Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah ilk idrarla yapiyim o zaman :) ahhh idrar seni bu kadar onemseyecegim aklima gelmezdi

Erken değil mi kız test için? Pazar gününe daha çok var ve pazar günü silik çıkabilir. Bence pazar günü senin başlangıcın, ondan sonra çizgi yavaş yavaş koyulaşır.

Kizlar bugün üzerimde öyle hüzün var ki.. Vesveselere kapilmamak için kendimi kendim teselli ediyorum öyle çok hüzünlüyüm.. Kimi arasam içimi döksem diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum. Sanki en yakinlarim dahi beni anlamaz gibi, bana acir gibi biliyorum böyle değil belki ama bu düşüncelere kapılıyorum, üzülüyorum. Buraya yazmak istedim ayni duygulari yaşadığımız için birbirimizi anlayan bir yer burasi.. Iyi ki varsiniz. Icimi actim hakkinizi helal edin. Lorikcim insaAllah senin bu ay yüzün güler de mutluluktan yaş aksin gözlerin..❤ sık yazan biri olmasam da sayfayi her zaman okuyorum. Herseyini biliyorum canim benim. InsaAllah vakti bu aydir da çektiğin zahmet, Rahmet olsun sana

Alllahh razi olsun nurumm elbetteki bizi bizden iyi anlayan yoktur. Hepimize o dusunce geliyor emin ol ama napalim allahtan gelen hersey basimizin ustunde yeri var derdi veren Allah cok şükür sagligimiz yerinde Rabbim buyuk imtihanlardan korusun bizleri. Bizim imtihhanimizda bu sekilde . Neyi cok istersek ALLAH bizi ordan sinarmis. Bekliycez sabirla

M Matrakhatun canım ne durumdasın?
@Zekta kuzum neredesin?
@Mevayigit balam sesin cıksınmı?
@Antoryum123 gel buraya!
Regl canım bat 16 mart doktordan geliyorum hag yokmuş orada. Zeynep Kamil yada Okmeydanı dedi oralarda 3 ay kadar ileri tarihli. Özellere fiyat soracağım ama 400 den aşşagı değilmiş sanırım o da anestezi değil. Bilmiyorum napıcam tahlilde yaparlar 1000 tl den aşagı olmaz sanırım evi satınca yaparım fiyat o kadarsa şuan o kadar para verecek durum yok okul harcımda geldi çünkü birde eşim askere gidicek işten çıkıcak

Merhaba bende bu yaz tüp bebeğe başlamayı düşüyorum eşimin değerleri çok düşük şimdilik tedaviye başladık tüp bebek öncesi 3 ay vitamin ve ilaç tedavisi görecek sanırım sonrası tüp bebek inşallah hayırlısı olur ve biz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz Allah isteyen herkese nasip etsin

Çok geçmiş olsun cnm Rabb'im şifa versin insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…