadım bende
Aynen yaaa vallaDualarin gucu adına hepinizden destek aliyorum resmen moral oluyorseneye gelir artik nana
Hapla fazla olmaz ama igneyle olarcok yedim igneee. Simdi de igneden geliyorum
Suresi banlanma derecesine bagli
Cok stresli bir durumizlesem cildiririm heralde
En onemli gorev onlarda evet insallah benim embiriyologlarim guzel guzel secerler minnoslarimi
Olur insallah yumurta kalitesi icin yenilmesi gerekler var bence onlari deneyebilirsin.Yaşım 29Eylül’de bi düşük oldu bir iki ay dınlndık şimdiye kadar olmadı tekrar işte 2019 Haziran’da denemeye başlamıştık ama ne yazıkki şanslı anne adaylarından olamadım bende
Bena da o korku geliyor . Cunku yumurtw reservim azmış. 35 yasindaki kadinla ayniymisKız bende bide şu korku başladı ya menapoza girersem kafayı yedirtti bu bebe bana bi gel de rahatliyim be
Yok bana dedi yumurtalık rezervin çok iyi diye ama hamilelik olmayınca o korku başlıyoBena da o korku geliyor . Cunku yumurtw reservim azmış. 35 yasindaki kadinla ayniymis
Sen susar misin o zamanYok bana dedi yumurtalık rezervin çok iyi diye ama hamilelik olmayınca o korku başlıyo
Harbiden ne güzel şeyler konuşuyoruz Allah bize hayırlı bebeler versin de bi daha bu konuları konuşmayalımSen susar misin o zamanbenim senden once menapoza giricegim icin üzülmem lazim allahim neler konusuyoruz
Harbiden ne güzel şeyler konuşuyoruz Allah bize hayırlı bebeler versin de bi daha bu konuları konuşmayalım
Sana üçer beşer versin ben tek tek istiyorumamin gelsin de bebeler ucer beser tane ondan sonra konuşuruz bu konulari daha ortada bebek yok menapoz diyoruz
Onlarada dikkat edeyım neler mesela lorıkcım fındık badem vs gıbı mi yoksa hap mıOlur insallah yumurta kalitesi icin yenilmesi gerekler var bence onlari deneyebilirsin.
Omega g10 ari sutu bal polen karisimi avokado falan detaylı arastir bunlar sonra tuketirsinOnlarada dikkat edeyım neler mesela lorıkcım fındık badem vs gıbı mi yoksa hap mı
Benim hakkikda ne düşünüyorsan Allah,sana 2 katini versinSana üçer beşer versin ben tek tek istiyorum
Sen de beyin de keçiboynuzu suyu için kayant keçiboynuzlarını bol bol bide ceviz fındık keçiboynuzu pekmezi karıştır ilişkiden bi saat önce bir yemek kaşığı yedir kendinde ye keçiboynuzu yumurtayı kaliteli seçiyomuş kaliteli spermleri de hızlandırıyomuş hem suyunu içseniz hem pekmezini yeseniz olar benceOnlarada dikkat edeyım neler mesela lorıkcım fındık badem vs gıbı mi yoksa hap mı
ahahaha bak bu bedduaya girdi ben bildiğin bu dua tutarsa zaten doğuramadan geberir giderimBenim hakkikda ne düşünüyorsan Allah,sana 2 katini versinhadi buyur coluklu cocuklu
Her sene 1 tane çocuğun 40 cikmadan hemencikSen de beyin de keçiboynuzu suyu için kayant keçiboynuzlarını bol bol bide ceviz fındık keçiboynuzu pekmezi karıştır ilişkiden bi saat önce bir yemek kaşığı yedir kendinde ye keçiboynuzu yumurtayı kaliteli seçiyomuş kaliteli spermleri de hızlandırıyomuş hem suyunu içseniz hem pekmezini yeseniz olar bence
ahahaha bak bu bedduaya girdi ben bildiğin bu dua tutarsa zaten doğuramadan geberir giderim
Bir taneyi doğurayım hele spiral takıcam hoş benim anam spiral kullanamamış ben mi kullanabilecemHer sene 1 tane çocuğun 40 cikmadan hemenciktemeli atarsiniz
Bir taneyi doğurayım hele spiral takıcam hoş benim anam spiral kullanamamış ben mi kullanabilecemben bebeyi 1 yıl memeye dayayacam bol bol süt emsin göğüslerim sütle dolup taşsın diye son ayımda hurma ile ceviz yicem bol bol
Yavruşkolarimiz gelsinn insalllaahhhh cok tesekkur ederimmmKızlar L LoriklorikMaisiyah345 yorumlarınızı okudum sohbetinize kulak misafiri oldum rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin yavruşkolarınızı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?