Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok doğru neyi çok istersen imtihanin olur.. Bazen iste herseyi bilmekte yetmiyor, söylediklerinin hepsinin farkinda olsam da istemsiz bir şekilde icimi hüzün kaplayabiliyor. Güzel günler güneşli günler bize de yakindir insaAllah lorikcimm ❤ Sabirla beklemeye devam.. Görüyorsun, duyuyorsun Allah'ım ❤❤❤

Çok sık girmemeye çalışıyorum cnm sadece bi sonuç elde edemiyorum çünkü üzülüyorum
Cnm ben 4 yıla yakın vajinismus yaşadım öyle zor günler geçirdim ki o zamanlar sadece okuyordum burayı.. Ona rağmen moral oluyodu yenenler.. Bak 8 aydır da bebek olmadı kistim var tüp bebek dedi doktor.. Yani 5 yıldır bebek için uğraşıyoruz ama nasipte öte köy yok inan burda oyalanıuo kafam.. Benim bu kadar yıl Vajinusmus olduğumu Bi siz biliyorsunuz başkasına anlatamam ki anlamazlar..

Kızlar hepinize merhabalar , aramıza yeni katildim Rabbim benim gibi burada bebis isteyen herkese hayirlisiyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah dolu doluuu aminnnnn
Belirtilerinin neler biraz bahseder misiniz bende de var birçok belirti ama çoğu psikoljkte olabilir umarım bu klüp bana ve herkese uğurlu gelir de Allahın izniyle hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimiza aminnnnnnn...

Başkasına diyemediklerimizi sizinle paylaşmak gerçekten güzel yanı cnm ama uğraşmaktan çabalamaktan yoruldum galiba

Yok kuzum evi tedavi için satmıyoruz, evimiz bize uzak ve çok kiracı değişti. Uğraşmak zor eşim orada oturmak istemiyorum diyor. Satıp gelince istediğim yerden alıp içinde oturucam diyor. Biz kayınvalideyle oturuyoruz ve artık sığmıyoruz hemde özel yaşantı çok zor oluyor. Sular kesildi 24 saat haberlere çıktı hastayım su kesildi yana döne su arıyorum. Çişe çıktım tutamadım artık son saatler depoladığımız su bitti evde kayınpeder de var. Zor yani ya üstüme geçiyor bazen hastalığım sürekli diken üstünde birde küçücük çocukla daha zor 2. Ye zaten bu evde olmak istemiyorum. Emzirme döneminde çok daha büyük sorun oluyor çünkü. Eğer masraflarda pahalı olursa olmazsa o zamana kadar da zaten bir iki bin lira ev parasından ayırırım tazminatta alacak zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…