Canım zeynep kamil yakınsa iyi bir hastane oldugunu biliyorum mutlaka oraya git ve sakın evi satmayı düsünme üc ayda olsa bekle zaten esin askere gidecekmisRegl canım bat 16 mart doktordan geliyorum hag yokmuş orada. Zeynep Kamil yada Okmeydanı dedi oralarda 3 ay kadar ileri tarihli. Özellere fiyat soracağım ama 400 den aşşagı değilmiş sanırım o da anestezi değil. Bilmiyorum napıcam tahlilde yaparlar 1000 tl den aşagı olmaz sanırım evi satınca yaparım fiyat o kadarsa şuan o kadar para verecek durum yok okul harcımda geldi çünkü birde eşim askere gidicek işten çıkıcak
Nooolii saan nooliiciceklerim gögüslerim cok tuhaf
Yanlıslıkla kolumla hafif bastırdım birseye uzanırken yanları cok acıdı neler oluyor bana
Bundan sonra istedgin kadar dusunebilirsin bana noluo diye. Nasilsa yum da gectiiciceklerim gögüslerim cok tuhaf
Yanlıslıkla kolumla hafif bastırdım birseye uzanırken yanları cok acıdı neler oluyor bana
Kendimi hamile gibi hissediyorumNooolii saan noolii
Heeeeehhh vur semeri sen vur tam yeri degilmiBundan sonra istedgin kadar dusunebilirsin bana noluo diye. Nasilsa yum da gectii
Sen de mi bürutuuusKendimi hamile gibi hissediyorum
Su kırmızılar bir gelsede rahatlasam artık
Beklemek ne zor seymis
Böyle bir hassasiyet yasayıp regl olan varmı acabaaaaa?
Bana neler oldugunu anlamadıgım icin bebegimmmmm
Gecermi ikigün dersinSen de mi bürutuuusgebelikte de adette de oluo o hasssasiyet
Her belirtiyi yasıyosun ama sonuç istiyoruz artıkciceklerim gögüslerim cok tuhaf
7 ayim gecmis iki gun mu gecmicek
Onu bende istiyorum banada gecsinValla bnm adet zamni da agriodu gogsum. Gebelikteki tek fark ara ara sızliodu
Ogünlerede gelecez insallahHer belirtiyi yasıyosun ama sonuç istiyoruz artık
Bilmiyorumki bebişe çıksın da tek dileğimOnu bende istiyorum banada gecsin
Ben bebek calısmasından önceki hallerimi hic hatırlamıyorum sanki hic yasamamısım gibidogum kontrol sadece sisiriyordu gögüslerimi böyle agrı hatırlamıyorum hayır olsun insallah
Ogünlerede gelecez insallahsu clifea bukadar güvendigimden oluyor sanırım bu belirtiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?