Sabah ilk idrarla yapiyim o zaman :) ahhh idrar seni bu kadar onemseyecegim aklima gelmezdi
Son halini atsana kuzum bakalim
Pazar gunu ak kara belli oluck günErken değil mi kız test için? Pazar gününe daha çok var ve pazar günü silik çıkabilir. Bence pazar günü senin başlangıcın, ondan sonra çizgi yavaş yavaş koyulaşır.
Evet bundada çizgisi görüyorum cnm
Masssaallah gozlerine ya nasil goruyorsun nerdeEvet bundada çizgisi görüyorum cnm
Yarın ilk çiş unutma
kuzucum çok yanlış yapmışsın ama
Bi an once sabah olsunkuzucum çok yanlış yapmışsın ama
gebelik testi ilk idrarla yapılır
anlık idrarda çıkmazki kuzum
yarın sabah bi daha yap
çizgi çıkacak
Cnm Nşye uzak kalıyorsun topiğimizden? Bizi bizden başka anlayan yok hepimizin derdi aynı dermanı aynı..
Aminnn inşallah rabbim yuzunuze baksınInsallah insallah o kadar igneler acılar bosa gitmez insallah
Çok sık girmemeye çalışıyorum cnm sadece bi sonuç elde edemiyorum çünkü üzülüyorumCnm Nşye uzak kalıyorsun topiğimizden? Bizi bizden başka anlayan yok hepimizin derdi aynı dermanı aynı..
Ben sabah ilk idrar hemde orta idrar olması lazim en iyisi öyle çıkar:) önce biraz yap sonrakini kullanMasssaallah gozlerine ya nasil goruyorsun nerdevallaha esim zorla uyandirdi sabah git yap diye iiiii oglen yapcam dedim adam benden iyi biliyor
Alllahh razi olsun nurummKizlar bugün üzerimde öyle hüzün var ki.. Vesveselere kapilmamak için kendimi kendim teselli ediyorum öyle çok hüzünlüyüm.. Kimi arasam içimi döksem diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. Sanki en yakinlarim dahi beni anlamaz gibi, bana acir gibi biliyorum böyle değil belki ama bu düşüncelere kapılıyorum, üzülüyorum. Buraya yazmak istedim ayni duygulari yaşadığımız için birbirimizi anlayan bir yer burasi.. Iyi ki varsiniz. Icimi actim hakkinizi helal edin. Lorikcim insaAllah senin bu ay yüzün güler de mutluluktan yaş aksin gözlerin..❤ sık yazan biri olmasam da sayfayi her zaman okuyorum. Herseyini biliyorum canim benim. InsaAllah vakti bu aydir da çektiğin zahmet, Rahmet olsun sana ❤
Fatma da oyle dediBen sabah ilk idrar hemde orta idrar olması lazim en iyisi öyle çıkar:) önce biraz yap sonrakini kullan
Regl canım bat 16 mart doktordan geliyorum hag yokmuş orada. Zeynep Kamil yada Okmeydanı dedi oralarda 3 ay kadar ileri tarihli. Özellere fiyat soracağım ama 400 den aşşagı değilmiş sanırım o da anestezi değil. Bilmiyorum napıcam tahlilde yaparlar 1000 tl den aşagı olmaz sanırım evi satınca yaparım fiyat o kadarsa şuan o kadar para verecek durum yok okul harcımda geldi çünkü birde eşim askere gidicek işten çıkıcakM Matrakhatun canım ne durumdasın?
@Zekta kuzum neredesin?
@Mevayigit balam sesin cıksınmı?
@Antoryum123 gel buraya!
Bi umut arıyoruz işte napalim :))Fatma da oyle dediidrar lafini duyunca bile geliyor
Çok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllahKızlar meraba hastalıktan kırılıyoruz bu ay ki çalışmaları bitirdik dedik tam domuz gribi olduğumuzu öğrendik ben oglum eşim ucumuzde böyle bir grip şekli yok bir hafta oldu daha atesim düşmedi perişan olduk özellikle hamisler cok dikkat edin kendinize
Amin canımÇok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?