Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana canım antiviral bir ilacı var özellikle influenza yani domuz gribinin ama bana tek başına fayda etmedi hem de iğne verdi dr ve extra bir antibiyotik kullaniyorum
Anladım tatlım insallah kısa sürede atlatırsınız ve birdaha böyle birsey yasamazsınız sifa diliyorum size

Canım zeynep kamil yakınsa iyi bir hastane oldugunu biliyorum mutlaka oraya git ve sakın evi satmayı düsünme üc ayda olsa bekle zaten esin askere gidecekmis
Sen zemini saglıklı bir ortama dönüstür hayırlısıyla zaten evladın olur kuzum biliyorum böyle söylemesi kolay gibi
Ama mantıklı olanıda bu
Allah yardımcın olacaktır elbet insallah tertemiz cıkar simdiden tüm tahlillerin
Batınıda düzenliyorum hemen

Valla bnm adet zamni da agriodu gogsum. Gebelikteki tek fark ara ara sızliodu

7 ayim gecmis iki gun mu gecmicek
Valla bnm adet zamni da agriodu gogsum. Gebelikteki tek fark ara ara sızliodu
Onu bende istiyorum banada gecsin
Ben bebek calısmasından önceki hallerimi hic hatırlamıyorum sanki hic yasamamısım gibi dogum kontrol sadece sisiriyordu gögüslerimi böyle agrı hatırlamıyorum hayır olsun insallah

Her belirtiyi yasıyosun ama sonuç istiyoruz artık
Ogünlerede gelecez insallah su clifea bukadar güvendigimden oluyor sanırım bu belirtiler

Bilmiyorumki bebişe çıksın da tek dileğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…