Çok doğru neyi çok istersen imtihanin olur.. Bazen iste herseyi bilmekte yetmiyor, söylediklerinin hepsinin farkinda olsam da istemsiz bir şekilde icimi hüzün kaplayabiliyor.Alllahh razi olsun nurummelbetteki bizi bizden iyi anlayan yoktur. Hepimize o dusunce geliyor emin ol ama napalim allahtan gelen hersey basimizin ustunde yeri var derdi veren Allah cok şükür sagligimiz yerinde Rabbim buyuk imtihanlardan korusun bizleri. Bizim imtihhanimizda bu sekilde . Neyi cok istersek ALLAH bizi ordan sinarmis. Bekliycez sabirla
Cnm ben 4 yıla yakın vajinismus yaşadım öyle zor günler geçirdim ki o zamanlar sadece okuyordum burayı.. Ona rağmen moral oluyodu yenenler.. Bak 8 aydır da bebek olmadı kistim var tüp bebek dedi doktor.. Yani 5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama nasipte öte köy yok inan burda oyalanıuo kafam.. Benim bu kadar yıl Vajinusmus olduğumu Bi siz biliyorsunuz başkasına anlatamam ki anlamazlar..Çok sık girmemeye çalışıyorum cnm sadece bi sonuç elde edemiyorum çünkü üzülüyorum
Herşey aynı eşim işte ben yatışta yalnız tv izliyorum çok şükür her halimize sende ne var ne yokCanım benim
neler yapıyorsun nasılsın anlat hadi
Bizde yemek yedik cukurovaya bakıyoruz cicegim cok sükür sorun yokHerşey aynı eşim işte ben yatışta yalnız tv izliyorum çok şükür her halimize sende ne var ne yok
O nasıl tepkiydi kızAhahhaha dönmüş
Sampiyon maci kazanmak istiyorLorik bekle daha 7 gün olmuş 12 gün tamamlansın öyle test yap sakin şampiyon
Başkasına diyemediklerimizi sizinle paylaşmak gerçekten güzel yanı cnm ama uğraşmaktan çabalamaktan yoruldum galibaCnm ben 4 yıla yakın vajinismus yaşadım öyle zor günler geçirdim ki o zamanlar sadece okuyordum burayı.. Ona rağmen moral oluyodu yenenler.. Bak 8 aydır da bebek olmadı kistim var tüp bebek dedi doktor.. Yani 5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama nasipte öte köy yok inan burda oyalanıuo kafam.. Benim bu kadar yıl Vajinusmus olduğumu Bi siz biliyorsunuz başkasına anlatamam ki anlamazlar..
Mujgancim yine agliyor ya kiz hakli ama kimse takmiyor onuBizde yemek yedik cukurovaya bakıyoruz cicegim cok sükür sorun yok
Sen ne izliyorsun
Afiyet oksun Tabiki mucize doktor gidip bnde görüncem ali vefaya teşhis koysun banada çukurova saniye bünyemi alt üst ediyorBizde yemek yedik cukurovaya bakıyoruz cicegim cok sükür sorun yok
Sen ne izliyorsun
Hoşgeldin canım, özledik seniHerşey aynı eşim işte ben yatışta yalnız tv izliyorum çok şükür her halimize sende ne var ne yok
Nanaaa bata kaç gün var kız?ciceklerim gögüslerim cok tuhaf
Yanlıslıkla kolumla hafif bastırdım birseye uzanırken yanları cok acıdı neler oluyor bana
Hosbulduk bebeğimmmmmHoşgeldin canım, özledik seni ☺
Yok kuzum evi tedavi için satmıyoruz, evimiz bize uzak ve çok kiracı değişti. Uğraşmak zor eşim orada oturmak istemiyorum diyor. Satıp gelince istediğim yerden alıp içinde oturucam diyor. Biz kayınvalideyle oturuyoruz ve artık sığmıyoruz hemde özel yaşantı çok zor oluyor. Sular kesildi 24 saat haberlere çıktı hastayım su kesildi yana döne su arıyorum. Çişe çıktım tutamadım artık son saatler depoladığımız su bitti evde kayınpeder de var. Zor yani ya üstüme geçiyor bazen hastalığım sürekli diken üstünde birde küçücük çocukla daha zor 2. Ye zaten bu evde olmak istemiyorum. Emzirme döneminde çok daha büyük sorun oluyor çünkü. Eğer masraflarda pahalı olursa olmazsa o zamana kadar da zaten bir iki bin lira ev parasından ayırırım tazminatta alacak zaten.Canım zeynep kamil yakınsa iyi bir hastane oldugunu biliyorum mutlaka oraya git ve sakın evi satmayı düsünme üc ayda olsa bekle zaten esin askere gidecekmis
Sen zemini saglıklı bir ortama dönüstür hayırlısıyla zaten evladın olur kuzum biliyorum böyle söylemesi kolay gibi
Ama mantıklı olanıda bu
Allah yardımcın olacaktır elbet insallah tertemiz cıkar simdiden tüm tahlillerin
Batınıda düzenliyorum hemen
Ay oda yılmaza çektirdi soğuttu kendindenMujgancim yine agliyor ya kiz hakli ama kimse takmiyor onu
Bi tane okudum ama o mu p.rn. meselesi mi
Nana öyle bi yazmıştı ki dönmez sandım ondan çağrı yaptım bendeO nasıl tepkiydi kız
Maç 90 dk sen 60. Dk dasın bekleSampiyon maci kazanmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?