Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
9 10 gün geçmiş sanırım dimi canım pikten sonra?

Yaşım 29 Eylül’de bi düşük oldu bir iki ay dınlndık şimdiye kadar olmadı tekrar işte 2019 Haziran’da denemeye başlamıştık ama ne yazıkki şanslı anne adaylarından olamadım bende
Aynı zamanda başlamışoz bende 2019 haziranda başladım

Aynen yaaa valla

Yaşım 29 Eylül’de bi düşük oldu bir iki ay dınlndık şimdiye kadar olmadı tekrar işte 2019 Haziran’da denemeye başlamıştık ama ne yazıkki şanslı anne adaylarından olamadım bende
Olur insallah yumurta kalitesi icin yenilmesi gerekler var bence onlari deneyebilirsin.

Onlarada dikkat edeyım neler mesela lorıkcım fındık badem vs gıbı mi yoksa hap mı
Sen de beyin de keçiboynuzu suyu için kayant keçiboynuzlarını bol bol bide ceviz fındık keçiboynuzu pekmezi karıştır ilişkiden bi saat önce bir yemek kaşığı yedir kendinde ye keçiboynuzu yumurtayı kaliteli seçiyomuş kaliteli spermleri de hızlandırıyomuş hem suyunu içseniz hem pekmezini yeseniz olar bence
Benim hakkikda ne düşünüyorsan Allah,sana 2 katini versinhadi buyur coluklu cocuklu
ahahaha bak bu bedduaya girdi ben bildiğin bu dua tutarsa zaten doğuramadan geberir giderim

Her sene 1 tane çocuğun 40 cikmadan hemencik temeli atarsiniz

Her sene 1 tane çocuğun 40 cikmadan hemencik temeli atarsiniz
Bir taneyi doğurayım hele spiral takıcam hoş benim anam spiral kullanamamış ben mi kullanabilecem ben bebeyi 1 yıl memeye dayayacam bol bol süt emsin göğüslerim sütle dolup taşsın diye son ayımda hurma ile ceviz yicem bol bol

ayy spiral mi onunla bile hamile kalanlar var
Hamilelerin bile bilmedigi seyleri biliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…